Lekeler, Çiller Acnelyse

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

BlancKahkul

Allah var, Allah yâr..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2014
3.195
4.103
kızlar bu kremin adını illaki duymuşsunuzdur. Ama tereddütleriniz yada sormak istediğiniz şeyler olabilir. Ben bu kemi 8 ay boyunca kullandım. (Şu an bıraktım kışın tekrar başlıycam). Sizinle sonuçları paylaşmak istiyorum. Öncelikle soyucu özelliği çok fazla olan bi krem. Kesinlikle dikkatli kullanmak gerekli. Ben sağ yanağımda üçgen gibimsi kahve rengi bi leke vardı onun için çukurluklar için ve de akne lekelerime sürdüm. İnanamazsınız ama o kahvemsi lekem %80 oranında açıldı. Çukurlar aynı onlarda pek bi etki göstermedi. Kırmızı akne lekelerimse %40 oranında açıldı. Bu kremi düzenli kullanmadan önce lekelerim için o kadar çom iey denedim ki. Maskeler kimyasal peeling vs ama düzenli kullanımda en etkili bu oldu diyebilirim

expigment ile daha etkili acnelyse yi kullanmak ama dikkatl, kullanım gerekli tabiiki..

Expigment4kullaniyordum.biraktim.bende 3 ayi gecti birakali yaklasik 2.5 yil once cildiyeye.gitmistim bazi kremlerin.karisimini yaptirtmisti bana yanlis yOu hatrlamiyorsam oda vardi bayagi kullanmistm resmen yuzumdeki lekeli bolgeye kullandim denizden gelmis gibi soydu hatta kizariklik kalan bi bolgem hala duruyo lekelerde kremi.biraktiktan,2ay.kadar sonra tekrar olustu kremi surdugum yerlerde ilceldi tabikide acnelyse yi tek kullanmadim ama

expigment ile daha etkili acnelyse yi kullanmak ama dikkatl, kullanım gerekli tabiiki..
Evet kesinlikle çokk dikkat etmek lazım. 2 gün evvel biraz süreyim havalar kötü dedim. Şansa güneş açtı. Güneş kremimide sürdüm ama eve geldiğimde pancar gibi olmuştu yüzüm. Şimdi dışarı çıkmamaya çalışıyprum leke kalmasın diye siz kullandınız mı nasıl sonuç aldınız?
yaa demeyin acnelyse da kullanmış mıydınız? Bana çok iyi geldi gibi ama daha yeni bıraktım kullanmayı. Acaba güneş kremi kullanmadığınız için olabilir mi?

Yok cnm gunes kremide kullanmistim 50+ hemde dr onerdigini almistim

canım gece acnelyse ve expigmentten ince bir tabaka halinede sürüp yatarsın,sabah yüzünü yıkayıp bepanten tarzı bir şey sürersin,dışarı çıkarken güneş kremide..3 gün yapıp bir iki gün dinlendirirsin,cildinin reaksyonuna göre..

dışarı çıkarkenmi sürdünüz expigmenti..benim tca peeling sonrası lekelerimi acnelyse ve expigmen geçirdi..
Expigmenti birakinca yuzdeki lekeler tekrar cikiyo cnm
inan çıkmadı ama sizinki güneş lekesimi..
Ben 2,5 yil once kadar zoretanin tedavisi gordum az bi lekem vardi o hapla birlikte leke genisledi hap cildimde hasar birakti gunes lekesi oldugunu dusunuyorum siz expigment %4 nu mu yokda 2 sinimi kullandiniz ayrica soyma kremlerinin yazin kullanilmamasi gerektigini biliyorm

arkadaşım güneş lekelenmesi olan kişiler sanırım farklı bir krem kullanıyordur..bir arkadaşta vardı güneş lekeleri bir krem kullandı geçmişti..siz hep güneş kremi kullanmalısınız sanırım..

Ben sadece sorunlu bölgelere sürüyordum. Ama kalın sürüyorum. 1 hafta sürüp bir hafta sürmüyordum. Epey bi sonuç aldımda aslında aöa hiram2015 öyle diyince korktum. Zaten yazın 12-3 arasında dışarıda olmam pek. Bende bir seans kimyasal peeling yaptırmıştım. Hiç bi şey değişmedi. Peki bir şey sormak istiyorum bu uygulamalar cildi hassaslaştırıyor inceltiyor ya bunlar sonrasında cildiniz toparlansın diye bi şeyler yaptınız mı?
Evet yazın kullanmak çok tehlikeli. Hapta cildinizi yıpratmıştır bir de soyucu kremler iyice hassaslaştırmıştır. Bi süre doğal şeyler kullanıp, prp falan yaptırabilirsiniz. Bu lekelerden kurtulmak çok zor ne yazık ki

lekelerin neden olmuştu?
ben tca dan çok memnun kaldım..bir iki yanlış uygulamadan sonra leke oldu güneşten cildim lekelenmez ama benim cildim..tca dan leke olunca acnelyse expigment kullandım maaşallah cildim şu an fondoten sürmüş gibi..ben sakınca görmedim..

Ben tenim çok beyaz malesef. Ama güneşe karşı cildimi korurum lekelerim akneden kaynaklı lisedeyken sınav falan derken çok oynadım yüzümle ondan bi çok şey denedim ama en iyisi acnelyse diyebilirim. İnşallah tekrarlamaz silikleşen lekeler. Bu arada sizin adınıza çok sevindim. Umutlandımda ayrıca. Demekki lekelerden tamamiyle kurtulanlar olabiliyormuş

kaç yaşındasın acne sorunun devam ediyormu?

Şu an yok. O zamanlarda pek yoktu aslında ama siyah nokta ufakta olsa sivilcelerle çok oynamışım. 21 yaşındayım.
demekki benden iyi durumdasın..38 yaşımdayım ben acne tedaviside gördüm 6 ay ilaç kullandım ağıdan..
30 yaşlarıma dek acne sorunum oldu..
sana tavsiyem asla cildine sabun sürme sebamed tarzı bir likid ile yıkayabilirsin çokk uzun gidiyor,hesaplı aslında..sonra alkolsüz tonik ve yağzız nemlendirici kullanmalısın,yagsız bepantende kullanabilirsin nemlendirmede..sabah akşam lık su ve likit ile yıka..arada acnelysede yaparsan pürüzsüz bir cildin olacaktır..

Yüzüm için hiç sabun kullanmadım. Fondotende kullanmak istemiyorum kullanmıyorumda. Ama çok beyaz tenli olduğum için lekelerden rahatsız oluyorum. Yediklerimize içtiklerimize de dikkat etmek gerekiyor. Umarım dediğiniz gibi pürüzsüz bi cildim olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…