Ay hiç sorma onu bi de kızı haber vermiş ya küçücük kız babamla annem birleşti diye nasıl akıl ettiyse küçücük çocuk :)ay dur daha yeni başladık :) hele şu demet'e iyice sinir oldum...parisi kan götürüyor..kadın barışmaya oraya gidiyor....parisin reklamını yapıyor..zevksiz birde güzel giyinse o markalarla ( neyse ben kaçar iyi geceler )
Ahahahah tek gündemimiz bu oldu.Konuş Konuş bitmedi :):):):)
1 senedir koca parası ondan öncesiAhahahah tek gündemimiz bu oldu.
Ne diyelim Allah affetsin,kendi kazansa en azından helal olsun iyi harcadı gezdi derim ama malum koca parası :)
Lakabını söylemeyeyim ban yerim :) ama ülkemizde öyle biliniyor yani.1 senedir koca parası ondan öncesi
Milli diyorlar hatta :)Lakabını söylemeyeyim ban yerim :) ama ülkemizde öyle biliniyor yani.
Silivri soğuktur Defnem :) kadın depremi hissetti sanırım o yüzden kaçıp gitti Miami'lere :)Milli diyorlar hatta :)
Ay evet dün gece ne deprem oldu değil miSilivri soğuktur Defnem :) kadın depremi hissetti sanırım o yüzden kaçıp gitti Miami'lere :)
Evet ya sorma hissettim bende,sen hissettin mi?Ay evet dün gece ne deprem oldu değil mi
Hissettim sorma sallandı bayaEvet ya sorma hissettim bende,sen hissettin mi?
Allah korudu ya Allahtan hafiftiHissettim sorma sallandı baya
pehhhhh pehhhhh pehhhhhhh9 Senede de 54 trilyon falan :):)
AynenAllah korudu ya Allahtan hafifti
Hala tatilde Şeyma hanım Hiçte alışkanlıklarından geri kalmış gibi durmuyor :))Belliydi boyle bitecegi.. nasil kari kocalikti o.. acun feda ederken seyma kar ediyodu.. Haydan gelen huya gider.. ben genede uzuldum durumuna.. Allah kimseyi dusurmesin alisksnliklarindan geri koymasin
Durmuyo tabii:)) ama millete dalga konusu oldu bile.. mesela ozel jeti yok artik filan diye dalga geciyolardi. Bu kadar kulak tikayarak yasayabilmekte buyuk meziyet benceHala tatilde Şeyma hanım Hiçte alışkanlıklarından geri kalmış gibi durmuyor :))
Artık alışmıştır dalgalaraDurmuyo tabii:)) ama millete dalga konusu oldu bile.. mesela ozel jeti yok artik filan diye dalga geciyolardi. Bu kadar kulak tikayarak yasayabilmekte buyuk meziyet bence
Ole tabi.. mesela zeynepten bosandiginda acun.. bosandilar diye paylasim yapmisti.. simdi aynisi basina geldi. Ha gelecegini garantiledi hedefine ulasti belkiArtık alışmıştır dalgalara
Çok görgüsüzce bi hareketti. Hatta Yüzük resmi atmıştı. Ben en çok annesi babası bşy demiyor mu onu merak ediyorum.Ole tabi.. mesela zeynepten bosandiginda acun.. bosandilar diye paylasim yapmisti.. simdi aynisi basina geldi. Ha gelecegini garantiledi hedefine ulasti belki
Tabiiki demiyolar.. ya fakirlik filan ayip degil ama boyle kocadan gorunce bi ayri gorgusuzlesiyo bazilari bunyeleri kaldrmiyo. Kadin yapti cocugunu.. tum vucudunu bastan yaptirdi:) hayatini yasadi bi kac yil.. simdide ayligini baglattirdi yasar mis gibi. Evlenince nafaka kesilcekmis:) kim takar evlenmeyi:)Çok görgüsüzce bi hareketti. Hatta Yüzük resmi atmıştı. Ben en çok annesi babası bşy demiyor mu onu merak ediyorum.