adam evliymiş.

Aynı anda 2 adamı idare ettim de işte, genç olandan bi yol olmayacağını anladım yaşlıya yöneldim ama o da evli çıktı, kara bahtım kör talihim de inanalım rahat edelim Aysel. Diğer türlüsüne inanmak istemiyorum, adamın evli olduğunu bile bile bu güne kadar gelmiş olma ne olur.

Di mi? Ben 2.kadının bile açık sözlüsünü severim. En azından yaptım der, benim hayatım benim kararım der, biz de Allah çarşını pazar etsin abla deriz.

Di mi? Ben 2.kadının bile açık sözlüsünü severim. En azından yaptım der, benim hayatım benim kararım der, biz de Allah çarşını pazar etsin abla deriz.
Yani. Böyle hem kendini daha çok küçüktüyor, aptal bir insan gibi gösteriyor hem de karşısındaki insanları aptal yerine koyuyor. Hoş değil.

niye burda yalan söyleyeyim

tane tane yazıyorum.
bu arkadaş sana sormuş
Uzun ilişki demişsiniz ne kadar uzun? Ki uzun ilişkide bile böyle yapılmaz. Kendini geri çekeceksin ve yeri gelince silmeyi de bileceksin. Kaybetmeyi o göze alabiliyorsa sen de alacaksın. Dünyada tek erkek o değil.

3 4 yıl oldu kesinlikle öyle o kaybetmeyi göze aldıysa ben niye üzülüyorum ki o kadar doğru dediniz ki

sende 3-4 yıl oldu demişsin.

hangisi yalan sen söyleyeceksin artık.

Bak buna da cevap vermedin A aysel kar oysa gayet açık ve net sorular. Açık ve net cevaplar verebilirsiniz ama vermemeyi tercih ediyorsunuz. Nedenini de söyleyeyim çünkü söylediğiniz yalanları artık takip edemiyorsunuz.

Hakikaten, ne gerek var?

Canım Nooption üşenmemiş çıkarmış mesajları. Haketmiyor, şu emeği haketmiyor.

Emek değil de bi yerden sonra bizi salak yerine koymaya başlayınca sinirleniyor insan suratına suratına çarpmak istiyor yalanlarının ispatını.
Şimdi ölü taklidi yapacak, olmadı konuyu saptıracak, iftira bunlar iftiraaa la la la ya bağlayacak.

Hiç kendini kötü hissetme neresinden dönersen iyidir canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…