- 19 Mayıs 2020
- 46.532
- 208.456
Ben düşmanın zekisini severim Aysel.kadının düşmanı yine kadındır lafının temsilisiniz
Bak gene cevap yok, sonra kafanızdan uydurdugunuz bikibikAysel bu adamla ne kadar suredir birlikteydin?
Aysel dolardan daha oynak şu an.Neyse arkadaslar bu konuda tek net bildigimiz şey sulari Aysel ödedi, bana da daral geldi, elveda Aysel
Ben bisey anlamiyorum, dün ah vah diyelim diye, uzun zamandir birlikteyim dedi diye dusundum, cunku 4 senedir birlikte oldugun adamin evli oldugunu anlamamak icin agir salak olmak lazim, o yuzden de kisa süreli biseydi ama aciyalim diye uzun zaman yazdi gibi düşündüm. Doğumgününde hediye aldim, ama telinden evli oldugunu ogrendim, kavga ettik, beni arabadan atti, hediyeyi de kafama atti gibi fantazilere ne gerek vardi? Ya da bu adamin evli oldugunu uzun zamandir biliyoduysa asil ayrilma sebebi neydi? Adam bosanmiyorum biz karimla ortak altin gününe girmeye karar verdik mi dedi, ne oldu da geldi adam evliymis diye konu acti.
cehenneme kadar yolu var. benim insanlara olan inancım kalmadi ne aşkı ne meskiAysel, biz burda seninle muhabbette iken senin kart horoz da karısı ile meşk eğliyor. Aç karnını doyuracak biri lazım olursa gelir yine, üzülme.
Birikimlerini de hesap ediyor olabilirler.Aysel, biz burda seninle muhabbette iken senin kart horoz da karısı ile meşk eğliyor. Aç karnını doyuracak biri lazım olursa gelir yine, üzülme.
Aysele de bi hayır dua eder artık, onun sayesinde biriktirdi.Birikimlerini de hesap ediyor olabilirler.
bende yedirdigim paraları hesap ettim. bence mantıklı paragöz olan biri onun pesine düşmüştür umrumdami hic degil hayal kırıklığına üzülüyorumBirikimlerini de hesap ediyor olabilirler.
yoo ben sadece gezip tozma parasını verdim başka ile gezmeye gittim benzin parasını bile almıştı yoldurdum kendimiAysele de bi hayır dua eder artık, onun sayesinde biriktirdi.
E hani alman usulüydü? Bu başka bir usül olmuş.yoo ben sadece gezip tozma parasını verdim başka ile gezmeye gittim benzin parasını bile almıştı yoldurdum kendimi
Hı hı kesin eder.Aysele de bi hayır dua eder artık, onun sayesinde biriktirdi.
Sen onu doyurmasan bi de ona bütçe ayıracaktı. Keyfine de düşkünse paşa demek.yoo ben sadece gezip tozma parasını verdim başka ile gezmeye gittim benzin parasını bile almıştı yoldurdum kendimi
cehenneme kadar yolu var. benim insanlara olan inancım kalmadi ne aşkı ne meski
Aysel ekmek 4 lira olmus , yoldurma bu devirde kendini kimseyeyoo ben sadece gezip tozma parasını verdim başka ile gezmeye gittim benzin parasını bile almıştı yoldurdum kendimi
Para harcatacak yaşta para yidirmiş, rezalet resmen.pff arabeseke bağlamasana.
gencecik kızsın ne inancı bitmesi allasen.
ben şimdi 24 yaşında olsam kart horozun biri beni kandırsa bekarım diye keşke razıyım yeminle
En mantikli aciklama bu bence de, Aysel adina tesekkuru bir borc bilirimbence bilmiyordu evli olduğunu çünkü eski konusunda 35 bin kere telefon ettiği için herkes üstüne gidince 3/4 yıllık ilişki diye salladı.
3/4 yıl ne? arada 1 sene var .
ya 3 tür ya 4.
3/4 ay der gibi 3/4 yıl mı denir.
bu konuda da sürekli uzun ikişki deyip duruyor süre söylemiyor ısrarla çünkü ilişki uzun değil.
Para harcatacak yaşta para yidirmiş, rezalet resmen.