- 18 Şubat 2018
- 1.640
- 3.021
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim bu sabah haberim oldu şok üstüne şokHaberler dün çıktı bugün de boşandılar
Anamin lafini deyim.Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste ....
bence o yumurta çeneni kapa mesajı...neticede acunda ak kaşık değil...valla bilmiyorum artık o çatlamış yumurtalı civciv emojisi;
genelde bebiş ve hamilelik için kullanılıyor ama. :) :)
Şeyma niye kullandı bilmiyorum.
Ouufff bize neyse kafayı yedik iyice.![]()
bi sürü şeyler sölüyor ben açiklanmayi anlamadim..Neden bosanmislar?
Coachella festivalinden,Miami'de kış görmediği evinden kalkıp Samsun'daki köyüne dönmek hepimizin psikolojisini bozar. :)Psikolojisi de bozulur onun şimdi
Önemli değil,evet bariz şov,Acun'un soyadını da kaldırmamış,yorumları sınırlandırmış.![]()
Şeyma'nın sempatik çapkın iş adamı Ali Ulusoy'la Sarmaş dolaş dans etmesi ve Çağatay Ulusoy'un evine gitmesi yüzündenmiş.Neden bosanmislar?
Coachella festivalinden,Miami'de kış görmediği evinden kalkıp köyüne dönmek hepimizin psikolojisini bozar. :)
İnat etmişti o dönem. ben çok yadrgamadım karşısında aman ne karakterli bi duruş hemen boşandı diyecek insanlar yoktu.Aman o da çok masum değil. Aldatıldığını bile bile boşanmadı.
Son hallerinden haberim yok ama aklıma ilk onun ne düşündüğü geldi. Aldatanlar keyif çatıyordu aldatılan cinnet geçirse yeridirNe düşünsün mutlu olmuştur![]()
Ama o da son pozlarına vs bakarsan kendini ispat etmeye Çalışıyor sanki
Ben ondan çok Kapadokya'yı gezerken aynı montu 2 gün üst üste giymesinden anladım,demek ki Acun çeşmeyi kapatmış.O değilde şeyma neden kapadokyayı gezmiş şimdi anlaşıldı.![]()
Dur daha 2 saat oldu boşanalı ablacımMadem boşandılar bu kadın İnstagramda neden hala Ilıcalı soyadını kullanıyor anlamış değilim,yüzsüz sanırım.
Story atıp duruyor ama eskisi kadar sık değil.. Malum para yok artık gezemiyorDur daha 2 saat oldu boşanalı ablacım![]()
kapadokya mi Yok anam o dünyayi geziyorBen ondan çok Kapadokya'yı gezerken aynı montu 2 gün üst üste giymesinden anladım,demek ki Acun çeşmeyi kapatmış.
Şeyma da 120 binle ancak Kapadokya'yı gezer.![]()