Lekeler, Çiller Acnelyse

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
kızlar bu kremin adını illaki duymuşsunuzdur. Ama tereddütleriniz yada sormak istediğiniz şeyler olabilir. Ben bu kemi 8 ay boyunca kullandım. (Şu an bıraktım kışın tekrar başlıycam). Sizinle sonuçları paylaşmak istiyorum. Öncelikle soyucu özelliği çok fazla olan bi krem. Kesinlikle dikkatli kullanmak gerekli. Ben sağ yanağımda üçgen gibimsi kahve rengi bi leke vardı onun için çukurluklar için ve de akne lekelerime sürdüm. İnanamazsınız ama o kahvemsi lekem %80 oranında açıldı. Çukurlar aynı onlarda pek bi etki göstermedi. Kırmızı akne lekelerimse %40 oranında açıldı. Bu kremi düzenli kullanmadan önce lekelerim için o kadar çom iey denedim ki. Maskeler kimyasal peeling vs ama düzenli kullanımda en etkili bu oldu diyebilirim :KK24:
Bende çok duydum gittim aldım bende çene bölgeöde kahverengi var 1 haftadır ne soyulma ne kızarıklık yok bişi paikolojim bozuldu herşeyi dnedim ama yok devammı edeyim bıtakayım mı bilmiprm

Bende çok duydum gittim aldım bende çene bölgeöde kahverengi var 1 haftadır ne soyulma ne kızarıklık yok bişi paikolojim bozuldu herşeyi dnedim ama yok devammı edeyim bıtakayım mı bilmiprm
Kütfen bu havalarda kullanmayın. Güneş daha fazla leke yapabilir. Kışın kullanmak en doğrusu. Yoğurt karbonat maskesiyle şimdi lekelerinizin rengini açın kışında bu kremle tamamen kurtulursunuz inşallah.

Kütfen bu havalarda kullanmayın. Güneş daha fazla leke yapabilir. Kışın kullanmak en doğrusu. Yoğurt karbonat maskesiyle şimdi lekelerinizin rengini açın kışında bu kremle tamamen kurtulursunuz inşallah.
Diyarbqkordayım ben bırada hava daha soğuk yani uxun kol giyiyoruz bişi olurmu

Bide z
Diyarbqkordayım ben bırada hava daha soğuk yani uxun kol giyiyoruz bişi olurmu[/QUOTEb
Ben dîyarbakırdayım havalar daha soğuk burda uzun kol galan bide eylülde düğünüm var gitmesi gerek bunlarınn

Kullanmayın bence. Sonuçta güneş iyice yüzünü gösterdi. Ayrıca yüzünüZün toparlanmasıda zaman alacak. Yine güneşe maruz kalacaksınız. Doktorum kasım- mart arası kullanın demişti.

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    83,6 KB · Görüntüleme: 153
  • image.jpg
    image.jpg
    49,8 KB · Görüntüleme: 172
Peki bir ay kullansam hiç güneş görmeden gece yatmadan yatmaya sonra bıraksam sonuç alırmıyım ya çok kötü değil yüzüm ama ben huylanıorm
İyice kötü olma ihtimalide var. Fondotenle falan halledebilirsiniz.
Şuanki hali böyle yanağımda almımda falan hiç yok ama çenemde sürekli böle çıvan gibi alltan şişip çıkıyor sonra geçio ama böle iz kalıo iki iz var çenemde onlardan çokk rahatsızm yoksa sivilce problemim fazla yok ama bu çenem deli etti beni biri çıkıo daha geçmeden öbürü çıkıo hepte çenemde çıkıyor

Şuanki hali böyle yanağımda almımda falan hiç yok ama çenemde sürekli böle çıvan gibi alltan şişip çıkıyor sonra geçio ama böle iz kalıo iki iz var çenemde onlardan çokk rahatsızm yoksa sivilce problemim fazla yok ama bu çenem deli etti beni biri çıkıo daha geçmeden öbürü çıkıo hepte çenemde çıkıyor
Güneşten çok çok iyi korurum derseniz sadece çeneniz için kullanabilirsiniz. Ama 1 ayda tamamen geçmeyebilir yinede iz silikleşir inşallah. Bu arada hayırlı olsun, heeep mutlu olun. :KK68:

