AdAm OLaCaK KıZLaR...

kadın büyük olunca zengin olunur diye birşeyler dolanırdı dillerde doğrudur belki de

eşim benden 2 yaş büyük ama eşim 22-23 gibi gösteriyo derler , gıcığım o yüzden ona

benim eşimde küçük gösteriyo sanki düğünde kıyameti koparmıştım ben senden büyük göründüm diye zaten büyüğümde neyse :KK1:

başak demeyin bana :KK47: eşimle flört ederken demiştim ki olurda senle ayrılırsak bi daha karşıma çıkan adama burcunu sorcam başak derse koşarak uzaklaşcam ordan derdim o da kızardıı öle böle evlendik gitti işte:KK51:

Azcık titiz biraz da kıllardır ama olsun o kadar :KK8:

:KK9::KK9: benim eşim senin eşini döver gibi oldu Allah iyiliğimizi vermesin :KK8:

Amin :KK1:

benim eşimde küçük gösteriyo sanki düğünde kıyameti koparmıştım ben senden büyük göründüm diye zaten büyüğümde neyse :KK1:

:KK9:

yoo fotoğraflarınızda hiç öyle gözükmüyü gayet uyumlu bi çiftsiniz bence , eşime diyorum bende birde hamile kalıp kilo alırsam ciguliyle binnaz gibi olucaz diye gülüyo deli

Benim boyum eşimle aynı
Babet converse giyiyorum hep :KK1:
Zaten topuklu sevmezdim de, düğünümde bile düz giymek durumunda kaldım :KK51:

Benim boyum eşimle aynı
Babet converse giyiyorum hep :KK1:
Zaten topuklu sevmezdim de, düğünümde bile düz giymek durumunda kaldım :KK51:

aynen valla bende pembe sandalet gitmiştim kalpli , topuksuz giyiyorum hep biraz biraz aştım az topuklu giyiyorum artık

sen de küçük gösteriyosun ama

çok saol bunu duymak ınsana ıyı geliyo

o benden daha ufak gösterıyo askere gıttınmı dıye soranlar oluyodu geçen yıla kadar neysekı bu yıl 5 kılo aldı artık sormuyolar 34 yaşında ufak defek bişide değil 183 boyunda bende 164üm yınede hiç topuklu gıymıyorum sevmıyorum

X