Lekeler, Çiller Acnelyse

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
merhabalar dayanamadim bende yazayim dedim bir ay kullandim ama sonuc 0 ileriye degil geriye gitik cok sivilcem yokken arttirdi yakio surati kizartio soyuyor yara yapiyor leke birakiyor aslinda sadce cilt soymaya yariyor bana kalirsa asil amacida o zaten onu cok guzel basaryor ama sivilcler e hayir birde giden sivilceler gunes kremi surdgnzde onun yagiyla feln yeniden cikiyor

merhaba acnelyese kremini sadece sorunlu bölgeye sürsek olurmu benim yanaklarımda var yan yana çukurlar var çok ince şekilde sürsem orayı soymaz mı ?

Çukurları kapatacağını süşünmüyorum çünkü cildi inceltiyo bilginiz olsun

Pek bi özelliği yok eczaneden alabilirsin ben kullandım hayal kırıklıgı n için kullanacaksınız

lekelerin neden olmuştu?
ben tca dan çok memnun kaldım..bir iki yanlış uygulamadan sonra leke oldu güneşten cildim lekelenmez ama benim cildim..tca dan leke olunca acnelyse expigment kullandım maaşallah cildim şu an fondoten sürmüş gibi..ben sakınca görmedim..
tca lekeleriniz gitti mi aca bu iki kremle

Krem zorlayıcı
Soydugu ıcın
Yaza uygun degıl bence
Gunes kremı kullanmak gerekıyor

Bende bu kremi kullanmak istiyorum ama açıkçası çok kararsızım. Cildi daha kötü hale getiriyor diyende var çok memnun olanda birde Acnelyse krem reçetesiz alınır mı

X