Adaletsiz bir dünya!

Ahhh allahım ahhh...ne yazık ki herkes eşit doğmuyor ve eşit yaşamıyor..kimi haketmediği halde eşi ona tapıyor..kimi haketettiği halde kıymet görmüyor..kimi bir lokma ekmek için çalışıyor..kimi bir gecede masada milyonlar bırakıyor..ne yazık ki çokkk adaletsiz bir dünya..

Nerede okudugumu hatırlamıyorum ama şöyle bir söz vardı. Zenginler doymadigi için fakirler ac kalır.

Inan ayni seyleri dusunuyorum Ve cevabini bilmiyorum umarim Tatmin edici bir yorum gelir

Allahin hesabi bizim bu dunyadaki matematigimizle cozulmez ..hepimiz rabbimin verdigi guc nisbetinde sinaniyoruz..
Herkes her nimetten ayni zevki tadi duyar mi bir zenginlik bir evlat sevgisi bir kari koca huzuru...

Herkesin ki ayni mi hayir oyle gibi gorunen olsada i§in bir de hikmet kismi var..

yani ALlah tealaya ait olani o da kimseye haksizlik etmyecegine gore icimiz rahat elhamdulillah...

Herşeyin bir sebebi vardır..
Tanrı istemese böyle olmazdı..

Şimdi dini yorum yasak, lakin ne demişler fazla mal haramsız fazla soz yalansız olmaz.
zengin adam sadece ibadetten sorumlu değil ki, etrafındaki fakirlerden, zekatından, malını nereye harcadığından, nasıl kazandığından, hak yiyip yemediğinden hepsinden sorumlu.
şimdi zenginler o kadar çok ısraf yapıyorlar ki, bu da büyük günah.
gösteriş de günah.
zenginsen daha dikkatli olmalısın.
oyle elektriği bile haftalık yüzbinlerce lira tutacak saray inşa ettin ama namaz kıldın bitti değil ki.
bunlardan hep hesaba çekilecek insanlar.

Katar kralicesi tek kelimesiyle esine 100 milyon euroya Istanbulda yali aldirir,bir anne yatalak kizina ve kocasina baktigi icin calisamadigindan kirasini ve faturasini odeyemez duruma duser.Bu dunya cok adaletsiz!
napıcan canım bu dünya böyle!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…