Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sırf boyle olurum diye korkudan evlenmek istemiyorum artikKonu sahibi yatin kalkin dua edin ya bu adamin karisi olsaydiniz
O kadar cok varki o adamlarla evli kadinlarsırf boyle olurum diye korkudan evlenmek istemiyorum artik
Aysel şoktane tane yazıyorum.
bu arkadaş sana sormuş
sende 3-4 yıl oldu demişsin.
hangisi yalan sen söyleyeceksin artık.
Sana 40 kere sordum cevap mi verdin, ne kadar suredir diyorum bayagi diye cevap geliyo, parmak hesabiyla bir yil 12 ay, hesaplamak zor mu geliyo da net bisey yazamiyosun.kafanızdan yazıp çiziyorsunuz bende ne diyeyim
Olursun kesin. Çünkü karma diye bişe varsırf boyle olurum diye korkudan evlenmek istemiyorum artik
Haklısın tabi Aysel'cim, seninde kocanla hiç haberi olmadan yıllarca sevgilisi olan birileri olur mazallah. En iyisi bekar kalmak bu devirde. Bilmeden neler neler oluyor.sırf boyle olurum diye korkudan evlenmek istemiyorum artik
iş güç hariç adam tavırlarıyla oturaklı biriydi
Anladim sulari sen ödedin Aysel, bin kere sulari ben odedim dedin, bi turlu ne kadar sürdüğünü soylemedinorası öyle... gurur yapıp parasını yemedim en ufak bir su mu aldı ücreti neyse öderdim. hatta kendisine ısmarlardım. sıkışıklık durumu biter toparlar diye
Insanlari salak yerine koymaya calişmazsan kimse de seni linclemeye kalkmaznasil bir dünyanız var anlamıyorum ama bazı uylere bir linç grubu oluşturmuş almis sazı kendi çalıp kendi oynuyor yazmadığım şeyi yazmış gibi yapıyorlar istediğiniz gibi sallayın
Sorunun ne biliyor musun? Yalan söylerken kendi inanabileceğin seviyede söylemen, üstüne üstlük inanmamızı beklemen.nasil bir dünyanız var anlamıyorum ama bazı uylere bir linç grubu oluşturmuş almis sazı kendi çalıp kendi oynuyor yazmadığım şeyi yazmış gibi yapıyorlar istediğiniz gibi sallayın
kafandan uydurudgun şeylere inanınca zeki olmuyorsunInsanlari salak yerine koymaya calişmazsan kimse de seni linclemeye kalkmaz
sen istediğine inanabilirsin tüm diğer üyelerin oaylasimlarindaki yorumların hep karşı tarafı asagilarcasina kadının düşmanı yine kadındır lafının temsilisinizSorunun ne biliyor musun? Yalan söylerken kendi inanabileceğin seviyede söylemen, üstüne üstlük inanmamızı beklemen.
Aysel bu adamla ne kadar suredir birlikteydin?kafandan uydurudgun şeylere inanınca zeki olmuyorsun
Yalan söyleme demiyoruz. Hobi olarak yine söyle. Ama zekamızı hafife almadan söyle, yaratıcı ol biraz. Bu yüzden sinirlendik. Ya açık sözlü ol, ya da yalanda yaratıcı ol.sen istediğine inanabilirsin tüm diğer üyelerin oaylasimlarindaki yorumların hep karşı tarafı asagilarcasina kadının düşmanı yine kadındır lafının temsilisiniz