Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı tek celsede boşandı...

Burada ve genel olarak sosyal medyada öyle yorumlar yapılmış ki çok komik buluyorum nasıl kendinden emin iddialar var...peki bu yaşadıklarından acun ılıcalının ve şeyma subaşının haberleri var mı diyesim geliyor. Ne kadar içeriden olursa olsun iki kìşinin ne yaşadığını ne hissettiğini kimse bilemez bence.

Bu çifte karşı nötrdüm takip etmezdim şimdi tepkileri gözlemlemek baya eğlenceli oldu ama hala kendine dert edinip üzülenleri de oh olsun diyip sevinenleri de anlayamıyorum.

onu bunu bırakında bu boşanma hiç bir tv proğramında konuşalamıyor..o atıp tutan yorumcular bile sus pus..kazen ı tebrik etmek lazım böyle bir konu açtığı için :)

hesapı yaptım ama okuyamadım yahu..ben hala eski parada kaldım :KK70::KK70:trilyonmu..katır triylon mu bu :KK70::KK70:ben karar verdim zatiiiiii böyle gübre gibi para harcayan kimseyi dinlemeyeceğim ve izlemeyeceğim
En mantıklısı.
Bir söz var bize çok yakıştırdım. :KK70:
"Zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış"
Ne konuştuk yahu :KK70:

En mantıklısı.
Bir söz var bize çok yakıştırdım. :KK70:
"Zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış"
Ne konuştuk yahu :KK70:
:KK70::KK70:ay dur daha yeni başladık :) hele şu demet'e iyice sinir oldum...parisi kan götürüyor..kadın barışmaya oraya gidiyor....parisin reklamını yapıyor..zevksiz birde güzel giyinse o markalarla ( neyse ben kaçar iyi geceler )

Pa
:KK70::KK70:ay dur daha yeni başladık :) hele şu demet'e iyice sinir oldum...parisi kan götürüyor..kadın barışmaya oraya gidiyor....parisin reklamını yapıyor..zevksiz birde güzel giyinse o markalarla ( neyse ben kaçar iyi geceler )
Parasıyla rezil olangillerden Demet :) iyi geceler canım.

X