Mutsuzmus diyip devam da edebilirdiniz yapan var sonuçta siz farkına varmissiniz sevindim sizin adınızadaha önce konu açmıştım yaşi benden büyük biriyle 14 15 yaş var cok ilgili davranıyordu evlilik düşünüyorduk falan neyse gruptakiler beni uyandırmıştı. Adam evliymiş, benle yuva kurmak isteyip maddi anlamda rahata kavuşamadım demisti. Sıkışigim zordayım falan diyordu. Yüz yılın enayisi ben de kıyamayıp her şeyi hemen hemen ben ısmarlardım. neyse hem evliymiş hemde karısıyla altin birikimi vs yapıyormuş ben telefonunu ele geçirdim ve bunları öğrendim. Bu kadar saf miyim ben ya dedim bu kadar mı kör oldum. neyse mutlu değilmiş çocuklar içinmiş standart klasik yalanları sıraladı. Parada oğlunun birikim parasıymış falan da filan hayatımda hiç bu kadar enayi hissetmemistim ya o çok profosyoneldi yada ben kördüm. yanarım yanarım geçirdiğim zamana yedirdigim paralara..
ah eşek kafam ahZararın neresinden dönseniz kârdır. Sakın söylediklerine inanmayın.
engel attim direk enayi yerine koyuldugum için zoruma gidiyorMutsuzmus diyip devam da edebilirdiniz yapan var sonuçta siz farkına varmissiniz sevindim sizin adınıza
bu abiyle zaten uzun zamandır konuşuyordum safça davranıp dediklerine kanmıştımAyselcim sen ne ara uzun ilişkini bitirip bu bey abiyle yemekler yedin?
Canın sıkıldıkça konu açıyorsun gibi bir his var içimde. Ama konular sıkıcı haberin olsun.
Sevgilin varken yani öyle mi?bu abiyle zaten uzun zamandır konuşuyordum safça davranıp dediklerine kanmıştım
sevgilim yoktu ama siz istediğiniz gibi anlamak istiyorsunuz. istediginiz gibi yorumlayabilirsinizSevgilin varken yani öyle mi?
E iyi olmus o zaman, ödedmişsiniz.
iste safligimdan mi bilmiyorum soyle dusundum bende olsam beni severdim. ilgili alakalı masrafsız hatta üstüne bana harcama yapan.Bir de para mı yedirdim? Adam bal kuyusuna düşmüş. Velevki bekar. Sana ne parası yok diye besliyorsun? Çok geçmiş olsun. Yüzüne tükür ve çek git.
peki canimKonunun başlığını "kendisinden yasca buyukerkeklerle sevgili olanlar icin kamu spotu" olarak degistirmelisin bence
Niyetin temiz olduğu için. Çıkar ondan o para kat be kat. Yalanı da çıkar. Üzülme sen.iste safligimdan mi bilmiyorum soyle dusundum bende olsam beni severdim. ilgili alakalı masrafsız hatta üstüne bana harcama yapan.
Bu ay içinde açtığın, uzun ilişkin olduğunu iddia ettiğin bir sevgilin var. Şu açmıyor diye 40 kere aradığın.sevgilim yoktu ama siz istediğiniz gibi anlamak istiyorsunuz. istediginiz gibi yorumlayabilirsiniz
orası öyle... gurur yapıp parasını yemedim en ufak bir su mu aldı ücreti neyse öderdim. hatta kendisine ısmarlardım. sıkışıklık durumu biter toparlar diyeNiyetin temiz olduğu için. Çıkar ondan o para kat be kat. Yalanı da çıkar. Üzülme sen.
hayir kardeşi yok yada var ben bilmiyorum kardeşiyle alakalı bir şey yazmadimEn azından farkettiniz, yıllarca daha sömürebilirdi sizi. Bi de bu adamın kardeşi vardı sanırım.