Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı tek celsede boşandı...

Hayır eğer mecburiyetten evlense asıl mal varlığını korumak için sözleşme yapardı,adam kadına güvendi ki aralarında evlilik sözleşmesi geçmedi bile.
Acun sevdi evlendi ama Şeyma aldattı.
bence güvenmek değil kadın hamile kaldı acun evlenelim dedi kendini medyada iyi göstermek için o yüzden sözleşme yapmadı kadın hayır sözleşme yaparsan evlenmem dese acun lekelencek o yüzden yapmadı.

bence güvenmek değil kadın hamile kaldı acun evlenelim dedi kendini medyada iyi göstermek için o yüzden sözleşme yapmadı kadın hayır sözleşme yaparsan evlenmem dese acun lekelencek o yüzden yapmadı.
Acun Şeymayı her yerde korudu yahu Acunu seviyorum ben gerçekten babacan bir adam. Ama Şeyma kıymet bilemedi.

Yahu kadın aldatan taraf. Hakim neden aldatan tarafa nafaka versin.
Aralarında evlilik sözleşmemesi olmadığından Acun mal varlığını korumak için 20 milyon tazminat vermiş 4 daire vermiş kadına.
Hakim nafaka ıcın aldatmaya bakmaz, kadın sgk calisan ise nafaka alamaz veya bag kur. Seymanın cafesı var ısı var yani, nafaka alamaz zaten

Bişey diyim mi?
Ben çok beğendim çok hoş bi kadın işinde gücünde helal olsun :) acun derdine yansın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…