Sizin zihniyette biriyse evet algilar.Merhaba arkadaşlar,
Bundan 5 ay önce sözlümden ayrılmıştım ve bu ilişki boyunca kendi isteğim ile face kapatmıştım. Bir daha da açmam söz konusu olduğunda sorun olmuştu. Şimdi ise bir çok arkadaşımla iletişimim kesildiği için face açarak yeniden iletişim kurmak istiyorum. İlişkideyken arkadaşlarla iletişimi kesmenin cezası bu. Ancak problem şu ki ben face i açtığımda sanki bir ilişki arayışındaymışım gibi algılansın istemiyorum. Sizce bu şekilde algılanır mı?
benzer yorum yapmışız aynı zamanda :)Sizin zihniyette biriyse evet algilar.
Bunca zaman hic aklima gelmeyen biseyi duydum.
Bu kadar ince dusunup hayatinizi zorlastirmayin.
Onu kastetmediğim çok açık.biz araniyo muyuz yani şimdi
Bence siz facebookun amacını çok yanlış anlamışsınız.Ben sadece eski sözlüm için sormadım herkes açısından soruyorum. Bak hemen ayrılmış kendini atmış ortaya gibi algılansın hiç istemem. Ben mi çok fazla kafa yoruyorum acaba
Facebookun amacını biliyorum tabi ki ben de uzun süre kullanmıştım. Sadece 4-5 yıl gibi bir süre kapalı tuttuktan sonra açacağım için düşünüyorum.Bence siz facebookun amacını çok yanlış anlamışsınız.
Ben her şeyi çok ayrıntı düşünüyorum sanırım.Sizin zihniyette biriyse evet algilar.
Bunca zaman hic aklima gelmeyen biseyi duydum.
Bu kadar ince dusunup hayatinizi zorlastirmayin.
Akillar ayni calisiyor demekbenzer yorum yapmışız aynı zamanda :)
niye böyle bişey algılansın ki o yoluna gitmiş, sen yoluna ..Merhaba arkadaşlar,
Bundan 5 ay önce sözlümden ayrılmıştım ve bu ilişki boyunca kendi isteğim ile face kapatmıştım. Bir daha da açmam söz konusu olduğunda sorun olmuştu. Şimdi ise bir çok arkadaşımla iletişimim kesildiği için face açarak yeniden iletişim kurmak istiyorum. İlişkideyken arkadaşlarla iletişimi kesmenin cezası bu. Ancak problem şu ki ben face i açtığımda sanki bir ilişki arayışındaymışım gibi algılansın istemiyorum. Sizce bu şekilde algılanır mı?