Sivilceli Ciltler Acnelyse kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
ya evet akn feci yakıyor ama iyi geliyorsa elbet buna da katlanırım kaydirigubbakcemile3 çok sağol tatlım öyle sürmeye başlayım bakalım sonuçları yazarım opuyorumnanaktan

canım senn tecrübelerini takip ediyrm burdan 2 ay kadar oldu galiba kullanmaya başlayalı hala mı kızarık cildin:sm_confused: oda arkadasımda kullandı 2 3 gün kadar nerdeyse 1 haftadr kızarık gezio bıraktığı halde hemde.. bende kullanmyı düşünüorm ama okulum war hergün ve nasıl yapcm bilmiorum kozmetik kullanabiliyomuyuz tedavi sürecndeyken cnm?? ayy ne çok soru sordumbilmiyorumkismile

hala mı derken canm ben fazla surdum dıye 3 gundur kızarıgım o da gecıyor.. hergun kullanmasan bıle 2 gunde bır kullan nemlendırdıkten sonra bsycık olmuyor.. makyaj da yapıyorum bsy olmadı ama kullanmazsan daha ıyı olur hızlı etkı eder =)

3-4 ay kullandım..cildim çok hassas değildir..Bende çok yanma ve kızarıklık olmadı..hiç diyebilirim..
Fakat etkisini gördüm..sürekli alışveriş ettiğim bir mağazadaki bayan cildimin düzeldiğini ne yaptığımı sordu..gözeneklerin sıkılıaşmış dedi..Valla çok memnun oldum..Objektif bakan biri tarafından farkedilmesi sevindirici..

bu acnelyse krem siyah noktalara da iyi gelir mi acaba? yani deri soyulunca onlarda gider mi? çünkü siyah noktaları sıkınca yağ tabakası çıkıyo ve siyah nokta önleyici jeller kremler vs etki göstermiyo bende bu arada alın çene ve şakak kısımlarımda var benim siyah nokta

bende kullanmaya başladım özellikle denizden ve tubakt sizden gaza geldip:dance: dün gece sadece sivilce we leklern üzerine sürdüm aslında çok yok ama doktor saolsun bi ilaç wermişti tam 2 aydr regl olmuyodm ondan galiba bi kaç tane garp sivilce çıktı ama izlerden çok rahatszdım..yardımlarınızı bekliorum kızlar büyük ihtimal bendede kızarıklık we soyulma olacaktr kesinlikle tecrübelernize ihtiyacm olacakeyvahedigeldismile

ıyi yapmışsın canım hoşgeldin aramıza =) 3. günü bekle soyulmak ve kızarmak için =) Sakın ilk 2 gün bişey yapmıyormuş bu etkisiz bişeymiş diyip fazla kaçırma... ızler üstünde sivilceler kadar hızlı etki etmiyor ama gerçekten zamanla yok ediyor... Kızarıklıklık ve soyulmalara karşı elinin altında bephanten veya medacassol krem bulunsun canım, kolay gelsin şimdiden, arkandayız =))

slm arkadaşlar benimde bir sorum olacak, ben 5 gündür tretin kremi düzenli olarak kullanmaya başladım bu tretin krem yüzü soyuyor biliyorsunuz. benimde yüzüm yavaştan soyulmaya başladı. eczacı birde acnelyse kremi verdi 10 gün kadar sonra bunada başla beraber devam et daha etkili soyulsu dedi, bende 1 hafta kadar sonra başlarım gece tretini gündüzde bu kremi sürerim diyordum. çünkü tretin gündüz sürülmez güneşten dolayı ama şimdi okudum bu kremide gece sürün diye yazmışsınız ben ne yapacağım şimdi:a015:

kızlar yok mu benim soruma cevap verenbilmiyorumkismile

teşkkrlr tatlım:)) her ikisi de war canım kaydirigubbakcemile3 ya aslında dün tam olarak ilk kez sürdüm diyemm sadece başlamaya dün karar werdm ilk olarak 3-4 gün önce sürdüm bide önceki gece de sürdüm sivilceler üzerine simdilik bişi yok sadece alnımda bitane sönmüş ama izi duran sivilce wardı onun üstü çok az soyulmuştu bgn ama kızarıklık fln yok hiç cnm..işte tek sorun bi kaç güne kızarıklık başlayınca derse nasıl gtcm hergünüm dolu tek sorun bu inş kapatmak zorunda kalack kadar kötü olmazda makyaj yapmma gerek kalmaz hiç:Saruboceq: o kadar kabuk soyulma üzerine fondötende çok kötü durabilireyvahedigeldismile

Son düzenleme:

Zaten acnelyse ile tretini beraber kullanmak cildini cok tahris etmez mi?
Evet acnelyse gece sürülür ama dısarı cıkmazsan gündüz de sürebilirsin.
Bana sorarsan sadece acn sür derim.

Benimde var siyah noktalarım kullananlar iyi geldigini söylüyor kullanıyoruz bakalım

Sana katılıyorum Stylis... Nurshall bencede bir hafta sonra acnelyse e geç... Tretin, Acnelyse'den hafiftir çünkü... Tretin ile retinoik aside cildin alıştıktan sonra Acnelyse'e geçersin...
Ayrıca Myhosch kapatmak zorunda kalabilirsin, ben Maybelline Affinitone fondoten kullanıyorum içinde e vitamini varmış nemlendiriyor sivilce fln da yapmıyor hemde inanılmaz uygun fiyatı var... Fondotenimi sürmeden önce de yağsız bir nemlendirici sürüyorum... Çene bölgem çok kuruyor onun dışında yanaklarıma o kadar sürmeme rağmen çok kurumuyor... ılginç olan yanı bazen sürmediğin yerlerin de kuruduğunu göreceksin mesela benim göz çevrem, göz kapaklarım kuruyor bazen... O yüzden Acnelyse'ini sürdükten sonra gece göz kapaklarıma bepanthen sürüyorum... Bu kadar =)))

Evet ya sürmedigimiz yerler de kuruyo benim de kaslarımın oralar falan kuruyor..

Son düzenleme:
Stylis cevap verdiğin için teşekkür ederim bende başlayayım o zaman

Son 4 gündr okula da gitmiyorum bastım acnelyse'i aralıksız olarak baya bir pancar oldum baya da kabuklandı çenem gene... Ama süper cildim, tabi gözenek fln kalmadı hatta fondoten bile tutmuyor kuruluktan, çok kurudu ama cidden hiç bişey kalmadı sivilce fln, regli olucam diye çıkmıştı ama onlarda kurudu şuan, kırmızı, gergin ve kabukluyum ama mutluyum =)

cok sevindim canım :)
yüzün o kadar kabuklanıyosa dustayken hafif lifle istersen ama acır simdi kızarmış zaten
elinle azcık sürtsen o kabuklanmş deri azalır en azından. fondoten güzel görünür

benm de baya duzelme var nerdeyse hergun suruyorum.. nemlendrıcılerle soyulma gorunumunu azaltyorum... cogu kısı dıyorr baya duzeldı ne yaptın dıye sırr

=)) saaka saka ılac kullanıyorum dıyorum ama fazla ayrıntıya grmemeye calsıyıroum cunkuu soyuyo dıyıncee ay ayzk deglmı fazla yuklenıyorsun yok bsy yapcan falan fılan pff hıc cekemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…