- 20 Ocak 2010
- 44.994
- 151.136
- 43
Bunun için takip edilmesine gerek yok ki herkese açık profilOlay sıcak yakında gider o takipçiler.
Simdi herkes bisey dicek mi?Story atck mı diye bekliyor:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunun için takip edilmesine gerek yok ki herkese açık profilOlay sıcak yakında gider o takipçiler.
Simdi herkes bisey dicek mi?Story atck mı diye bekliyor:)
Şeyma'nın entrikaları,Acun'un tatlı yasak aşk heyecanı..Acun mu istemiş şeymayı o zamanlar ?
Normal yaniO dönem tanışmak için kendini ortaya atması çok tuhaf gelmedi bana. Yarışma çok popülerdi.
Yok yahu o kadar değilmiş eski karısına vermişti baya birşey bide neden 40 m versin ki yani vermese iyi olurÇünkü 5 parasız evlendiği adamdan 4 daire 20 milyon tazminat almış daha ne olsun
120 bin aylık az ya onaNe yuvası yıkıldı, kadın aylık 120 bin nafaka bağlatmis kendine. Zaten nerede akşam orada sabah mottosuyla yaşayan biri,ne yapsın elli yaşında iktidarının son demlerinde adamı?
Kendini topluma kabul ettirmek için gelinlik giymek istiyordu, giyindi. Artık cocugu 'evli sevgilisinden' değil, 'eski esinden'.
Artık kim tutar seymayi
haklısınız orada yanlış bir tabir kullanmışım. "ibret olsun" daha yerinde olurmuş. gerçi haklısınız alacağını aldı . aslında ifade etmek istediğim çok farklıydı kafamı toplayıp yazamamışım.Örnek olsun derken? Şeyma'nın derdi yuva değil ki. Zaten karşısında ona yuva veremeyecek bir adam olduğunun Şeyma da farkındadır. Alacağını aldı boşandı.
Şeyma'nın 5 parasız boşanacağını düşünmüyorum ben,o kadar zengin adam,dünya starlarına komşu olan evleri varken Şeyma bırakır mı sence? Bence vermiştir yani.Yok yahu o kadar değilmiş eski karısına vermişti baya birşey bide neden 40 m versin ki yani vermese iyi olur
Belki de reyting için ayrıldılarÖnemli değil,evet bariz şov,Acun'un soyadını da kaldırmamış,yorumları sınırlandırmış.
Belki de ama neden o kadar tazminat nafaka versin ki?Belki de reyting için ayrıldılar
Kimse takmayacak, tanımayacak, yok olup gidecek... Atasaymış, Varyant Yapıymış tırt
Anca Haribo reklamında oynar...
Hepinizi ananas görüyorum ...
Samsun'daki Köyüne dönmez de :)Coachella festivalinden,Miami'de kış görmediği evinden kalkıp Samsun'daki köyüne dönmek hepimizin psikolojisini bozar. :)
Neden gezmiş parası Bittiği için miO değilde şeyma neden kapadokyayı gezmiş şimdi anlaşıldı.
Bende yadırgamadım o zamanlar ayrılmamasını.İnat etmişti o dönem. ben çok yadrgamadım karşısında aman ne karakterli bi duruş hemen boşandı diyecek insanlar yoktu.
Son hallerinden haberim yok ama aklıma ilk onun ne düşündüğü geldi. Aldatanlar keyif çatıyordu aldatılan cinnet geçirse yeridir
Aaa dur olay öyle değilmiş.Samsun'daki Köyüne dönmez de :)
Inşallah ders alırlaryuva yıkanın yuvası olmaz. bu olay genç kızlara örnek olsun bence , şeyma gibi olmak isteyen o kadar çok ergen var ki .
Ş liseyi samsunda mu okudun ?