- 18 Şubat 2018
- 1.640
- 3.021
benim bu sabah haberim oldu şok üstüne şokHaberler dün çıktı bugün de boşandılar
Anamin lafini deyim.Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste ....
bence o yumurta çeneni kapa mesajı...neticede acunda ak kaşık değil...valla bilmiyorum artık o çatlamış yumurtalı civciv emojisi;
genelde bebiş ve hamilelik için kullanılıyor ama. :) :)
Şeyma niye kullandı bilmiyorum.
Ouufff bize neyse kafayı yedik iyice.
bi sürü şeyler sölüyor ben açiklanmayi anlamadim..Neden bosanmislar?
Coachella festivalinden,Miami'de kış görmediği evinden kalkıp Samsun'daki köyüne dönmek hepimizin psikolojisini bozar. :)Psikolojisi de bozulur onun şimdi
Önemli değil,evet bariz şov,Acun'un soyadını da kaldırmamış,yorumları sınırlandırmış.
Şeyma'nın sempatik çapkın iş adamı Ali Ulusoy'la Sarmaş dolaş dans etmesi ve Çağatay Ulusoy'un evine gitmesi yüzündenmiş.Neden bosanmislar?
Coachella festivalinden,Miami'de kış görmediği evinden kalkıp köyüne dönmek hepimizin psikolojisini bozar. :)
İnat etmişti o dönem. ben çok yadrgamadım karşısında aman ne karakterli bi duruş hemen boşandı diyecek insanlar yoktu.Aman o da çok masum değil. Aldatıldığını bile bile boşanmadı.
Son hallerinden haberim yok ama aklıma ilk onun ne düşündüğü geldi. Aldatanlar keyif çatıyordu aldatılan cinnet geçirse yeridirNe düşünsün mutlu olmuştur
Ama o da son pozlarına vs bakarsan kendini ispat etmeye Çalışıyor sanki
Ben ondan çok Kapadokya'yı gezerken aynı montu 2 gün üst üste giymesinden anladım,demek ki Acun çeşmeyi kapatmış.O değilde şeyma neden kapadokyayı gezmiş şimdi anlaşıldı.
Dur daha 2 saat oldu boşanalı ablacımMadem boşandılar bu kadın İnstagramda neden hala Ilıcalı soyadını kullanıyor anlamış değilim,yüzsüz sanırım.
Story atıp duruyor ama eskisi kadar sık değil.. Malum para yok artık gezemiyorDur daha 2 saat oldu boşanalı ablacım
kapadokya mi Yok anam o dünyayi geziyorBen ondan çok Kapadokya'yı gezerken aynı montu 2 gün üst üste giymesinden anladım,demek ki Acun çeşmeyi kapatmış.
Şeyma da 120 binle ancak Kapadokya'yı gezer.