adam evliymiş.

Hic inanmiyorum ya niyeyse, bir kadin anlar.
Olmadi, cikar cüzdanıni bakayim der, ben derdim yani.

iş güç hariç adam tavırlarıyla oturaklı biriydi

Hanımefendi düşünün bi, hiç mi bir Allah ın kulu bak aysel bu adamdan bir yol olmaz, bu adam evli olabilir, ilişkisi olabilir, buna güvenme demedi ?
4 yıl az bir süre değil, üyeler bu konuda çok haklı

Ben bisey anlamiyorum, dün ah vah diyelim diye, uzun zamandir birlikteyim dedi diye dusundum, cunku 4 senedir birlikte oldugun adamin evli oldugunu anlamamak icin agir salak olmak lazim, o yuzden de kisa süreli biseydi ama aciyalim diye uzun zaman yazdi gibi düşündüm. Doğumgününde hediye aldim, ama telinden evli oldugunu ogrendim, kavga ettik, beni arabadan atti, hediyeyi de kafama atti gibi fantazilere ne gerek vardi? Ya da bu adamin evli oldugunu uzun zamandir biliyoduysa asil ayrilma sebebi neydi? Adam bosanmiyorum biz karimla ortak altin gününe girmeye karar verdik mi dedi, ne oldu da geldi adam evliymis diye konu acti.

orası öyle... gurur yapıp parasını yemedim en ufak bir su mu aldı ücreti neyse öderdim. hatta kendisine ısmarlardım. sıkışıklık durumu biter toparlar diye
Anladim sulari sen ödedin Aysel, bin kere sulari ben odedim dedin, bi turlu ne kadar sürdüğünü soylemedin

nasil bir dünyanız var anlamıyorum ama bazı uylere bir linç grubu oluşturmuş almis sazı kendi çalıp kendi oynuyor yazmadığım şeyi yazmış gibi yapıyorlar istediğiniz gibi sallayın
Insanlari salak yerine koymaya calişmazsan kimse de seni linclemeye kalkmaz

nasil bir dünyanız var anlamıyorum ama bazı uylere bir linç grubu oluşturmuş almis sazı kendi çalıp kendi oynuyor yazmadığım şeyi yazmış gibi yapıyorlar istediğiniz gibi sallayın
Sorunun ne biliyor musun? Yalan söylerken kendi inanabileceğin seviyede söylemen, üstüne üstlük inanmamızı beklemen.

Sorunun ne biliyor musun? Yalan söylerken kendi inanabileceğin seviyede söylemen, üstüne üstlük inanmamızı beklemen.
sen istediğine inanabilirsin tüm diğer üyelerin oaylasimlarindaki yorumların hep karşı tarafı asagilarcasina kadının düşmanı yine kadındır lafının temsilisiniz

sen istediğine inanabilirsin tüm diğer üyelerin oaylasimlarindaki yorumların hep karşı tarafı asagilarcasina kadının düşmanı yine kadındır lafının temsilisiniz
Yalan söyleme demiyoruz. Hobi olarak yine söyle. Ama zekamızı hafife almadan söyle, yaratıcı ol biraz. Bu yüzden sinirlendik. Ya açık sözlü ol, ya da yalanda yaratıcı ol.

X