Silivri soğuktur Leylak ondan konuşamıyorlaronu bunu bırakında bu boşanma hiç bir tv proğramında konuşalamıyor..o atıp tutan yorumcular bile sus pus..kazen ı tebrik etmek lazım böyle bir konu açtığı için :)
Ee kanalların sahibi Acun olunca sıkıyorsa konuşsunlar bakalım ne oluyor :))onu bunu bırakında bu boşanma hiç bir tv proğramında konuşalamıyor..o atıp tutan yorumcular bile sus pus..kazen ı tebrik etmek lazım böyle bir konu açtığı için :)
O zaman Türkiye'nin çoğuna dava açmaları Lazım :)))bizde burda yazdıklarımız gözden geçirsek iyi olur aslında..dava açacaklarmış :)
Ahaha hepimize açsınlar bakalım,düşünce özgürlüğü denen birşey var sonuçta,küfür etmiyoruz hakaret vs yok,sadece eleştiriyoruz :)bizde burda yazdıklarımız gözden geçirsek iyi olur aslında..dava açacaklarmış :)
Aylık harcamasını ortalama 500bin olarak hesaplarsak 9 yılda....
bende matematikten kalmıştım ama söyle olabilirmiAylık harcamasını ortalama 500bin olarak hesaplarsak 9 yılda....
Matematiğim yetmedi
Sanırım doğrubende matematikten kalmıştım ama söyle olabilirmi
1 sene 365 gün dersek
365 x 9 =3.285
3.285 x 500 =1.642.500 doğrumu :)
hesapı yaptım ama okuyamadım yahu..ben hala eski parada kaldımSanırım doğru
Her hafta 100bine çanta alırsa olacağı bu
En mantıklısı.hesapı yaptım ama okuyamadım yahu..ben hala eski parada kaldımtrilyonmu..katır triylon mu bu ben karar verdim zatiiiiii böyle gübre gibi para harcayan kimseyi dinlemeyeceğim ve izlemeyeceğim
En mantıklısı.
Bir söz var bize çok yakıştırdım.
"Zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış"
Ne konuştuk yahu
Parasıyla rezil olangillerden Demet :) iyi geceler canım.ay dur daha yeni başladık :) hele şu demet'e iyice sinir oldum...parisi kan götürüyor..kadın barışmaya oraya gidiyor....parisin reklamını yapıyor..zevksiz birde güzel giyinse o markalarla ( neyse ben kaçar iyi geceler )
Benim Ömrü Hayatım boyunca bi daire almak için biriktirdiğim parayı kadın 1 ayda yiyor :))Aylık harcamasını ortalama 500bin olarak hesaplarsak 9 yılda....
Matematiğim yetmedi
Yok ayda 500 bin harcıyormuş 12 ayda 12•500 den 6 trilyon falan yapar :))bende matematikten kalmıştım ama söyle olabilirmi
1 sene 365 gün dersek
365 x 9 =3.285
9 Senede de 54 trilyon falan :):)bende matematikten kalmıştım ama söyle olabilirmi
1 sene 365 gün dersek
365 x 9 =3.285
Konuş Konuş bitmedi :):):):)En mantıklısı.
Bir söz var bize çok yakıştırdım.
"Zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış"
Ne konuştuk yahu