- 21 Kasım 2018
- 7.608
- 19.386
Ahahah ben her sene yapıyorum da ne oluyor,bir Miami bir Newyork değil.3 senedir tatil yapmadım tatlım..tatil ne demek :)
İkisinin toplamı sanırım işte bir nafaka verilmiş.İşini garantiye almış iştr dolar ne oluyor pek belli değil ya.
Kızı için de ayrıca nafaka almış m ?
Üzüldüm şimdi.Burning Man'de var daha
Şeymanın zaten parayı sevdiği belli.Lisede tanısmak ıcın seyma atak yapıyor aslında acun degil, yalnız bence seyma estetik yokken de guzeldı kabul edelim ki o donemde oyle populer bir kızmıs sadece tek takıntısı acun degılmıs, yelpaze zengin erkekler. Cok karısık yazmısım yanlıs anlasılmıs. Daha sonra programa cagıran acun ılıskıye ikna edende acun bende oyle dusunuyorum ama hamilelik sonrası seymanın planları tabı kı
Eğer şeymaya nafaka verildiyse Şeyma başkasıyla vs evlense nafakası düşer.İkisinin toplamı sanırım işte bir nafaka verilmiş.
Şeyma aldattı neden Şeyma'ya nafaka versin ki.
şeymanın aldattığına dair bir ıspat varmı eğer varsa bile koskoca tv ci beni aldattı nafaka vermemmi dice.İkisinin toplamı sanırım işte bir nafaka verilmiş.
Şeyma aldattı neden Şeyma'ya nafaka versin ki.
vallahi param olsada gitmem oralara...kaç saat uçakla gidecek..koca koca binalar..70 türlü millet...ya biz kendi milletimizle geçinemiyoruz yeri geliyor..birde elin gavurları ile uğraşacam töbeee...giderim yıldız parkıma ohhh mis missss ( son halini gören varmı muhteşem ötesi olmuş )Ahahah ben her sene yapıyorum da ne oluyor,bir Miami bir Newyork değil.boşver bahçede çay içip oturmakta keyif bizim için,yeter ki huzur olsun.
Var.şeymanın aldattığına dair bir ıspat varmı eğer varsa bile koskoca tv ci beni aldattı nafaka vermemmi dice.
Yıldız parkı nerede ki? Ben bilmiyorum..vallahi param olsada gitmem oralara...kaç saat uçakla gidecek..koca koca binalar..70 türlü millet...ya biz kendi milletimizle geçinemiyoruz yeri geliyor..birde elin gavurları ile uğraşacam töbeee...giderim yıldız parkıma ohhh mis missss ( son halini gören varmı muhteşem ötesi olmuş )
Böyle böyle maneviat diye bişey kalmadı biz ne gerizekalı çocukmuşuz annemle babam boşanalı 17 yıl oldu hala etkisindeyim geçen sene babam öldü tek yaş akmadı gözümüzden bizim de para sorunumuz yoktu ama baba da yoktu çok utanırdım babamdan çapkın havayi çocuk gibi olduğu için eh kalp o hızlı hayata dayanamadı tabi ölümünden 3 ay önce dansöze para yapıştırdığı bi videosu var töbe töbe aklıma gelince sinirim bozuluor :)))))))Endişe etmeyin o kadar lüksün içinde olan biteni farketmez bile
Şeymaya nafaka verilmemiş,aldatan taraf o.Eğer şeymaya nafaka verildiyse Şeyma başkasıyla vs evlense nafakası düşer.
evlilik sözleşmesi yapmamalarının sebebide şeymayla mecburiyetten evlenmesi o zaman. çünkü mecbur olmasa o servete sözleşme yapardı o. yanlışmı?Var.
Şeyma önce Ali Ulusoy arkada birbirlerine sürtünerek dans ediyorlar,sonra bir videoda telefon kavgası ettikleri görülüyor.
Ondan sonra Çağatay Ulusoyla Şeyma Subaşı eve gitmişler onunda iapatı var ama Acun medyaya sızdırmamış,daha sonra şeyma Çağatay'ın dövmesini fotoğrafın altına açıklama olarak yazmış falan.
E nafaka vermesinin sebebi kızı.
Ayrıca Şeymaya 4 ev ve 20 milyon tazminat vermesinin sebebi de başında evlilik sözleşmesi yapmamış olmamaları.
Evlendikten sonra edinilen mallar ortak olduğu için Şeyma hak talep etmesin diye 4 lüks daire ve 20 milyon tazminat veriyor. Kızı içinde 45bin nafaka.
Bunu bırakmadan yedeklemiştir o,Alican Ulusoy'la videoları varÜzüldüm şimdi.
Renkli renkli stickerlar yapıştırıp New York sahillerinde gezemeyecek. Büyük sıkıntı.
E 45 bün nafaka verildi dedin. Sadece çocuk icin mi ?Şeymaya nafaka verilmemiş,aldatan taraf o.
Tazminat ve 4 ev verilmesinin sebebi Acun'un mal varlığını korumak istemesi sanırım. Evlilik sözleşmesi yok aralarında.
Hayır eğer mecburiyetten evlense asıl mal varlığını korumak için sözleşme yapardı,adam kadına güvendi ki aralarında evlilik sözleşmesi geçmedi bile.evlilik sözleşmesi yapmamalarının sebebide şeymayla mecburiyetten evlenmesi o zaman. çünkü mecbur olmasa o servete sözleşme yapardı o. yanlışmı?
Yahu kadın aldatan taraf. Hakim neden aldatan tarafa nafaka versin.E 45 bün nafaka verildi dedin. Sadece çocuk icin mi ?
Şeyma nasıl bırakmış ya nafakasını