• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Acnelyse kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
canım çoooooooooooook sağol opuyorumnanaktan ah bi iyileşse yüzüm gram gram sürücem acnelyse'i feci korktum ehehehehehhehe ohaoldumsmile belki cesaret bile edeemem bilemiyorum valla ama prüzsüz olsun istiyorum cildim ayhhhh biz hatun milleti zoruz biraz yaa:)

Cesaret et canım korkma bişey olmaz çok aşırı hassas bir cildin yoksa... Ama anladıım kadarıyla cildin benim gibi yüzden geçtikten sonra kullanabilirsin bence =)))

hihoyyyt gelşmelerden haberdar edicem seni mutlaka canım yaaa sabrın için çok teşekkür ederim tekrar:)

bugün cildimin kızarıklığı çok az kaldı alnımdaki sivilceler hiç kalmadı sayılır çok mutluyum bi de şu soyulmalar geçse zemuszemus

ben geçen hafta başladım ve üç kez kullandım sivilcelerimin yüzde 90ı geçti kaydirigubbakcemile2 ama en az 30 faktörlük güneş kremi kullan

ben geçen hafta başladım ve üç kez kullandım sivilcelerimin yüzde 90ı geçti kaydirigubbakcemile2 ama en az 30 faktörlük güneş kremi kullan

sivilcelerinde artma olmadımı
bazı arkadaşların ilk başlarda çok artmış sivileceleri.
benim bikaç sivilcem var umarım arttırmaz.

Artmaz bence canım... Benimkilerde de artma olmadı... Yani 2-3 tane varsa onlarda artma olacağını sanmıyorum... =)

tatlım bende artma olmadı ama feci yaptı cildimi üçüncü srdüğümden sonra denizden sağolsun çok yardımcı oldu bana:) kırmızılık geçince bi baktım alnımdaki sivilcelerin neredeyse hepsi geçmiş dün bi kere daha sürdüm yani 4. kez sürdüm cildim çok güzel şu anda bu ilacı keşke daha önceden öğrenebilseydim o kadar zaman sivilceler ve yağlı bir ciltle dolaştım boshayallersmile umarım kullanan herkesin işine yarar bende sivilce falan yapmadı hiç yani. yalnız benim sivilcelerim iltihaplı falan değildi böyle fısır fısır isilik gibiydi belki o yüzden bu kadar çabuk almışımdır sonucu,kapalı komedonlar için bire bir bu ilaç ama iltihaplı akneleri bilemiyorum tabi tatlım bilmiyorumkismile

ben bir suredir acnelyse kullaniyordum...

bana sorarsaniz piyasadaki en etkili retinoik asitli krem..

zaten isin matematigine bakinca da neden en etkili oldugu belli oluyor...

tretin'in iki kati kadar retinoik asit iceriyor...

fakat gel gelelim ben bu kremde paraben oldugunu farkettim... (tek yapmam gereken tupun icerigini kontrol etmek oldu)

paraben hakkinda onceden duydugum seyler vardi.. biraz daha aradim, taradim ve kullanilmamasi gereken bir madde olduguna karar verdim...

isin daha da vahim kismi... paraben denen maddenin turkiye'de dis macunlarinda bile kullanildigini gordum...

bircok ulke paraben kullanimini yasaklarken ya da bundan vazgecerken ve urettikleri urunlerin uzerine "paraben icermez" yazarken, bize bu maddeyi agzimiza sokalim diye dis macunu icinde satiyorlar...

metil paraben'in tanimi:
Metil Paraben Petrokimyasal koruyucu madde. Toksiktir. Alerji ve cilt problemlerine sebep olur.

kaynak

alti cizili yeri farkettiniz mi?
"cilt problemlerine sebep olur" diyor!

acnelyse malesef hem metil hem de propil paraben bulunmakta..

yani siz cildinizi daha iyi etsin diye yuzunuze surdugunuz bu krem, iceriginde, belki de yuzunuzde alerji yapacak maddeler ihtiva ediyor...

bu bir kisirdongudur bence...

kimyasallar hakkinda bir aciklama daha:
En tehlikelileri: Etil-metil paraben, propil paraben
Olası yan etkileri: Kurdeşen, tahriş, hormonal bozukluk.

kaynak

tretin keza acnelyse'in 4 kati kadar daha cok kimyasal madde icermektedir...
tretin'de mesela, glikol var...

glikol'un de zararlari var cilt icin...

cilten kana karisiyor sonucta... sunger gibi emiyor cilt bu kimyasallari....

alıntıdır.

