- 1 Eylül 2014
- 25.853
- 30.272
- 35
Şeyma acunlaYazdıklarınızı anlayamadım kim kimle tanışmak istemiş lisedeyken?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şeyma acunlaYazdıklarınızı anlayamadım kim kimle tanışmak istemiş lisedeyken?
Samsunda bi lise mi ? Bende duydum sanki
Sen beni yanlış anladın,ben sana yazmadım onu. Şeyma'nın yaptığı şov,mutluluk pozları vererek ben mutluyum,umrumda değil profili çiziyor insanlara. Şov derken sana söylemedim yani. Yaşımdan daha fazla olgunluğum var merak etme. Olgunluk yaşla alakalı değildir,neyse.Şov derken? Ben burdan öğrendim boşandıklarını haberim yoktu. Şimdide mutlu pozlar veriyor instagram storysinde onu diyorum.
Senin yaş bayağı küçük herhalde şov falan. Olgunlaşmamış insanların işidir şov.
VallaGerçekten mi
Şok ben şu an
Şov yapma derken şeymaya demiş yahuŞov derken? Ben burdan öğrendim boşandıklarını haberim yoktu. Şimdide mutlu pozlar veriyor instagram storysinde onu diyorum.
Senin yaş bayağı küçük herhalde şov falan. Olgunlaşmamış insanların işidir şov.
Siz anlatınAhh ahhh Dominic'te yaşananları biri gelip te anlatsa ...
diyip çekilirim ...
Şeyma atmış diye biliyorum bentanışmak için şeyma mı kendini ortaya atmış acun mu, anlayamadım o kısmı..
Aman o da çok masum değil. Aldatıldığını bile bile boşanmadı.Zeynep ılıcalı ne düşünüyor acaba
Sen beni yanlış anladın,ben sana yazmadım onu. Şeyma'nın yaptığı şov,mutluluk pozları vererek ben mutluyum,umrumda değil profili çiziyor insanlara. Şov derken sana söylemedim yani. Yaşım küçük evet ama olgunum merak etme.
Şov yapma derken şeymaya demiş yahu
Yok be onun kaynanası şeker gibi kadın çocuklarına da bakıyor. Enine suçlu benceKaynana ara bozdu diye yazıldı...
Ne düşünsün mutlu olmuşturZeynep ılıcalı ne düşünüyor acaba
O dönem tanışmak için kendini ortaya atması çok tuhaf gelmedi bana. Yarışma çok popülerdi.Şeyma atmış diye biliyorum ben
Kk da seni harcarlar şeyma burda 10 kadınla karısını aldatanlara, o... kocanı bırakma diye tavsiye veriliyor
Ayrıca belirteyim şeymayı sevmiyorum çok boş buluyorum ama gömmüyorum acun düzgün olaydıda çocuk yapmayaydı
Psikolojisi de bozulur onun şimdiRezil,artık köyüne dönme vakti geldi
illuminati şifresi arar gibi olmadı mı biraz:)))
valla bilmiyorum artık o çatlamış yumurtalı civciv emojisi;belkide acuna mesaj veriyordur bak birşey konuşursan..senin bütün pisliklerini ortaya döker..çürük yumurta gibi kokun etrafa yayılır diye :)
Önemli değil,evet bariz şov,Acun'un soyadını da kaldırmamış,yorumları sınırlandırmış.Ben kendi üstüme alındım çok pardon. Bencede kadının yaptığı şov.
Haberler dün çıktı bugün de boşandılarBen aralarının bozuk olduğunu bile bilmiyordum bildirimle boşanmadan haberdar oldum hatta okurken Kazen sonunu şakayla mı bağlayacak acaba dedim ...
yalandan ibaretOnlar aylarca ayrı yaşadılar evi terkeden Mustafa , madem aldatıldığını düşündü neden duyar duymaz açmadı davayı hemen boşanmadı . Yok kurtarmaya çalışıyoruz vs. diye söyleyip durdular .