Güneşten çok çok iyi korurum derseniz sadece çeneniz için kullanabilirsiniz. Ama 1 ayda tamamen geçmeyebilir yinede iz silikleşir inşallah. Bu arada hayırlı olsun, heeep mutlu olun. :KK68:
Çok çok tik ederim darısı tüm sevenlerin başına

Arkadaşlar benim hiç bi şekilde makyaj tutmayan bir cildim var çok aşırı derecede sivilcem yok genellikle ağzımın etrafnda ve elmacık kemiklerimin olduğu bölgede çıkıyor ama çok fazla leke var. çok araştırma yaptım ve acnelyse yi aldım bugun. akşam kullanmaya başlıcam size gün gün bilgi vericem :))

UN g
ama çok leke var doktor çok dikkatli kullandığın sürece yararını görürsün dedi
ama çok leke var doktor çok dikkatli kullandığın sürece yararını görürsün dedi
Gunesten cok iyi korunman lazim 50+ gunes kremsiz cikma disari derim bir iki ay sonra basla benceee ben kullandim lekeler kac yildir sawasiyorum yine sen bilirsin..

kızlar bu kremin adını illaki duymuşsunuzdur. Ama tereddütleriniz yada sormak istediğiniz şeyler olabilir. Ben bu kemi 8 ay boyunca kullandım. (Şu an bıraktım kışın tekrar başlıycam). Sizinle sonuçları paylaşmak istiyorum. Öncelikle soyucu özelliği çok fazla olan bi krem. Kesinlikle dikkatli kullanmak gerekli. Ben sağ yanağımda üçgen gibimsi kahve rengi bi leke vardı onun için çukurluklar için ve de akne lekelerime sürdüm. İnanamazsınız ama o kahvemsi lekem %80 oranında açıldı. Çukurlar aynı onlarda pek bi etki göstermedi. Kırmızı akne lekelerimse %40 oranında açıldı. Bu kremi düzenli kullanmadan önce lekelerim için o kadar çom iey denedim ki. Maskeler kimyasal peeling vs ama düzenli kullanımda en etkili bu oldu diyebilirim :KK24:

Canım benim yüzüm çok solgun. Demir eksikliğim var. Doktor bana demir hapı verdi aynı zamanda yüzüm icin bu kremi verdi. Yuzümde hic sivilce yok. Doktor bana bu kremo verirken cildindeki ölü deriyi atar yüzüne renk verir dedi. 3 kere kullandim ve yuzumde soyulmalar yapti. Açıkcasi endiseliyim biraz

Arkadaşlar benim yüzümde hiç sivilce yok. Benim yüzüm çok solgun. Demir eksikligim cok var. Bu yuzden doktor bana demir hapi verdi. Ayni zamanda bu kremi de verdi. Yüzündeki ölü deriyi atar yuzune renk verir dedi. 3 kere kullandim ve yuzum kavlamaya başladı. Biraz endişeliyim açıkçası. Yardimci olursaniz cok yesekkur ederim

Arkadaşlar benim yüzümde hiç sivilce yok. Benim yüzüm çok solgun. Demir eksikligim cok var. Bu yuzden doktor bana demir hapi verdi. Ayni zamanda bu kremi de verdi. Yüzündeki ölü deriyi atar yuzune renk verir dedi. 3 kere kullandim ve yuzum kavlamaya başladı. Biraz endişeliyim açıkçası. Yardimci olursaniz cok yesekkur ederim
Hayır ya yüzünüzde sivilce ve leke yoksa kullanmayın. Ölü deriyi atıyor derken şöyle aslında cildin üstündeki deriyi soyuyor cildi inceltiyor. Küllanmayın kaldıki cildiniz solgunsa ve bu demir eksikliğindense bu ilaç fayda etmez. Doktorunuz saçma bi yöntem önermiş

X