R redrum Popüler Üye Kayıtlı Üye 3 Mart 2009 391 98 7 Mart 2015 Konu Sahibi redrum #21 Silent_women .!.: Akillar ayni calisiyor demek Devrisin fikri neyse zikride odur ne guzel bir laftir Genişletmek için tıkla... Dervişle ilgili lafı bana mı söylediniz?
Silent_women .!.: Akillar ayni calisiyor demek Devrisin fikri neyse zikride odur ne guzel bir laftir Genişletmek için tıkla... Dervişle ilgili lafı bana mı söylediniz?
S synulox Guru Kayıtlı Üye 19 Ekim 2010 1.769 1.364 7 Mart 2015 Konu Sahibi redrum #22 face açmak kullanmak ilişki arayışı algısı mı oluşturuyor?
R redrum Popüler Üye Kayıtlı Üye 3 Mart 2009 391 98 7 Mart 2015 Konu Sahibi redrum #23 Bir de MissPoine .!.: Arkadaş sözlüsü varken kapattı ayrılınca açtı diye düşünürler diye ikilimde kalmış sanırım, 5 ay olmuş ayrılalı ve düşünsünler onlara ne ? Genişletmek için tıkla... Aynen öyle bir de o hala barışmak istediği için face açıp onun tepkisini üzerime çekmek de istemiyorum. Yani muhatap olmak istemiyorum pek.
Bir de MissPoine .!.: Arkadaş sözlüsü varken kapattı ayrılınca açtı diye düşünürler diye ikilimde kalmış sanırım, 5 ay olmuş ayrılalı ve düşünsünler onlara ne ? Genişletmek için tıkla... Aynen öyle bir de o hala barışmak istediği için face açıp onun tepkisini üzerime çekmek de istemiyorum. Yani muhatap olmak istemiyorum pek.