Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı tek celsede boşandı...

Tabiiki demiyolar.. ya fakirlik filan ayip degil ama boyle kocadan gorunce bi ayri gorgusuzlesiyo bazilari bunyeleri kaldrmiyo. Kadin yapti cocugunu.. tum vucudunu bastan yaptirdi:) hayatini yasadi bi kac yil.. simdide ayligini baglattirdi yasar mis gibi. Evlenince nafaka kesilcekmis:) kim takar evlenmeyi:)
Sevgilileri olur muhtemelen ya da belki çok daha zengin birini bulursa evlenir :)
Ama sanmıyorum gerçi belli de olmaz onlara :)
Hadi baba bşy demiyor Baba'nın etrafındaki kişilerde mi demiyor yani var musun yok musun a geldiğinde yengesi teyzesi normal kişilerdi yani

G fark ettiniz mi Şeymanın fotolarını beğeni sayısı gitgide azalıyor Şeyma yakında buhar olacak demedi demeyin :))

Fark etmedim, takip etmiyorum ama merak ediyordum bu isi.
Buradan genc kizlarimiza da seslenelim öyle seyler yapmayin ablacim, yasitlarinizla gezin tozun, para elbet bulunur, yenilir icilir ha ultra lüks olmaz ama olsun.
Yapmayin öyle seyler ablacim, bak evli barkli kadinim kocama biri asilsa yirtarim.
Bu arada her insan hata yapabilir orada cok üstüne gitmek istemiyorum ama göze soka soka yapmak baya kötü kalpliliktir baska da birsey demem.

Fark etmedim, takip etmiyorum ama merak ediyordum bu isi.
Buradan genc kizlarimiza da seslenelim öyle seyler yapmayin ablacim, yasitlarinizla gezin tozun, para elbet bulunur, yenilir icilir ha ultra lüks olmaz ama olsun.
Yapmayin öyle seyler ablacim, bak evli barkli kadinim kocama biri asilsa yirtarim.
Bu arada her insan hata yapabilir orada cok üstüne gitmek istemiyorum ama göze soka soka yapmak baya kötü kalpliliktir baska da birsey demem.
Aynen öyle ki zaten Şeyma da 19 yaşındaymış o zamanlar belki de Pişmanlık duymuştur ama gurur var sonuçta Pişmanlık duydum da der mi

Aynen öyle ki zaten Şeyma da 19 yaşındaymış o zamanlar belki de Pişmanlık duymuştur ama gurur var sonuçta Pişmanlık duydum da der mi

Aynen yoksa bunu yapan ne ilk ne son kadin.
Ama sen buralarda isler nasil karsilanir bilirsin sonucta bu kültürde büyüdün, kimse esine nispet yapmaya calismaz genelde.
Utanir.
Bana kalsa zaten acun saklayabildigi kadar sakladi, ortaya cikmak isteyen askini tüm Türkiye ye göstermek isteyen Seyma idi gibime geliyor.
Benim düsüncem dogru olmayabilir. Sonrada cok elstiriyorlar oradan buradan engelle yorumlari sil. E bu olacakti ne olacakti baska.

G fark ettiniz mi Şeymanın fotolarını beğeni sayısı gitgide azalıyor Şeyma yakında buhar olacak demedi demeyin :))
kadın yarı çıplak resimler ..videolar vermeye başladı...ben özellikle takip etmiyorum..magazinde görüyorum..sanıyorum acun onada yasak koydu...hiç bir yerde görmüyorum artık..zaten şişme takipcilerdi...acununda nasıl bir gücü varsa..o herkesin hakkında konuşan yorumculardan gık çıkamadı :) ama acunu rezil etti..son paylaşımları ile

benim duyduğum ilk zamanlar acun bunun peşinde çok koşmuş..aslında şeyma bu kadar ortalıklara dökmeseydi kendini..bu işte en suçlusu acun...şeymada elindekileri sonuna kadar kullandı

kadın yarı çıplak resimler ..videolar vermeye başladı...ben özellikle takip etmiyorum..magazinde görüyorum..sanıyorum acun onada yasak koydu...hiç bir yerde görmüyorum artık..zaten şişme takipcilerdi...acununda nasıl bir gücü varsa..o herkesin hakkında konuşan yorumculardan gık çıkamadı :) ama acunu rezil etti..son paylaşımları ile

Ne paylasimi giz? :KK69:

benim duyduğum ilk zamanlar acun bunun peşinde çok koşmuş..aslında şeyma bu kadar ortalıklara dökmeseydi kendini..bu işte en suçlusu acun...şeymada elindekileri sonuna kadar kullandı

Bir sey diycem ama bi dakika ya acun böyle bir gecmise sahip olmasa biz de bekar ve güzel olsak cidden pesimizde kostu diye birlikte mi olacagiz. Cidden ama evli bir adam söz konusu.
Hepimiz mi sinirsiziz da seyma yapinca da dogal oluyor.
Ya bir kizin pesinden kosan cok olur. Tercihin seni yansitir.
Silah mi dayadilar ona sanki. Acaba merak ettim

Bir sey diycem ama bi dakika ya acun böyle bir gecmise sahip olmasa biz de bekar ve güzel olsak cidden pesimizde kostu diye birlikte mi olacagiz. Cidden ama evli bir adam söz konusu.
Hepimiz mi sinirsiziz da seyma yapinca da dogal oluyor.
Ya bir kizin pesinden kosan cok olur. Tercihin seni yansitir.
Silah mi dayadilar ona sanki. Acaba merak ettim
silah yok ama para,şan,söhret vardı işin içinde...

X