AdAm OLaCaK KıZLaR...

aynen valla bende pembe sandalet gitmiştim kalpli , topuksuz giyiyorum hep biraz biraz aştım az topuklu giyiyorum artık

Ben zaten hep düz giyerdim rahatlık açısından ama
Kınada azcık topuk giysim abiyenin altına hemen uzun durdum
Sonra bindallı giydim çarık tercih etmiştim düzeldi fark :KK1:

Bende gelinliğimin altına da dümdüz giyindim..

Evet ya çok şükür, haziranda 8 sene olacak evleneli.

Maşallah :nazar:

benim lavabo kokusu meselesi görüyorum ki kaynadı, o zaman ısıtıp tekrar önünüze getiriyorum :KK1:
arkadaş nedir benim bu kokulardan çektiğim napsam tuz ruhu falan mı bassam

benim lavabo kokusu meselesi görüyorum ki kaynadı, o zaman ısıtıp tekrar önünüze getiriyorum :KK1:
arkadaş nedir benim bu kokulardan çektiğim napsam tuz ruhu falan mı bassam

bizim lavobalardada aynı sorun var hiç bi çözüm bulamadım şu kokulu yer sılıcelerden alıp döküyorum geçici bi çözum oluyo

gıdısından öp sende sakalı falan yoksa, benimki polisya her daim parlak geziyo :KK1:

Benim eşimin fazla tüğü yok, söylemesi ayıptır,10-15 kere ağda yapsa sakalları biter o derece.:KK1:

Ama çalıştığı birim dolayısıylada saç, sakal sorun değil, kot, hatta küpe takanları bile var.

Son düzenleme:
cadıya bak yaa :) Makyaj zaten olgun gösteriyor ya ee gelin makyajıda biraz daha yoğun haliyle öyle duruyoruz canım.
Bende akrebim :)

gelin makyajımı Sevilay Acıbucu hanım yaptı reklamınıda yapayım çok severim kendisini :)

Gider mi kokan ? Anlamadım ?

giderlerde kokuyo ama mesela ellerimi yıkıyorum lavabonun kendi deliğinden de koku geliyo

bizim lavobalardada aynı sorun var hiç bi çözüm bulamadım şu kokulu yer sılıcelerden alıp döküyorum geçici bi çözum oluyo

evi kokutuyo yahu tesisatta sıkıntı olabilir onuda yaptırmaya ev sahibi yanaşmaz apartmana bişey yaptırıyolar bizim ev sahibi telefonlara çıkmıyomuş halbuki 3 dairesi var apartmanda
Benim eşimin fazla tüğü yok, söylemesi ayıptır,10-15 kere ağda yapsa biter o derece.:KK1:

Ama çalıştığı birim dolayısıylada saç, sakal sorun değil, kot, hatta küpe takanları bile var.

evet seninki rahat keşke eşimde sivil çalışsa hep

X