Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben geçen hafta başladım ve üç kez kullandım sivilcelerimin yüzde 90ı geçti kaydirigubbakcemile2 ama en az 30 faktörlük güneş kremi kullan
denizden forumu baştan sona okuyunca fark ettim cildimiz cidden çok benziyormuş üstelik kullandığımız ürünler de aynıymış:) ben de bioderma akn kullanıyorum ve dün sürdüm cildime yatmadan önce nasıl yaktı yaa aancak sen anlarsın mafoldumben ama bioderma bende pek birşey fark ettirmemişlti gerçi işe yaramıyor gibi gelince bırakmıştım ben kullanmayı cidden etkileyecek şey ilk kullanımda bile etkisini gösteriyor acnelyse gibi... ben bioderma h2o sebium un yüz tenizleme jelini kullanıyorum her sabah ve her akşam en beğendiğim bioderma ürünü o oldu zaten çok hafif bi temizleyici ve cdden harika temizliyor.bu arada ablam da benim cildimi gördükten sonra acnelyse kullanmaya başladı kıskandı kaydirigubbakcemile3 ama dün 4. kez sürmesine rağmen ne soyulma oldu ne başka birşey sizce neden böyle olmuş olabilir?aslında onun da cildi benim gibi çok hassastır ama anlamadım etkilemedi mi sizce kafamçokkarıştı yani kendimdeki etkisini görmesem ilaç bi işe yaramıyor dicem bir de birşey daha sorucam kızlar ya sivilceler geçtikten sonra da devam edicek miyiz acnelyse e? devam ediceksek ne kadar zamanda bir kullanıcaz herhalde bu kadar sık kullanmak gerekmez?? şimdiden teşekkürler kızlar opuyorumnanaktan