AdAm OLaCaK KıZLaR...

Rica ederim canım içimden geçenlerdi paylaştıklarım.
Bende önce gölge sonra röfle sonrada düğün zamanı tek renk yaptırdım. sonra tek renk içime sinmedi sürekli dibi geliyor,
Düğünden sonra boyatmadım şimdi kendi rengim geldi, küllü kumral, yaza doğru aralarına ışıltı attırırım diye düşünüyorum bakalım.

Kumral rengini saçta seviyorum, kızımın saçları da kumral.

$IMG_0480.jpg $IMG_5009.jpg $IMG_5265.jpg $IMG_5273.jpg

Bunlar yaptığım yemeklerden örnekler.

kardeşim pazartesi gitti, kuru fasülye pişiriyorum aslında barbunyaya da benziyo anlamadım annem yollamış etli metli yuvarladım gitti bakalım nasıl olucak önceden haşlamıştım

Semiha

1. Resim 1 paket krem şanti, 1 paket kırılmış petibör bisküvi, 1 yemek kaşığı nescafe, 1 çay bardağı cevizle yapılıp buzdolabında 1 saat beklettikten sonra yenilen çok hafif ve güzel bir tatlıç

2. Resim fırında beşamel soslu mantar, içinde haşlanmış ve küp küp doğranmış patates, sadece karabiber, tuz, ve sıvı yağ ile kavrulmuş mantar var, ocaktan indirdikten sonra da içine haşlanmış ve küp küp doğranmış patatesleri ekle, ezmeden karıştır, borcama yay, üstüne beşamel sosu dök, kaşar peyniri rendesi serp ve fırına ver.

Semiha

1. Resim 1 paket krem şanti, 1 paket kırılmış petibör bisküvi, 1 yemek kaşığı nescafe, 1 çay bardağı cevizle yapılıp buzdolabında 1 saat beklettikten sonra yenilen çok hafif ve güzel bir tatlıç

2. Resim fırında beşamel soslu mantar, içinde haşlanmış ve küp küp doğranmış patates, sadece karabiber, tuz, ve sıvı yağ ile kavrulmuş mantar var, ocaktan indirdikten sonra da içine haşlanmış ve küp küp doğranmış patatesleri ekle, ezmeden karıştır, borcama yay, üstüne beşamel sosu dök, kaşar peyniri rendesi serp ve fırına ver.

teşekkür ederim.
pratik tariflermiş
eline sağlık

kardeşim pazartesi gitti, kuru fasülye pişiriyorum aslında barbunyaya da benziyo anlamadım annem yollamış etli metli yuvarladım gitti bakalım nasıl olucak önceden haşlamıştım

Ellerine sağlık canım, yanınada pilav, cacık ohhhhhhhhhhhh mis.

editörler bıktı 50 kez üyelik 50 kez üyelik iptali 50 kez kullanıcı adı değişikliği.... artık inanın söyleyecek söz bulamıyorum, çözümü de bilmiyorum ama bu dakikadan sonra üyelik şansı %0.

Düşünün şimdiye kadar hiç böyle bir mesaj yazmamıştım inanın ne hale geldik.

kazencim ben şimdi sana 10 dakikada bir mesaj atabiliyorum o yüzden burdan cevap yazabilirmisin

Bir yemeğe gittim
Döndüm masam Çarşamba pazarına dönmüş
Nakitler, çekler, senetler
Zaten faturalar Seda Sayan'ın faksından beterdi
Tek tek kopar, imzala, nüshalarını ayır, irsaliyesine zımbala, müdüre götür derken..
Ancak gelebildim :KK6:

Yokluğum nasıl da belli :KK53:

harbiden yahu

Bir yemeğe gittim
Döndüm masam Çarşamba pazarına dönmüş
Nakitler, çekler, senetler
Zaten faturalar Seda Sayan'ın faksından beterdi
Tek tek kopar, imzala, nüshalarını ayır, irsaliyesine zımbala, müdüre götür derken..
Ancak gelebildim :KK6:

şu bahsettiğin işleri o kadar özledim ki...

kaaaderrrrrrrrrrr hakkat ya ben girip okuyup çıkıyorum bu aralar. sen yoksun bugün hemen bitio sf lar. dün yetişememiştim. maşallah sana :KK9::nazar:

X