Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı tek celsede boşandı...

Ay hiç sorma onu bi de kızı haber vermiş ya küçücük kız babamla annem birleşti diye nasıl akıl ettiyse küçücük çocuk :)

resmen bütün TÜrkiye bu boşanmayı konuştu, biz bunları konuşurken Şeyma Miami deki evindeydi, Acun'da hayatına devam ediyordu :))

Belliydi boyle bitecegi.. nasil kari kocalikti o.. acun feda ederken seyma kar ediyodu.. Haydan gelen huya gider.. ben genede uzuldum durumuna.. Allah kimseyi dusurmesin alisksnliklarindan geri koymasin

Belliydi boyle bitecegi.. nasil kari kocalikti o.. acun feda ederken seyma kar ediyodu.. Haydan gelen huya gider.. ben genede uzuldum durumuna.. Allah kimseyi dusurmesin alisksnliklarindan geri koymasin
Hala tatilde Şeyma hanım Hiçte alışkanlıklarından geri kalmış gibi durmuyor :))

Hala tatilde Şeyma hanım Hiçte alışkanlıklarından geri kalmış gibi durmuyor :))
Durmuyo tabii:)) ama millete dalga konusu oldu bile.. mesela ozel jeti yok artik filan diye dalga geciyolardi. Bu kadar kulak tikayarak yasayabilmekte buyuk meziyet bence

Ole tabi.. mesela zeynepten bosandiginda acun.. bosandilar diye paylasim yapmisti.. simdi aynisi basina geldi. Ha gelecegini garantiledi hedefine ulasti belki
Çok görgüsüzce bi hareketti. Hatta Yüzük resmi atmıştı. Ben en çok annesi babası bşy demiyor mu onu merak ediyorum.

Çok görgüsüzce bi hareketti. Hatta Yüzük resmi atmıştı. Ben en çok annesi babası bşy demiyor mu onu merak ediyorum.
Tabiiki demiyolar.. ya fakirlik filan ayip degil ama boyle kocadan gorunce bi ayri gorgusuzlesiyo bazilari bunyeleri kaldrmiyo. Kadin yapti cocugunu.. tum vucudunu bastan yaptirdi:) hayatini yasadi bi kac yil.. simdide ayligini baglattirdi yasar mis gibi. Evlenince nafaka kesilcekmis:) kim takar evlenmeyi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…