Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı tek celsede boşandı...

Şov derken? Ben burdan öğrendim boşandıklarını haberim yoktu. Şimdide mutlu pozlar veriyor instagram storysinde onu diyorum.

Senin yaş bayağı küçük herhalde şov falan. Olgunlaşmamış insanların işidir şov.
Sen beni yanlış anladın,ben sana yazmadım onu. Şeyma'nın yaptığı şov,mutluluk pozları vererek ben mutluyum,umrumda değil profili çiziyor insanlara. Şov derken sana söylemedim yani. Yaşımdan daha fazla olgunluğum var merak etme. Olgunluk yaşla alakalı değildir,neyse.

Ben aralarının bozuk olduğunu bile bilmiyordum bildirimle boşanmadan haberdar oldum hatta okurken Kazen sonunu şakayla mı bağlayacak acaba dedim ...

Ne yuvası yıkıldı, kadın aylık 120 bin nafaka bağlatmis kendine. Zaten nerede akşam orada sabah mottosuyla yaşayan biri,ne yapsın elli yaşında iktidarının son demlerinde adamı?
Kendini topluma kabul ettirmek için gelinlik giymek istiyordu, giyindi. Artık cocugu 'evli sevgilisinden' değil, 'eski esinden'.
Artık kim tutar seymayi :halay:

Kk da seni harcarlar şeyma :KK53: burda 10 kadınla karısını aldatanlara, o... kocanı bırakma diye tavsiye veriliyor :deli:
Ayrıca belirteyim şeymayı sevmiyorum çok boş buluyorum ama gömmüyorum acun düzgün olaydıda çocuk yapmayaydı :KK66:
:KK70:
Çocuğu acına gec söylemiş zaten.Aldrmasın diye.Hamilelik ilerleyince.

illuminati şifresi arar gibi olmadı mı biraz:)))
belkide acuna mesaj veriyordur bak birşey konuşursan..senin bütün pisliklerini ortaya döker..çürük yumurta gibi kokun etrafa yayılır diye :)
valla bilmiyorum artık o çatlamış yumurtalı civciv emojisi;
genelde bebiş ve hamilelik için kullanılıyor ama. :) :)
Şeyma niye kullandı bilmiyorum.
Ouufff bize neyse kafayı yedik iyice. :KK67:

Onlar aylarca ayrı yaşadılar evi terkeden Mustafa , madem aldatıldığını düşündü neden duyar duymaz açmadı davayı hemen boşanmadı . Yok kurtarmaya çalışıyoruz vs. diye söyleyip durdular .
yalandan ibaret :KK53:
emina çok soğukkanli biri yaninda ben yakıştıramiyordum
ben mustafa sandala deli gibi aşıktım. bende boşanip mustafayla mi evlemsem... Yok anacim ben kocamdan memnunum Allaha çok şükür :KK53::KK53::confused:

X