AdAm OLaCaK KıZLaR...

Hava kapalı, yağmur da yağıyor.

Yaz gelsin artık.

Babamız gelsin artık.

Tatile gidelim artık.

Ben minik te olsa değişiklikleri seviyorum
Evin temizliği zamanında kayınvalidemler tabure getirmiş yükseğe erişmek için, o duruyordu bize de lazım olur üst raflar için diye
Yüzü eskimiş bi tabure ama demirden ve sağlam

Ben ona kılıf aldım
Üstüne koyup yanlardan bağlıyosun ya
Biraz bombili bi kılıf ama yastık gibi
Çok cici oldu rengini de beğendim :KK1:

Ablam züccaciyeye çok meraklıdır değişik değişik tuzluklaır, vazoları vardır
Tek ikea değil her yerde böyle
Ben yorulup oturuyorum, o geziyodu :KK1:

o tarz değişik orjinal şeyleri bende seviyorum ama ıncık cıncık diye tab ir ettiğimiz birsürü süs eşyası bayıyo beni, yayıntıya karşıyım az olsun öz olsun , tv ünitesinde bir sürü değişik model minik araba var birde işi makinalaroı var 10-15 tane öyle bi gözüme batıyo ki ama napim eşim çok seviyo diye katlanıyorum:KK52:

Eşimin ne zaman geleceği belli olmadığı için tatil zamanımız bile belli değil, gideceğimiz yer belli ama gideceğimiz zaman belli değil. :KK14:

o tarz değişik orjinal şeyleri bende seviyorum ama ıncık cıncık diye tab ir ettiğimiz birsürü süs eşyası bayıyo beni, yayıntıya karşıyım az olsun öz olsun , tv ünitesinde bir sürü değişik model minik araba var birde işi makinalaroı var 10-15 tane öyle bi gözüme batıyo ki ama napim eşim çok seviyo diye katlanıyorum:KK52:

Bendensin :KK1:

Benimde bi gerçeğe benzer çakma çiçek merakım var :KK1:

Bendensin :KK1:

Benimde bi gerçeğe benzer çakma çiçek merakım var :KK1:

ben aslında sevmediğimden değil herşeye merakım var çiçektir hayvandır ama biraz eserekliyim sanırım bugün hayran olduğuma yarın tükürür cinsten o yüzden kendime güvenemiyorum hiçbirşeyin kıymetini bilmeme gibi bi özelliğim var hevesim geçiveriyo , kendimi bildiğimden hiçbirşeye el atmıyorum ama tabi çakma çiçek solmaz kokmaz kurumaz onları alabilirim:KK55:

ben aslında sevmediğimden değil herşeye merakım var çiçektir hayvandır ama biraz eserekliyim sanırım bugün hayran olduğuma yarın tükürür cinsten o yüzden kendime güvenemiyorum hiçbirşeyin kıymetini bilmeme gibi bi özelliğim var hevesim geçiveriyo , kendimi bildiğimden hiçbirşeye el atmıyorum ama tabi çakma çiçek solmaz kokmaz kurumaz onları alabilirim:KK55:

:KK1:
Ben canlı çiçek te severim ama bakamıyorum sanırım
Solunca da üzülüyorum
O yüzden artık yapaya döndüm :KK6:

Bizim de belli değil ki

Hem eşimin hem benim iznimi aynı zamana denk getirmemiz lazım :KK6:

bizimde belli değil mayıs başında arkadşaımın düğünü var ayvalıkta gitmişken birkaç gün takılırız orda , ramazan sonrası da güzel bi tatil ayarlarız diye planlıyorum kafamda bakalım izinleri ayarlayalım da bizde

Evet canım, Allah nasip ederse görev süremiz bitiyor ve tamamen geliyor, 2 seneydi.

ne güzel en büyük ayrılığınız bu olsun sayılı gün kalmış artık :KK16:

