adam evliymiş.

bence bilmiyordu evli olduğunu çünkü eski konusunda 35 bin kere telefon ettiği için herkes üstüne gidince 3/4 yıllık ilişki diye salladı.
3/4 yıl ne? arada 1 sene var .
ya 3 tür ya 4.
3/4 ay der gibi 3/4 yıl mı denir.
bu konuda da sürekli uzun ikişki deyip duruyor süre söylemiyor ısrarla çünkü ilişki uzun değil.
Aysel de bu mesaji begendi, Nooption Nooption çözmüsün olayi, seni tebrik etmek istiyorum. 😂

Aysel de bu mesaji begendi, Nooption Nooption çözmüsün olayi, seni tebrik etmek istiyorum. 😂

hayır yani dümdüz söyle 3 ay 5 ay 3 hafta 5 hafta neyse..
böyle yazınca birde iki kişiyi aynı anda idare etmiş gibi oldu. uzun ilişki uzun ilişki.. ulen kendin 24 yaşındasın zaten 20 yaşındayken mi başladı yaşlı amcayla ilişki.

böyle yazınca birde iki kişiyi aynı anda idare etmiş gibi oldu. uzun ilişki uzun ilişki.. ulen kendin 24 yaşındasın zaten 20 yaşındayken mi başladı yaşlı amcayla ilişki.
Ay idare ettiyse etti, acik acik soylesin, elin evli amcasini bile isteye 4 sene keriz gibi bakmaktan, elin bihaber kadinini boynuzlatmadan iyidir, 2 kisi cikmis karsisina, yas 24, normaldir çikar, ıkisine de bakmis, birinde karar kilmis, gitmis kartolozu secmis, gene baglayamadim konuyu mutlu sona 😂

daha önce konu açmıştım yaşi benden büyük biriyle 14 15 yaş var cok ilgili davranıyordu evlilik düşünüyorduk falan neyse gruptakiler beni uyandırmıştı. Adam evliymiş, benle yuva kurmak isteyip maddi anlamda rahata kavuşamadım demisti. Sıkışigim zordayım falan diyordu. Yüz yılın enayisi ben de kıyamayıp her şeyi hemen hemen ben ısmarlardım. neyse hem evliymiş hemde karısıyla altin birikimi vs yapıyormuş ben telefonunu ele geçirdim ve bunları öğrendim. Bu kadar saf miyim ben ya dedim bu kadar mı kör oldum. neyse mutlu değilmiş çocuklar içinmiş standart klasik yalanları sıraladı. Parada oğlunun birikim parasıymış falan da filan hayatımda hiç bu kadar enayi hissetmemistim ya o çok profosyoneldi yada ben kördüm. yanarım yanarım geçirdiğim zamana yedirdigim paralara..
Yeni bir ders :Kimseye acımamalıyız .

daha önce konu açmıştım yaşi benden büyük biriyle 14 15 yaş var cok ilgili davranıyordu evlilik düşünüyorduk falan neyse gruptakiler beni uyandırmıştı. Adam evliymiş, benle yuva kurmak isteyip maddi anlamda rahata kavuşamadım demisti. Sıkışigim zordayım falan diyordu. Yüz yılın enayisi ben de kıyamayıp her şeyi hemen hemen ben ısmarlardım. neyse hem evliymiş hemde karısıyla altin birikimi vs yapıyormuş ben telefonunu ele geçirdim ve bunları öğrendim. Bu kadar saf miyim ben ya dedim bu kadar mı kör oldum. neyse mutlu değilmiş çocuklar içinmiş standart klasik yalanları sıraladı. Parada oğlunun birikim parasıymış falan da filan hayatımda hiç bu kadar enayi hissetmemistim ya o çok profosyoneldi yada ben kördüm. yanarım yanarım geçirdiğim zamana yedirdigim paralara..

Evli olmasaydı bile, daha cok yeni bir ilişkide evlilik hayali kurdurtmaya çalışan erkekten direkt uzaklaşın...Bir not...

ayy hayal kırıklığı oldu değil mi sonra ne yaptınız
Vajınusmus lafını ılk kez duyduğum donemdı. Araştırırken ne oldugunu bir doktorun sayfasının altında eşinin yorumuna denk geldım ( yorumda adını soyadını kullanmıs) eşimi çok seviyorum 6 yıllık evlıyız hala yenemedim ayrılmak ıstemıyorım cok korkuyorum lutfen yardım edın falan dıye. Sonra 1 kere daha bulustuk dınlendım onu. Eşimi kaybetmek ıstemıyorum çok sevıyorum onu ama senı de sevıyorumlu falan fılan... Sonra noldu bılmıyorum ama ne yalan söyleyeyım ınsallah ayrılmışlardır. Ne kadar sevse de kadını sureklı aldatmıs. (son gorusmede anlatmıştı)

Vajınusmus lafını ılk kez duyduğum donemdı. Araştırırken ne oldugunu bir doktorun sayfasının altında eşinin yorumuna denk geldım ( yorumda adını soyadını kullanmıs) eşimi çok seviyorum 6 yıllık evlıyız hala yenemedim ayrılmak ıstemıyorım cok korkuyorum lutfen yardım edın falan dıye. Sonra 1 kere daha bulustuk dınlendım onu. Eşimi kaybetmek ıstemıyorum çok sevıyorum onu ama senı de sevıyorumlu falan fılan... Sonra noldu bılmıyorum ama ne yalan söyleyeyım ınsallah ayrılmışlardır. Ne kadar sevse de kadını sureklı aldatmıs. (son gorusmede anlatmıştı)
eşini aldatan başkasınıda aldatır o sahtekarlık benliğine işlemiş çünkü

işin özü iki kişiyi aynı anda idare etmedim diğer o ile ayrıydım ama diğeri bu karaktersiz adamdan bin kat daha iyidir. eşini aldatan gün gelir beni niye aldatmasın. iste ne güzel adam hem gezdi hemde sıfır masraf hemde kendi duygularını tatmin etti. bende totosunu kaldırdım egosunu tatmin ettim birde yaşlıya para yedirdim. adam ne kerizler var diyordur şimdi. he bu arada oyle yakışıklı değildi oyle amca kilikliydi

Yeni bir ders :Kimseye acımamalıyız .
bence bu devirde herkes gözünü açmalı kimseye para falan yedirmemeli özellikle adam olan zaten kadinın parasına tenezzül etmez. Karsidaki gurursuzsa sende karaidakinin aynasi olacakmissin.

Ay siksa babasi olurmus ceycey, 15 yas diyo fark, yoksa 40 yas hayatin bahari, Ajda Pekkan'a bak, 184 yasinda ama hic kart horoz degi,gerci benim favorim suleymanin anasi, adi neydi kiz onun?
öyle zaten dışardan bakınca babam gibi duruyordu. oyle bakımlı biri değildi. şuan dusunuyorumda kör taklidi yapmışım adam tel ile konuşurken dk benim az sen ara derdi onun bile hesabını yapardı.

X