- 24 Haziran 2016
- 7.380
- 26.396
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ölüm orucun hayırlı olsunKızlar merhaba;
Bugün saat 15.00 ten itibaren 10 günlük açlık orucuna başlıyorum. Bununla ilgili youtubeda bir sürü video izledim ve bende yapmaya karar verdim.Eğer seversem 22'ye kadar çıkarmayı düşünüyorum.Katılmak isteyen var mı ya da önceden yapan?Şimdiden teşekkürler.
Ben 8 kiloyu3,5 ayda verdiğim halde kol kaslarım yumuşadı sanki,spor daha çok ağırlık vereceğim,10 günde düşünemedim yaniİyi misiniz siz?bir şeyi protesto ediyor ya da tavır mı alıyorsunuz anlamadım.
Ne siz yapın ne de kimseyi böyle bir şeye davet edin.kısa sürede verilen kiloları ne yazık ki yine kısa sürede alırsınız.bağışıklık sisteminiz çöker.kendinize ve vücudunuza zaman verin
3 günlük orucu benim babam da ara sıra yapar yıl içinde, hatta ben kendimi bildim bileli. Bir kere 10 günlüğe niyet etmişti ama sanırım tamamlayamadı.3gun yapanı duymuştum da 10 gün çok fazla değil mi? 3 gün yapan tanıdıklarım çok iyi geldiğini soylediler
Annem sadece hurma ve su tuketerek bunu yapti ve acayip rahatliyor. Malum normlde supurge gibi karisiyo mide. Kilo veriyo evet ama onun yanisira midesi huzur buluyo hakket:)Kızlar merhaba;
Bugün saat 15.00 ten itibaren 10 günlük açlık orucuna başlıyorum. Bununla ilgili youtubeda bir sürü video izledim ve bende yapmaya karar verdim.Eğer seversem 22'ye kadar çıkarmayı düşünüyorum.Katılmak isteyen var mı ya da önceden yapan?Şimdiden teşekkürler.