:KK1:
Ben canlı çiçek te severim ama bakamıyorum sanırım
Solunca da üzülüyorum
O yüzden artık yapaya döndüm :KK6:

bahçeli evim olsa bende bişiler eker biçerdim belki öğrenirdim yani bilmediklerimi tabi mahallenin çocukları salça olmuycak , ya da evimin m uhiti müsait olsa pazar sabahları eşimle bisiklet sürsek sahilde bikaç saat eşim bıdı bıdı yapmasa tabi , yada kışın ufak tefek para biriktirip ara sıra eşimle şehir şehir gezsek kafamıza göre takılsak avare gibi hesapsız kitapsız sürekli hayat telaşı olmasa mesela yada bu kadar düşünmüyo olsak geleceği ama düşünmeden olmuyo tabi hele bi de çocuk olsun iyice tıkılıp kalıcaz iş ev arasına ööööfff efkar bastııı:KK31:

bazen düşünüyorum evliliğimde mutluyum ama evlenmeseydim hayallerimi gerçekleştirseydim daha mı mutlu olurdum acaba ama yanlız olurdum yine beklentiler bitmiyo ki bu sefer de ailem üzülmesin diye hayatımı istediğim gibi yönlendiremezdim pööff kendi kendime konuştum bi an tek tabanca takılmak imkansız sanırım türkiye şartlarında...

bahçeli evim olsa bende bişiler eker biçerdim belki öğrenirdim yani bilmediklerimi tabi mahallenin çocukları salça olmuycak , ya da evimin m uhiti müsait olsa pazar sabahları eşimle bisiklet sürsek sahilde bikaç saat eşim bıdı bıdı yapmasa tabi , yada kışın ufak tefek para biriktirip ara sıra eşimle şehir şehir gezsek kafamıza göre takılsak avare gibi hesapsız kitapsız sürekli hayat telaşı olmasa mesela yada bu kadar düşünmüyo olsak geleceği ama düşünmeden olmuyo tabi hele bi de çocuk olsun iyice tıkılıp kalıcaz iş ev arasına ööööfff efkar bastııı:KK31:

bazen düşünüyorum evliliğimde mutluyum ama evlenmeseydim hayallerimi gerçekleştirseydim daha mı mutlu olurdum acaba ama yanlız olurdum yine beklentiler bitmiyo ki bu sefer de ailem üzülmesin diye hayatımı istediğim gibi yönlendiremezdim pööff kendi kendime konuştum bi an tek tabanca takılmak imkansız sanırım türkiye şartlarında...

Aman öyle bi sokağa düşmüşüm ki
Korkutan kapattım bahçenin bi kısmını, benim odamdan çıkılan tarafı
Tozdur, canavar çocuklardır, kurtuldum şükür

Ne emekle kazmıştık koca yeri çim ekmiştik değişik çiçekler
Çim hala çıkıyo tohumunu bulup atamadıkları için
Çiçekleri kökten söktükleri için nanay artık :KK19:
Daha da yapmam, emeğime yazık :2:

Evet bi yaştan sonra hemen toplumsal baskı hissederdik zaten evlenmesek bile :KK1:
Herkes evlenmek zorunda değil bana göre
Ama öte yandan aile de baki olmayabilir diye düşünüyor insan, eş ve evlat gereksinimi bu nokta da ortaya çıkıyor sanırım

ben demezdim ama herkes benim için sen hayatta evlenmezsin derlerdi şimdi de sen evlendin ya artık herkes evlenir diyorlar :)):KK51:

Ben çok tahammülü biri değilim
Özgürlüğe çok önem veririm
Erkeklere pek güvenim yoktur vs.

Bu sebeplerden dolayı aman ne işim olur evlilikle derdim ki
Büyük konuştum başıma geldi :KK17::KK1:

Ben çok tahammülü biri değilim
Özgürlüğe çok önem veririm
Erkeklere pek güvenim yoktur vs.

Bu sebeplerden dolayı aman ne işim olur evlilikle derdim ki
Büyük konuştum başıma geldi :KK17::KK1:

zaten bu zamana kadar ne zaman büyük konuşsam başıma gelir o yüzden konuşmamak lazım , aynı özelliklere sahibiz evlenmem demezdim ama benim özelliklerime yakın kafa dengi bi kocam olmasını dilerdim işte gönül ferman dinlemiyor :)

X