Yatirimi altın yerine dolara yapsalarmis keskem
Senin yerinde olsam bunu öğrendiğimde bilmiyormuş gibi yapıp, masaya en pahalı herşeyi ister sonra da lavaboya diye kalkıp giderdim. Eşşek gibi ödetirdim ona harcadığım paralarıdaha önce konu açmıştım yaşi benden büyük biriyle 14 15 yaş var cok ilgili davranıyordu evlilik düşünüyorduk falan neyse gruptakiler beni uyandırmıştı. Adam evliymiş, benle yuva kurmak isteyip maddi anlamda rahata kavuşamadım demisti. Sıkışigim zordayım falan diyordu. Yüz yılın enayisi ben de kıyamayıp her şeyi hemen hemen ben ısmarlardım. neyse hem evliymiş hemde karısıyla altin birikimi vs yapıyormuş ben telefonunu ele geçirdim ve bunları öğrendim. Bu kadar saf miyim ben ya dedim bu kadar mı kör oldum. neyse mutlu değilmiş çocuklar içinmiş standart klasik yalanları sıraladı. Parada oğlunun birikim parasıymış falan da filan hayatımda hiç bu kadar enayi hissetmemistim ya o çok profosyoneldi yada ben kördüm. yanarım yanarım geçirdiğim zamana yedirdigim paralara..
Öbürü telefonu açmıyo Aysel ne yapsın.Aysel sana o adam evli demiştik. İkisinden de uzak dur demiştik. Sen yine göz göre göre evliye varmışsın.
cok güzel analiz etmissiniz ne diyeyim. bildiğim tek şey var yalnızlık hataya sürükledi olmayacak kişilerle oldurmaya çalıştım. simdide cok üzülüyorum yaşi büyük olan yaş fazla olunca el üstünde tutar üzmez diye düşünüp pesinden kostum meğer ben onu göklere kaldırmışım. normalde düz yolda görsem dikkat etmeyecegim biri yaa farkı haylice varAyselcim üşenmedim tüm konularini okudum.
Eylül 2021 ilk actigin konuda sen 24 onca yilini verdigin adam 32 yaşındaydı. Burada sorun " ONCA YIL"
Ekim 2021 de iki adam var biri yaşıma yakin dedigin bu 32 lik, diğeri 17 yas farki olan 41 lik. Hangisini seçeyim diyorsun? 32 likten şikayet ederek parami yiyor su yeme benim üstümde diyorsun ve 41 olan ilgili diyorsun
Kasım 2021. 14-15 yas farki olan adam evliymis diyorsun. Onca yilimi verdim tlfu ele gecirdim sulari ben aldim diyorsun.
Simdi soru şu: Ayni adama su almış olma ihtimalin % kaç?
Ayni adama " onca yılını" verme ihtimalin?
Ya cok hizli yasiyorsun Aysel, ya da git başımdan Aysel....
Burada yıllardır tanıdığım ve çocukluktan hayran olduğum demişsiniz. Evli olduğunu niye bilmiyorsunuz?baya yıllardır görüştüğüm biri var fakat ilişkimiz süresince cok saygısız. Paraya cok düşkün. ise girdi doğru düzgün bir birikim yapmadi. küfür eden biri evlenmek istiyor ama bu davranışları'ndan dolayı hep korkularım var. Birde baska biri karşıma cikti bu kisi benden 17 yaş büyük biri cokk eskiden hayrandım çocukken falan iste. neyse yıllar sonra bana karşı ilgi duymaya başladı. Onlada yaş farkı ama çok gibi. ama ona karşı kalbim farkli atıyor. aramasını sormasını istiyorum. sizce ne yapmalıyım
o zaman evli değildi kiBurada yıllardır tanıdığım ve çocukluktan hayran olduğum demişsiniz. Evli olduğunu niye bilmiyorsunuz?
cok sagolun ben aslında kendi ayagima sıktımGeçmiş olsun
ben bu adamı cok geçmişte seviyordum yeni karşılık verdi. tamamen duygularıma kapılıp bile bile lades dedim aslında benimde hatam olduAyselcim üşenmedim tüm konularini okudum.
Eylül 2021 ilk actigin konuda sen 24 onca yilini verdigin adam 32 yaşındaydı. Burada sorun " ONCA YIL"
Ekim 2021 de iki adam var biri yaşıma yakin dedigin bu 32 lik, diğeri 17 yas farki olan 41 lik. Hangisini seçeyim diyorsun? 32 likten şikayet ederek parami yiyor su yeme benim üstümde diyorsun ve 41 olan ilgili diyorsun
Kasım 2021. 14-15 yas farki olan adam evliymis diyorsun. Onca yilimi verdim tlfu ele gecirdim sulari ben aldim diyorsun.
aynen oyle oldu birde benden yaşca büyük adam beni sevsin diye para yedirdim bir çok şeyi hep iyi tarafından bakmaya çalıştım ama kendimi kullandridimNasıl bu kadar saf olabiliyosunuz anlamak imkansız.. saf yerine başka şeyler demek istiyorum ama malum forum kuralları.. milyonlarca benzer hikaye varken hala nasıl bi erkeğe para yedirir ve böyle çocukların bile inanmayacağı yalanlara inanırsınız.. hiç mi sevgi görmediniz ki ilk gördüğünüz adama kör gibi aşık oluyosunuz
Ayselcim üşenmedim tüm konularini okudum.
Oldu, '' Kocamda gözün var, hooşşt başka kapıya, sen gibileri çok gördük, hadi yandan yandan. '' geri dönüşü almasın da.. Erkekler pek kıymetli zira.karisina ulastir bu mesaji
'kocan baska kadinlarla birlikte oluyor ve kendini bekar diye tanitiyor. seni aldatiyor. ben ona kananlardanim. sadece bilin istedim
bir dost'
mesaj ulastiysa geri donusumle ugrasilmaz kendi bilirOldu, '' Kocamda gözün var, hooşşt başka kapıya, sen gibileri çok gördük, hadi yandan yandan. '' geri dönüşü almasın da.. Erkekler pek kıymetli zira.
Konu sahibi bence otursun artık oturduğu yere. O adamın ilk vukuatı değildir.mesaj ulastiysa geri donusumle ugrasilmaz kendi bilir