Alicanla Çağatay kardes miBunu bırakmadan yedeklemiştir o,Alican Ulusoy'la videoları var
Hem Çağatay Ulusoy hem Ali Ulusoy. İkisi de biriyle dans ediyor,diğeriyle eve gidiyor.hangi Ulusoy bu ya çağataymı ali mi alicanmı?
Anladım anladım :):) yorma kendini :)Yahu kadın aldatan taraf. Hakim neden aldatan tarafa nafaka versin.
Aralarında evlilik sözleşmemesi olmadığından Acun mal varlığını korumak için 20 milyon tazminat vermiş 4 daire vermiş kadına.
Yok yok,sadece soyadı benzerliği :)Alicanla Çağatay kardes mi
istanbulda :)Yıldız parkı nerede ki? Ben bilmiyorum..
Farklı yerler insanlar görmek güzel aslında,insanın ufku açılıyor.
Ikisiyle de mi ohaHem Çağatay Ulusoy hem Ali Ulusoy. İkisi de biriyle dans ediyor,diğeriyle eve gidiyor.
Evet ya gördüm,sevgili edasıyla adamın telefonunu istiyor,dans ediyorlar falan. Acunda Tv8'de program sunuyor garibimBunu bırakmadan yedeklemiştir o,Alican Ulusoy'la videoları var
Hm iyi bari :)Yok yok,sadece soyadı benzerliği :)
bence güvenmek değil kadın hamile kaldı acun evlenelim dedi kendini medyada iyi göstermek için o yüzden sözleşme yapmadı kadın hayır sözleşme yaparsan evlenmem dese acun lekelencek o yüzden yapmadı.Hayır eğer mecburiyetten evlense asıl mal varlığını korumak için sözleşme yapardı,adam kadına güvendi ki aralarında evlilik sözleşmesi geçmedi bile.
Acun sevdi evlendi ama Şeyma aldattı.
Evet ikisiyleymiş.Ikisiyle de mi oha
Gül gibi karısını aldatırsa gencecik kızla,bu son hiç sürpriz olmadı yaniEvet ya gördüm,sevgili edasıyla adamın telefonunu istiyor,dans ediyorlar falan. Acunda Tv8'de program sunuyor garibim
Acun Şeymayı her yerde korudu yahu Acunu seviyorum ben gerçekten babacan bir adam. Ama Şeyma kıymet bilemedi.bence güvenmek değil kadın hamile kaldı acun evlenelim dedi kendini medyada iyi göstermek için o yüzden sözleşme yapmadı kadın hayır sözleşme yaparsan evlenmem dese acun lekelencek o yüzden yapmadı.
Hakim nafaka ıcın aldatmaya bakmaz, kadın sgk calisan ise nafaka alamaz veya bag kur. Seymanın cafesı var ısı var yani, nafaka alamaz zatenYahu kadın aldatan taraf. Hakim neden aldatan tarafa nafaka versin.
Aralarında evlilik sözleşmemesi olmadığından Acun mal varlığını korumak için 20 milyon tazminat vermiş 4 daire vermiş kadına.
Alican AlicanEvet ikisiyleymiş.
Kadın zaten taa liseden beri saplantılıymış Ali Ulusoy'a.
konuyu ben anlayana kadar yoruldum bu hangi arada Çağataylarla çift master yaptı birinden de mezun oldu. hakkatten hiper aktifmiş.Hem Çağatay Ulusoy hem Ali Ulusoy. İkisi de biriyle dans ediyor,diğeriyle eve gidiyor.
O kadın Acun 5 parasızken yanındaydı,Acun'un genç sevgili aramasıyla olaylar karıştı zaten. Neyse iyi oldu Zeynepte bir oh çeksin.Gül gibi karısını aldatırsa gencecik kızla,bu son hiç sürpriz olmadı yani
Ben hep Ali diye biliyordum ya.Alican Alican
Bişey diyim mi?Bende yadırgamadım o zamanlar ayrılmamasını.
Çünkü ondan ayrılıp metrese nikah yapacaktı kadın da bunu bildiği için çırpındı belki de
Ama Son haline bak instagramdan adeta Şeyma gibi pozlar en az on yas gençleşmiş.
hakkatten inşallah aldatılmıştır diyes geliyor insanın o karısını aldatırken iyiydi.O kadın Acun 5 parasızken yanındaydı,Acun'un genç sevgili aramasıyla olaylar karıştı zaten. Neyse iyi oldu Zeynepte bir oh çeksin.