Arkadaslar merhaba. Benim biri 2.5 biride 1.5 yasinda iki oglum var. Aslinda o kadar uslu akilli cocuklar ki onlari bu hale ben/biz mi getirdik bilmiyorum
kucuk oglumun dogumuna ,uc ay kala calismayi biraktim. Sonra ev isi yemek kucuk bir bebek maddi skintilar derken farkinda olmadan cok degistigimi farkettim. Tamamen sinirli agrasif kisaca canavara donustum. Bebegim sebepsiz oyle cok aglardiki. Alti temiz karni tok ustu temiz surekli kucak istiyordu. Karnim burnumda agrilarim artmis bi yandan ev bi yandan oglum ve aglamalri cok bunaldim. Zamanla sesimin iyice yukseldigini farkettim. Ikinci bebegimi ogrendigimde 9 haftalikti. Sezeryan sonrasi duzensiz olunca bide is stresi maddiyat ev derken aldiris etmedim strese bagladim. Neyse dogum oldu ilk bir ay guzel gecti. Sonra uykusuz geceler ev isi yapamadikca soylenen koca iyice girtlaga batmis borclar tam bir kabus gibi.. Bir baktim cocuklarima birsey soylerken bile bagiriyorum
( temizlik takimtim olustu. Evde oyuncak yere dusse gozume batiyor. Hali yerinden kaysa gozume batiyir. Onlar oynuyir ama beni rahatsiz ediyir. Simdi birde utu yemek ev temizligi tamamen bana kaldi. Kayinvaldem yapamiyor. 1 aydir buyuk oglum grip oksuruk kucuk oglum popsu dislerden yara oluyor iyilesmiyir. Surekli agliyor 10 dakuka uyusa bir daha uyumuyor. Hergun farkli uyanip farkli olucak derken bir anda yine ayni oluyir. Uyusunlar da azicik dinleniyim diye gozlerine bakiyorum. Kiyamiyorum cok uzuluyorum. Evden cikamiyorum. Gercrkten cok kotu cok zor bir durum. Maddiyat yok maneviyat huzuru yok cocuklarima iyi anne olamiyorum belkide
( sizce ne uapmaliyim bagirmamak icin asla istemiyirum bagirmak nolur akil verinn