adam evliymiş.

Bizim topiğin hepsi burdaymış ayol, dur bende yorumumu yapayım.

Aysel niye millete cevap verirken neyse ya diyosun? Trip atıyosun bildiğin. Bir arkadaşim böyleydi, lafın sonunu getiremezdi neyse ya umrum dışısıniz, neyse ya umrumda değil derdi direkt aklıma o geldi

Senin yerinde olsam bunu öğrendiğimde bilmiyormuş gibi yapıp, masaya en pahalı herşeyi ister sonra da lavaboya diye kalkıp giderdim. Eşşek gibi ödetirdim ona harcadığım paraları

Ayselcim üşenmedim tüm konularini okudum.

Eylül 2021 ilk actigin konuda sen 24 onca yilini verdigin adam 32 yaşındaydı. Burada sorun " ONCA YIL"

Ekim 2021 de iki adam var biri yaşıma yakin dedigin bu 32 lik, diğeri 17 yas farki olan 41 lik. Hangisini seçeyim diyorsun? 32 likten şikayet ederek parami yiyor su yeme benim üstümde diyorsun ve 41 olan ilgili diyorsun

Kasım 2021. 14-15 yas farki olan adam evliymis diyorsun. Onca yilimi verdim tlfu ele gecirdim sulari ben aldim diyorsun.

Simdi soru şu: Ayni adama su almış olma ihtimalin % kaç?
Ayni adama " onca yılını" verme ihtimalin?

Ya cok hizli yasiyorsun Aysel, ya da git başımdan Aysel....

cok güzel analiz etmissiniz ne diyeyim. bildiğim tek şey var yalnızlık hataya sürükledi olmayacak kişilerle oldurmaya çalıştım. simdide cok üzülüyorum yaşi büyük olan yaş fazla olunca el üstünde tutar üzmez diye düşünüp pesinden kostum meğer ben onu göklere kaldırmışım. normalde düz yolda görsem dikkat etmeyecegim biri yaa farkı haylice var

Burada yıllardır tanıdığım ve çocukluktan hayran olduğum demişsiniz. Evli olduğunu niye bilmiyorsunuz?

ben bu adamı cok geçmişte seviyordum yeni karşılık verdi. tamamen duygularıma kapılıp bile bile lades dedim aslında benimde hatam oldu

Nasıl bu kadar saf olabiliyosunuz anlamak imkansız.. saf yerine başka şeyler demek istiyorum ama malum forum kuralları.. milyonlarca benzer hikaye varken hala nasıl bi erkeğe para yedirir ve böyle çocukların bile inanmayacağı yalanlara inanırsınız.. hiç mi sevgi görmediniz ki ilk gördüğünüz adama kör gibi aşık oluyosunuz

aynen oyle oldu birde benden yaşca büyük adam beni sevsin diye para yedirdim bir çok şeyi hep iyi tarafından bakmaya çalıştım ama kendimi kullandridim

Olan olmuş artık dövünmenin bir anlamı yok. Bundan sonraki hayatında daha dikkatli olup insanlara güvenip inanırken ince eleyip sık dokursun

karisina ulastir bu mesaji

'kocan baska kadinlarla birlikte oluyor ve kendini bekar diye tanitiyor. seni aldatiyor. ben ona kananlardanim. sadece bilin istedim

bir dost'

karisina ulastir bu mesaji

'kocan baska kadinlarla birlikte oluyor ve kendini bekar diye tanitiyor. seni aldatiyor. ben ona kananlardanim. sadece bilin istedim

bir dost'
Oldu, '' Kocamda gözün var, hooşşt başka kapıya, sen gibileri çok gördük, hadi yandan yandan. '' geri dönüşü almasın da.. Erkekler pek kıymetli zira.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…