şimdi yiğidi öldürüp hakkını yemeyelim kadın güzel öncede sonradaKız öncesinden de Ali Ulusoy'a saplantılı bir aşk besliyormuş zaten,e o tipiyle Ali'yi tavlayamayacağına göre önce Acun'u tavladı,estetik falan,kadın çirkin ördek yavrusundan kuğuya dönüştü. Daha sonra da Ali'yle işte. Videoları çıkmış internette,Ali arkada Şeyma önde birbirlerine sürtünerek dans ediyorlar kalabalığın arasında.
Ha bir de Çağatay Ulusoy yeni dövmesini paylaşırken Şeyma'da o dövmeyi açıklama olarak fotoğrafın altına yazmış. Şeymanın vukuatı çok yani. Deren açıklama yapmış öyle birşey yok diye,yersen tabi.
Zeynep ılıcalı ne düşünüyor acaba
Zaten o kadar gece hayatı vs mümkün değil çatatoy olmasa başladı olurduhepsinin kafası güzel oluyor..paylaşımlarında da görünüyor ki zaten...kadın paso başka adamların önünde kertenkele dansı yapıyor..eee bir bukalemunda zıplar iste böyle
Valla kendimi geliştirirdim ben onun yerinde olsam festival festival nereye kadarBen de ne zaman Şeyma subaşı nı görsem ay şu kadar param olsa yurtdışında yüksek yapardım diyordum. Yüksek filan yapamadan boşandılar ya
Koyun can derdinde kasap et slslsşjkslsls
Şov yapma Şeyma dün gece hüngür hüngür ağladığını biliyor herkesSanırım biraz fazla olmuş. Sahte mutluluk pozlarını görmüyor musunuz. Mutluyum, görün demek için story çekmiş. Yazık.
ahh colooneyyyAhh ahhh Dominic'te yaşananları biri gelip te anlatsa ...
diyip çekilirim ...
Samsunda bi lise mi ? Bende duydum sankiPeki ya deren ? Buarada ben bu olaydan sonra seymanın kaybolacagını sanmıyorum , seymanın okul arkadası benımde arkadasım . O zamandan berı anlatır, acunun o donem okula geldıgını kendını tanısmak ıcın nasıl ortaya attıgını anlattıgında agzım acık kalmıstı. Daha bırlıktelıklerı lıseye dayanıyormus aslında yanı. Seyma hayatı tuttu bır yerınden bırakmaz asla.
Alican ulusoyu yenı duydum , bırıyle fotografını gordum cagatay ulusoya da benzıyor ama , sacları daha kısa , bılemıyorum .
Var Mısın Yok Musun programından bahsediyorum yahu,ben beğenmemiştim o zamanlar ki halini. Düşük ve yamuk alınmış kaşlar,yamuk burun,bakımsız civciv sarısı saçlar,akan göz kalemi falan. Çirkindi bence.şimdi yiğidi öldürüp hakkını yemeyelim kadın güzel öncede sonrada
mustafa ile evliyken saadettinle flört ediyormuştu mustafa duymuş çilgina dönmüş.. anlaşmali boşandi.İyi de ayrılmak isteyen Mustafa imiş , hatta Emina çok ağlamış evden gitme , ayrılmayalım diye yalvarmış öyle söylediler tv de .
evet kötü şeylere gördüyse normal eşi hakkında.yere göğe sığdıramıyorduAcunun Gözlerine dikkat et. Ağlamaktan şişmiş gibiydi
Bi sure sonra gider. Bu ülke ne canerler ne tülinler gördü. UnutulurÖyle birşey olmayacak bu milleti biliyoruz artık iki kıçı kırık tvye çıkıyor ünlü oluyor hiç de yok olup gitmiyorlar şeymamı yok olacak öyle olsa hiç bir vasfı olmayan kardasianlar yok olurdu
Yok sanırım İstanbul'da şu bir aralar sahte psikolog olan Çağla Sönmez'le birlikte okudu diye biliyorum.Samsunda bi lise mi ? Bende duydum sanki
14 ay evli kalmışlarSasirdim resmen niye evlendiler niye ayrildilar kac ay oldu ki
Ahh ahhh Dominic'te yaşananları biri gelip te anlatsa ...
diyip çekilirim ...
Şov yapma Şeyma dün gece hüngür hüngür ağladığını biliyor herkes
Şeymayı sevmiyorum. En sinir olduğum şey her zaman her durumda kadınları suçlamak. Bu zihniyet asla değişmeyecek sanırım.Neden herkes Şeyma'ya yükleniyor ? Yuva bozanın yuvası olmaz falan filan da, kart zamparaya laf eden yok denecek kadar az, üstüne üstlük olan yuvayı da yıkan erkeğin kendisi.
Onlar aylarca ayrı yaşadılar evi terkeden Mustafa , madem aldatıldığını düşündü neden duyar duymaz açmadı davayı hemen boşanmadı . Yok kurtarmaya çalışıyoruz vs. diye söyleyip durdular .mustafa ile evliyken saadettinle flört ediyormuştu mustafa duymuş çilgina dönmüş.. anlaşmali boşandi.