Florya da bir lise. İlk tanısma bu sekilde daha sonra zaten programda ılıskılerı baslıyor malumSamsunda bi lise mi ? Bende duydum sanki
Hayatı plan onun çünkü,Kaan Tangöze'nin ki de aynıBoşuna evlenmedi yani ://
coachella'sız duramaz oÖmür boyu gezse bitmezGerçi onun hayat tarzına da anca yeter
Asla unutulmazzAcun Şeyma sayesinde kaynanalarimizim yaptıklarını bı iki günde unutur olduk
45 bin yeter mi o koza bilemedimBelli.
Yazdım ya.
Evlilik sözleşmesi yapmamışlar.
Bu yüzden Şeyma Acun'un evlilikten sonra kazandığı varlığa ortak olmaması için 20 milyon tazminat,Nişantaşı'nda 4 daire ve 45bin nafaka vermiş Acun.
Hele benimki hiç unutulmazAsla unutulmazz
Burning Man'de var dahacoachella'sız duramaz o
Snap atsa yeri ben bosanmalarını ıstemıyprum seymayı kadın olarak begenı yorum, tarzını da begenıyorum sureklı geziyordu ne guzelZeynep ılıcalı ne düşünüyor acaba
Ahaha,efso bizim kv'lerHele benimki hiç unutulmaz
İşini garantiye almış iştr dolar ne oluyor pek belli değil ya.Yetmez ama 20 milyon da az para değil,keşke dolar üzerinden alsaymış nafakasını
Programa gel dşye de hatta acın dşyor değil mi ısrarcı oluyorFlorya da bir lise. İlk tanısma bu sekilde daha sonra zaten programda ılıskılerı baslıyor malum
Aynen ben de böyle dedim.Zaten formalite olan baskılar sonucu olan bir evlilikti
Amaç metresi metres olmaktan çıkarıp yasallaştırmaktı hiç değilse evlendi boşandı dedirtmek artı Acun un onu iyi gösterme çabaları falan filan sonu belli hikayeydi yani
3 senedir tatil yapmadım tatlım..tatil ne demek :)Aynen öyle.
Allah doğru yoldan saptırmasın ben ayda yılda 1 tatile çıkmaya da razıyım.
Lisede tanısmak ıcın seyma atak yapıyor aslında acun degil, yalnız bence seyma estetik yokken de guzeldı kabul edelim ki o donemde oyle populer bir kızmıs sadece tek takıntısı acun degılmıs, yelpaze zengin erkekler. Cok karısık yazmısım yanlıs anlasılmıs. Daha sonra programa cagıran acun ılıskıye ikna edende acun bende oyle dusunuyorum ama hamilelik sonrası seymanın planları tabı kıPrograma gel dşye de hatta acın dşyor değil mi ısrarcı oluyor