Kızlar bu ne simdi ya:S

Can sıkıcı... Bilmiyorum inanamıyorum... Acnelyse kullanarak sivilcelerinden kurtulan insanlar duyuyorum sürekli... Bende de işe yaradı yani... Bilmiyorum inanmak istemiyorum... =((( Yani bunları da kullanmazsak nasıl kurtulucaz bu zamana kadar her şeyi denedim çay ağacı yağından tut dermokozmetik tüm ürünlere... Yani bilmiyorum bundan başka işe yarayan bişey olmadı... Bu yazı nerden alıntı? Örneğin dermokozmotik firmalarının fln işine hiç gelmiyordur acnelyse kullanımı... =((((

ya zaten her ilacın yan etkisi var masum ilaç yok ki sonuçta bu da bir ilaç.ama cidden can sıkıcı bunu duymak hele de 3 kere kullanmakla sivilceleri geçiren bir ilaç olduğunu gördükten sonra bilmiyorumkismile

denizden forumu baştan sona okuyunca fark ettim cildimiz cidden çok benziyormuş üstelik kullandığımız ürünler de aynıymış:) ben de bioderma akn kullanıyorum ve dün sürdüm cildime yatmadan önce nasıl yaktı yaa aancak sen anlarsın mafoldumben ama bioderma bende pek birşey fark ettirmemişlti gerçi işe yaramıyor gibi gelince bırakmıştım ben kullanmayı cidden etkileyecek şey ilk kullanımda bile etkisini gösteriyor acnelyse gibi... ben bioderma h2o sebium un yüz tenizleme jelini kullanıyorum her sabah ve her akşam en beğendiğim bioderma ürünü o oldu zaten çok hafif bi temizleyici ve cdden harika temizliyor.bu arada ablam da benim cildimi gördükten sonra acnelyse kullanmaya başladı kıskandı kaydirigubbakcemile3 ama dün 4. kez sürmesine rağmen ne soyulma oldu ne başka birşey sizce neden böyle olmuş olabilir?aslında onun da cildi benim gibi çok hassastır ama anlamadım etkilemedi mi sizce kafamçokkarıştı yani kendimdeki etkisini görmesem ilaç bi işe yaramıyor dicem bir de birşey daha sorucam kızlar ya sivilceler geçtikten sonra da devam edicek miyiz acnelyse e? devam ediceksek ne kadar zamanda bir kullanıcaz herhalde bu kadar sık kullanmak gerekmez?? şimdiden teşekkürler kızlar opuyorumnanaktan

denizden forumu baştan sona okuyunca fark ettim cildimiz cidden çok benziyormuş üstelik kullandığımız ürünler de aynıymış:) ben de bioderma akn kullanıyorum ve dün sürdüm cildime yatmadan önce nasıl yaktı yaa aancak sen anlarsın mafoldumben ama bioderma bende pek birşey fark ettirmemişlti gerçi işe yaramıyor gibi gelince bırakmıştım ben kullanmayı cidden etkileyecek şey ilk kullanımda bile etkisini gösteriyor acnelyse gibi... ben bioderma h2o sebium un yüz tenizleme jelini kullanıyorum her sabah ve her akşam en beğendiğim bioderma ürünü o oldu zaten çok hafif bi temizleyici ve cdden harika temizliyor.bu arada ablam da benim cildimi gördükten sonra acnelyse kullanmaya başladı kıskandı kaydirigubbakcemile3 ama dün 4. kez sürmesine rağmen ne soyulma oldu ne başka birşey sizce neden böyle olmuş olabilir?aslında onun da cildi benim gibi çok hassastır ama anlamadım etkilemedi mi sizce kafamçokkarıştı yani kendimdeki etkisini görmesem ilaç bi işe yaramıyor dicem bir de birşey daha sorucam kızlar ya sivilceler geçtikten sonra da devam edicek miyiz acnelyse e? devam ediceksek ne kadar zamanda bir kullanıcaz herhalde bu kadar sık kullanmak gerekmez?? şimdiden teşekkürler kızlar opuyorumnanaktan

Bilmem ki geçtikten sonra kullanmak konusunda bende kararsızım... Tamamen geçmiyor ki hiç bir zaman tek tük çıkanlara sürüyorum bende hala... Ama tamamen biterse haftasonu cuma akşamı sürebilirim bi de hafta içi çarşamba fln... Haftada 2 kere yeter yani, o kadar seyrek kullanmaya zaten soyma fln bile olmaz pek... Onun dışında Bioderma akn kremin hala duruyorsa diğer geceler de onu sürebilirsin bence... Gayet güzel bir takviye olur diye düşünüyorum canım... =)

Back