Sivilceli Ciltler Acnelyse kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

herkese merhaba bu yazilanlari gorunce ben de differine ve retin a krem var bunlarin icinde de retinoik asit var acnelyse gibi icerigine baktim paraben ve glikol goremedim bu kremleri kullanabilirsiniz

Kızlar bende sivilce cıkıyo regl oluyorum o yüzden galiba ama önceden de cıkıyodubenneyaptımki
simdilik kullanıyorum bakalım bisi sorcam imexi cok övüyolar siz kullandınız mı hic acnelyse ile beraber kullansak nolur ki?

imexinti dimi fondoten gibi olan krem onu bir arkadaşım kullanıyor, o benzamycin ile beraber kullanıyor... Memnundu ama onun çok yoğun bir sivilce sorunu yoktu... Bende imexi araştırdım ama o kadar övdüklerini düşünmedim vazgeçtim almaktan o yüzden... Acnelyse'e devam bence... Mesela bende regl olucam yakındır bende de çıktı bugün itibariyle ama sivilcelerimin karakteri değişti ya mesela içten ağrılı fln çıkmıyorlar artık iltihaplı beyaz beyaz dışarda oluyorlar öyle dipten şişme kızarma yapmıyorlar genelde...

benimkide aynı öyle arada agrılı oluyo ama
iz kalıyo ya

benimkide aynı öyle arada agrılı oluyo ama
iz kalıyo ya

O iz dediğin şeyler kızarıklık canım geçicek dert etme... Bende de var kızarıklıklar dün akşam banyodan sonra dolaptan bir kalıp buz aldım yüzümde erittim onu gezdirerek, bu akşam da yaptım... Çünkü sanki kızarıklıkları bu sabah hafifletmiş gibi geldi... Bir de gurbaa prenses isimli bir kullanıcı methetmiş buzu dün onu okumuştum bir topikte ama aradım şimdi bulamadım hangi topikte... Gerçi o sanırım kırışıklıklar için methetmişti ama olsun buz kızarıklık ve morluklara da iyi gelir diye biliriz, ondan deniyim dedim... =))) İlk sürdüğünde soğuktan kızarıosun bir ama geçiyor sonra... Şuan bende kızarığım, daha şimdi yaptım banyodan çıkıp... Yani deneyebiliriz bunu da =)

Evet mantıklı... Ben de bu gün avane termal su aldım bakalım işe yarayacak mı=)))

acnelyse krem kulanmak istiyorum çarşamba uçuğım kalkıyor adnaya gidiyorum burnumun üstünde sivilce çıkacak çok acıyor kızarık okula bile gitmedim onun yüzünden sizce yarın alıp hemen kullansam çarşambaya kadar eser kalsın istemiyorum bilgililer cvp verebilirmi en acilinden

Çarşambaya var daha geçer baya zaten ellemesen bile bence =) Ama acnelyse de kullanabilirsin tabi kurutur orayı...
Bu arada Tuğba avene termal suyu zaten sıkılaştırmak için almadım kızarıklıklar için tavsiye edenler vardı ondan aldım, tahriş olmuş cilt için iyiymiş baya, bizimkide acnelyseden dolayı çok tahriş oldu... Evde vichy'nin vardı çok az bişey onu kullandım o iyi geldi gibi ama çok az kalmıştı ondan bitti o hemen, o yüzden bende kocaman avene aldım =)

hmm kızarık cılt ıcın hee =) bana da lazım ozaman buara bıraz abarttım surmeyı baya tahrıs ettı valla ama olsun soyuluyor oyle olunca =)
nebılım canm sıkılastırmanın altına yazınca onun ıcın aldın sandım =) soryy

Ben hastalanıcam az kaldı ondan çıktı bişeyler ama acnelyse sürünce ertesi güne hafifliyor... Şu an gözle görülür 3 tane var sinir oldum ama acnelyseimi sürdüm oturuyorum... Sonra da yatıcam zaten =) Kızarıklıklara termal su iyi geldi gibi geliyor bana ama emin değilim şimdilik onun etkisi mi bu diye... Emin olursam söylücem size =) Eskisine göre çok iyiyim de işte insan arsız halime şükretmiyorum daha iii olsun diye üzülüyorum =)))

güzel güzel =) benm 1 ay 21 gun olduu vee acayıp duzelme varr buara kızarık harıcı

Sevindim kızlarr
Bende belirgin düzelme yok kullanıyoruz bakalım :)

olur canm meraklanmaa sen =) valla benm 2 ay oncekı halımle suankını kıyaslıyor arkadaslarım gözlerıne ınanamıyorlar o derece yanı =) bende hastalandım sönük şekılde cıktı bıtanee ama korkuyom surmeye once su kızarıklıgım gıtsın yarına sürcem

kızlar ya benim sivilceler hemen hemen hiç kalmamıştı güvenip buna acnelyse sürmeyi bıraktım yine fısır fısır çıkmaya başladılar:S haftada kaç kere kullanıyorsunuz acnelyse i?

Ben şuan sivilce olmayan kısımlara sürmüyorum, mesela alnımda hiç bi zaman çıkmıyor oraya hiç değdirmiyorum, benim sorunum yanaklar ve çenem olduğu için o kısımlarda çıkmak üzere olanların ve çıkanların üstüne sürüp yayıyorum çevrelerine 1-2 günde geçiyolar... Sen çok kızarmıştın canım sen 2 günde bir fln sür bence çıkabilecek yerlere ve çıkanların üstüne...

Bir de Madlycim sende bioderma akn de vardı onu da kenara atma... Mesela bir akşam acnelyse bir akşam bioderma aknyi sür... Biliyorum o yakıyor biraz ama hem acnelysein yaptığı kabuk, kabuk kurumayı azaltıyor, hem de bazı sivilceler üzerinde etkili oluyor =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…