Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı tek celsede boşandı...

Aaa dur olay öyle değilmiş.
Acun'la Şeyma evlenirken evlilik sözleşmesi yapmamış.
Dolayısıyla evlilikte acununda şeymanında edindiği mallar ortak.
Bu yüzden acun ona 4 daire,20 milyon tazminat,aylık 45bin nafaka bırakmış.
Şeyma Acun'un mallarından hak talep etmesin diye.
küfür edecem banlanancam yaaaaaaaa,,ben böyle şans istiyorummm da demek isteyorum ..zalak oldum

Kızım zenginler evlenir boşanır bekar kalır.. Fakirler boşanmaya çalışır.. Yıllar alır bazısı adliye kenarında öldürülür. Bazısı adı çıkar.. Nasıl bir döngü ise.. Bu dünyada para mış..
1 haftads ayrılmıştı demek akskın ilk Eşinden hiç unutmuyorum. O zamanlar kuzenim ayrılacaktı anlaşmalı için 1 sene olması gerekiyor en az demişlerdi.
Demey akakın nasıl ayrıldı dedim
Demet akalın değil kuzeniniz dediler.

Aaa dur olay öyle değilmiş.
Acun'la Şeyma evlenirken evlilik sözleşmesi yapmamış.
Dolayısıyla evlilikte acununda şeymanında edindiği mallar ortak.
Bu yüzden acun ona 4 daire,20 milyon tazminat,aylık 45bin nafaka bırakmış.
Şeyma Acun'un mallarından hak talep etmesin diye.
Aylık 45 bin nafaka az. O şeymaya yeter mi kız 200 bin liralık saat takıyor

Ne verdiği belli mi ?

Illa ki verir evlenmeden de veriyordu. Evliyken de veriyordu ki zaten
Belli.
Yazdım ya.
Evlilik sözleşmesi yapmamışlar.
Bu yüzden Şeyma Acun'un evlilikten sonra kazandığı varlığa ortak olmaması için 20 milyon tazminat,Nişantaşı'nda 4 daire ve 45bin nafaka vermiş Acun.

Ahahaha,bence de.
Sonunda para da olsa bu kadar gurursuz olmamalı insan
az verip azdırmasın..çok verip şaşırmasın allahh...şöyle ayda bir seyahat yapacak ..tek katlı bahceli deniz manzaralı bir evde oturacak ,birde bunların idaresini yapacak kadar gelir versin...gir oyna çık oyna ..inşallahhhh :) ama en başında sağlık ve bol bol huzur versin allah :)

az verip azdırmasın..çok verip şaşırmasın allahh...şöyle ayda bir seyahat yapacak ..tek katlı bahceli deniz manzaralı bir evde oturacak ,birde bunların idaresini yapacak kadar gelir versin...gir oyna çık oyna ..inşallahhhh :) ama en başında sağlık ve bol bol huzur versin allah :)
Aynen öyle.
Allah doğru yoldan saptırmasın ben ayda yılda 1 tatile çıkmaya da razıyım.

Tamamen Şeyma'nın adını temize çekmek için yapılmış formalite bir evlilik olduğu belliydi zaten. İmaj düzeltme çabaları, cafenin açılması ve alacağı tazminata kadar herşeyin önceden planlanmış olduğu aşikar. Gerçek bir evlilik olsaydı Şeyma bu kadar serbest takılamazdı.

X