- 11 Mayıs 2015
- 6.122
- 8.491
Hep diziler filmler özendirildi insanlar.
Para hersey demek oldu
Bende doksanlar çocuğuyum :)Malesef, ben doksanlar cocuguyum cok sükür sobanin sicakligini hala özlerim
Instagram acmadim acmam da gibi geliyor, mutluluk fotografini cekip paylastigin birsey degil de beraber gidilen pikniklerde yenen sandvicti, hic yoksa ekmek arasi receldi. Ne bileyim bir hos oldum simdi yazarken
para olunca her turlu ahlaksızlık oluyor neden boyle bir toplum olduk akıl alır gibi degilsilah yok ama para,şan,söhret vardı işin içinde...
bu konular çokkk su götürür..burdan da çok ban çıkar :)para olunca her turlu ahlaksızlık oluyor neden boyle bir toplum olduk akıl alır gibi degil
Hazıra alıştıkbu konular çokkk su götürür..burdan da çok ban çıkar :)
ama reklamları ele alalım ( diziler gelmeden önce )
hep al al al al..ye ye ye ye..giy giy giy
neyle yapacaksın
kredi çek kredi çek ( sanki babamız ödeyecek çekilen kredileri )
eski zamanlarda insanlar paraları varsa alırlarmış..
şimdi olmayan para ile alın giyin,yiyini ha birde gezin diyorlar
çalışıp kazan diyen varmı..
burdan yola çıkalım mesela :)
evet ve cok fazla carpık ilişkiler söz konusu. izleyen cocuklar da aile yapısını öyle zannediyor. bilincaltı cok önemli ne izlersen ne gorursen kendine cekiyorsun. toplumumuzda etik anlayısı olmayan nesil yetisiyor.Hazıra alıştık
Bi de dizilere bak hiç orta halli aile yok ya çok zengin var ya çok fakir
eee bunu yaşamak için ne yapmak lazım...biz çalışır kazanırsan olur ...diye öğretildik :)Hazıra alıştık
Bi de dizilere bak hiç orta halli aile yok ya çok zengin var ya çok fakir
haha hadi ya askeri ucreti alabilip para biriktirirse gelsin biz burdayız. bende ögrencileri goruyorum mezun olduktan sonra iki sene dinlenmek isteyen fln var. dedim atı alan üsküdarı gecicek baslasana! ne dinlenmesi? bir de mezun olur olmaz müdür olcaklarmiş. :)) oldu canımeee bunu yaşamak için ne yapmak lazım...biz çalışır kazanırsan olur ...diye öğretildik :)
şimdi en kestirme yolu deniyor insanlar
geçen 20'li yaşlardı biriyle konuşuyordum..diyorki
25 yaşıma kadar çalışacağım..kendime güzel bir gelir yapıp..ondan sonra çalışmayıp istediğim gibi yaşamak istiyorum diyor.
hadi buyur 5 senede nasıl bir iş yapacaksında.ne kadar para kazanacaksında ...ondan sonra oturup yiyeceksin :)
tabi bunu ona sormadım bile ..konu uzamasın sinirlerim zıplamasın diye
bende istanbula kaymakam olacağımhaha hadi ya askeri ucreti alabilip para biriktirirse gelsin biz burdayız. bende ögrencileri goruyorum mezun olduktan sonra iki sene dinlenmek isteyen fln var. dedim atı alan üsküdarı gecicek baslasana! ne dinlenmesi? bir de mezun olur olmaz müdür olcaklarmiş. :)) oldu canım
Aynen öyle evlilik dışı iliskiler Gayri meşru çocuklar artık doğal kabul ediliyorevet ve cok fazla carpık ilişkiler söz konusu. izleyen cocuklar da aile yapısını öyle zannediyor. bilincaltı cok önemli ne izlersen ne gorursen kendine cekiyorsun. toplumumuzda etik anlayısı olmayan nesil yetisiyor.
Zengin birini bulacak hadi bakalım Ömür boyu emekli olacakeee bunu yaşamak için ne yapmak lazım...biz çalışır kazanırsan olur ...diye öğretildik :)
25 yaşıma kadar çalışacağım..kendime güzel bir gelir yapıp..ondan sonra çalışmayıp istediğim gibi yaşamak istiyorum diyor.
hadi buyur 5 senede nasıl bir iş yapacaksında.ne kadar para kazanacaksında ...ondan sonra oturup yiyeceksin :)
duydun mu zengin adamlar tarladan çıkıyormuş..patates gibimZengin birini bulacak hadi bakalım Ömür boyu emekli olacak
Yok duymadım :)duydun mu zengin adamlar tarladan çıkıyormuş..patates gibim
Öğrendiysen bana da söylesene... =) Hayallere bak. Neyle 5 senede o kadar para kazanacakmış ki...eee bunu yaşamak için ne yapmak lazım...biz çalışır kazanırsan olur ...diye öğretildik :)
Sevgilisiyle türkiyeye yerleşiyorlarmış,bu yüzden kızının velayetini vermiş.Neden boyle bisi oldu acaba
teşekkür ederim.Sevgilisiyle türkiyeye yerleşiyorlarmış,bu yüzden kızının velayetimi vermiş.
Oha gerçekten mi?Sevgilisiyle türkiyeye yerleşiyorlarmış,bu yüzden kızının velayetini vermiş.