Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı tek celsede boşandı...

aşçı bahçıvana, bahçıvan şoföre, şoför uşağa sonra hepsi uşağa

nerden tutarsan elinde kalıyor yesinler birbirlerini. kıytırık bi izdivaç fenomeni dersin yaptığına bak hele sen sinem umaşın

120 bin aylık az ya ona

Örnek olsun derken? Şeyma'nın derdi yuva değil ki. Zaten karşısında ona yuva veremeyecek bir adam olduğunun Şeyma da farkındadır. Alacağını aldı boşandı.
haklısınız orada yanlış bir tabir kullanmışım. "ibret olsun" daha yerinde olurmuş. gerçi haklısınız alacağını aldı . aslında ifade etmek istediğim çok farklıydı kafamı toplayıp yazamamışım.

Yok yahu o kadar değilmiş eski karısına vermişti baya birşey bide neden 40 m versin ki yani vermese iyi olur
Şeyma'nın 5 parasız boşanacağını düşünmüyorum ben,o kadar zengin adam,dünya starlarına komşu olan evleri varken Şeyma bırakır mı sence? Bence vermiştir yani.

29 yasinda emekli oldu diyecegim de aylik 120 bin maas alan emekli yoktur herhalde. Pub yasli kocadan da kurtuldu, yakisikli genc adamlarla festivallerle yesin o parayi. Yuva yikanin yuvasi olmaz diyorlar bir de. Sanki kadinin tek derdi sicak bir yuva.

ben reyting amaçlı olduğunu düşünmüyorum ya. survivorun da o ses türkiyenin de bunlara ihtiyacı yok. bence şeymanın yılanlığı olay. metres kalıbını üzerinden atmak için evlendi, sermaye yaptı (cafe, melisa). evet şeymanın gözünde melisa bir sermaye. milli metres olarak kalacaksın şeyma

Bende yadırgamadım o zamanlar ayrılmamasını.

Çünkü ondan ayrılıp metrese nikah yapacaktı kadın da bunu bildiği için çırpındı belki de

Ama Son haline bak instagramdan adeta Şeyma gibi pozlar en az on yas gençleşmiş.

Samsun'daki Köyüne dönmez de :)
Aaa dur olay öyle değilmiş.
Acun'la Şeyma evlenirken evlilik sözleşmesi yapmamış.
Dolayısıyla evlilikte acununda şeymanında edindiği mallar ortak.
Bu yüzden acun ona 4 daire,20 milyon tazminat,aylık 45bin nafaka bırakmış.
Şeyma Acun'un mallarından hak talep etmesin diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…