- 9 Temmuz 2017
- 146
- 8.100
Kızım zenginler evlenir boşanır bekar kalır.. Fakirler boşanmaya çalışır.. Yıllar alır bazısı adliye kenarında öldürülür. Bazısı adı çıkar.. Nasıl bir döngü ise.. Bu dünyada para mış..TV 8’in sahibi Acun Ilıcalı ile eşi Seyma Subaşı Ilıcalı birlikte geldikleri Silivri Aile Mahkemesi’nde anlaşmalı olarak boşandı. Duruşmanın başında gizlilik kararı veren hakim, çifti 9 dakikada boşadı.
Acun Ilıcalı'dan ilk açıklama:
“Her evlilikte boşanmada var. Biz de Şeyma ile evliliğimizi kurtarmak için açıkçası birkaç kere denedik konuştuk kurtaramadık. Buna insani yönden bakmanızı istiyorum. Denedik olmadı… Sonuçta ikimiz için de demek hayırlısı böyle. Popülerliğimizden kaynaklanan çirkin dedikodular olabilir. Sonuçta biz de kendi aramızda küçük bir aileydik olmadı, yürütemedik. Yürümedi hayırlısı olsun. İddiaların hepsi çirkin. Severek evlendik yürütemedik, saygı ile ayrıldık.”
120 binle Türkiyemizi gezer artıkStory atıp duruyor ama eskisi kadar sık değil.. Malum para yok artık gezemiyor
Aynen yaa..Kızım zenginler evlenir boşanır bekar kalır.. Fakirler boşanmaya çalışır.. Yıllar alır bazısı adliye kenarında öldürülür. Bazısı adı çıkar.. Nasıl bir döngü ise.. Bu dünyada para mış..
Artık gezemez bencekapadokya mi Yok anam o dünyayi geziyor
Örnek olsun derken? Şeyma'nın derdi yuva değil ki. Zaten karşısında ona yuva veremeyecek bir adam olduğunun Şeyma da farkındadır. Alacağını aldı boşandı.yuva yıkanın yuvası olmaz. bu olay genç kızlara örnek olsun bence , şeyma gibi olmak isteyen o kadar çok ergen var ki .
Bence de120 binle Türkiyemizi gezer artık
beklenir o paçozdanŞeyma atmış diye biliyorum ben
herşey para...Kızım zenginler evlenir boşanır bekar kalır.. Fakirler boşanmaya çalışır.. Yıllar alır bazısı adliye kenarında öldürülür. Bazısı adı çıkar.. Nasıl bir döngü ise.. Bu dünyada para mış..
Ohoo dünya bir ateş topuna kadar gider bu amaNeden bosanmislar?
herşey oyun...Biraz önce baktığımda takipçisi 2.8 di şimdi 2.9 olmuş ulan ya bode yok olacakmışya güldürmeyin
1 sene 2 aySasirdim resmen niye evlendiler niye ayrildilar kac ay oldu ki
Olay sıcak yakında gider o takipçiler.Biraz önce baktığımda takipçisi 2.8 di şimdi 2.9 olmuş ulan ya bode yok olacakmışya güldürmeyin
Acun mu istemiş şeymayı o zamanlar ?Yok sanırım İstanbul'da şu bir aralar sahte psikolog olan Çağla Sönmez'le birlikte okudu diye biliyorum.
Çünkü 5 parasız evlendiği adamdan 4 daire 20 milyon tazminat almış daha ne olsunherşey oyun...
şeymaan herşey beklenirkız boşandi hiç umrunda degil:) musmutlu boşandi.
Ş liseyi samsunda mu okudun ?Hangi lise o kesin tanırım :d