• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acizmiyim neden bagiriyorum :(( engel olamiyorum

Birpisipisi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2017
5
3
1
32
Arkadaslar merhaba. Benim biri 2.5 biride 1.5 yasinda iki oglum var. Aslinda o kadar uslu akilli cocuklar ki onlari bu hale ben/biz mi getirdik bilmiyorum :( kucuk oglumun dogumuna ,uc ay kala calismayi biraktim. Sonra ev isi yemek kucuk bir bebek maddi skintilar derken farkinda olmadan cok degistigimi farkettim. Tamamen sinirli agrasif kisaca canavara donustum. Bebegim sebepsiz oyle cok aglardiki. Alti temiz karni tok ustu temiz surekli kucak istiyordu. Karnim burnumda agrilarim artmis bi yandan ev bi yandan oglum ve aglamalri cok bunaldim. Zamanla sesimin iyice yukseldigini farkettim. Ikinci bebegimi ogrendigimde 9 haftalikti. Sezeryan sonrasi duzensiz olunca bide is stresi maddiyat ev derken aldiris etmedim strese bagladim. Neyse dogum oldu ilk bir ay guzel gecti. Sonra uykusuz geceler ev isi yapamadikca soylenen koca iyice girtlaga batmis borclar tam bir kabus gibi.. Bir baktim cocuklarima birsey soylerken bile bagiriyorum :(( temizlik takimtim olustu. Evde oyuncak yere dusse gozume batiyor. Hali yerinden kaysa gozume batiyir. Onlar oynuyir ama beni rahatsiz ediyir. Simdi birde utu yemek ev temizligi tamamen bana kaldi. Kayinvaldem yapamiyor. 1 aydir buyuk oglum grip oksuruk kucuk oglum popsu dislerden yara oluyor iyilesmiyir. Surekli agliyor 10 dakuka uyusa bir daha uyumuyor. Hergun farkli uyanip farkli olucak derken bir anda yine ayni oluyir. Uyusunlar da azicik dinleniyim diye gozlerine bakiyorum. Kiyamiyorum cok uzuluyorum. Evden cikamiyorum. Gercrkten cok kotu cok zor bir durum. Maddiyat yok maneviyat huzuru yok cocuklarima iyi anne olamiyorum belkide :(( sizce ne uapmaliyim bagirmamak icin asla istemiyirum bagirmak nolur akil verinn

İyi akşamlar. bu konuyu bence moderatörden taşımasını rica edin, bir derdim var forumuna yeniden yazın ya da. buralar ıssız konunuz kaybolur..

Arkadaslar merhaba. Benim biri 2.5 biride 1.5 yasinda iki oglum var. Aslinda o kadar uslu akilli cocuklar ki onlari bu hale ben/biz mi getirdik bilmiyorum :KK43: kucuk oglumun dogumuna ,uc ay kala calismayi biraktim. Sonra ev isi yemek kucuk bir bebek maddi skintilar derken farkinda olmadan cok degistigimi farkettim. Tamamen sinirli agrasif kisaca canavara donustum. Bebegim sebepsiz oyle cok aglardiki. Alti temiz karni tok ustu temiz surekli kucak istiyordu. Karnim burnumda agrilarim artmis bi yandan ev bi yandan oglum ve aglamalri cok bunaldim. Zamanla sesimin iyice yukseldigini farkettim. Ikinci bebegimi ogrendigimde 9 haftalikti. Sezeryan sonrasi duzensiz olunca bide is stresi maddiyat ev derken aldiris etmedim strese bagladim. Neyse dogum oldu ilk bir ay guzel gecti. Sonra uykusuz geceler ev isi yapamadikca soylenen koca iyice girtlaga batmis borclar tam bir kabus gibi.. Bir baktim cocuklarima birsey soylerken bile bagiriyorum :KK43:( temizlik takimtim olustu. Evde oyuncak yere dusse gozume batiyor. Hali yerinden kaysa gozume batiyir. Onlar oynuyir ama beni rahatsiz ediyir. Simdi birde utu yemek ev temizligi tamamen bana kaldi. Kayinvaldem yapamiyor. 1 aydir buyuk oglum grip oksuruk kucuk oglum popsu dislerden yara oluyor iyilesmiyir. Surekli agliyor 10 dakuka uyusa bir daha uyumuyor. Hergun farkli uyanip farkli olucak derken bir anda yine ayni oluyir. Uyusunlar da azicik dinleniyim diye gozlerine bakiyorum. Kiyamiyorum cok uzuluyorum. Evden cikamiyorum. Gercrkten cok kotu cok zor bir durum. Maddiyat yok maneviyat huzuru yok cocuklarima iyi anne olamiyorum belkide :KK43:( sizce ne uapmaliyim bagirmamak icin asla istemiyirum bagirmak nolur akil verinn
Boğuştuğunuz sıkıntılar elbette size ağır gelmiş ve kolay değil, ama şunu unutmayın dünyaya imtihan için geldik ve özellikle maddi kaynaklı, eş kaynana gibi sorunlar hepsi imtihanın bir parçası, yapacağınız tek şey evlatlarınıza sımsıkı sarılmak, bir evlada sahip olabilmek için çırpınan o kadar çok insan var ki, onlar size hediye cennetin anahtarı, bırakın diğer dünyevi şeyleri derim ben evlatlarınızı sevin koklayın ne kadar önemli olduklarını bilin ve bundan sonraki hayat mücadelenizi onlar için verin derim, nacizane fikrim bu, manevi olarak doyurmaya çalışın kendinizi eğer mümkünse ve yapabilirseniz dünyevi sıkıntılardan bunalınca güzel bir abdest alıp namaz kılmak 2 sayfa kuran okumak çok iyi gelir, birde evlat kokusu...Allah yardımcınız olsun

Arkadaslar merhaba. Benim biri 2.5 biride 1.5 yasinda iki oglum var. Aslinda o kadar uslu akilli cocuklar ki onlari bu hale ben/biz mi getirdik bilmiyorum :KK43: kucuk oglumun dogumuna ,uc ay kala calismayi biraktim. Sonra ev isi yemek kucuk bir bebek maddi skintilar derken farkinda olmadan cok degistigimi farkettim. Tamamen sinirli agrasif kisaca canavara donustum. Bebegim sebepsiz oyle cok aglardiki. Alti temiz karni tok ustu temiz surekli kucak istiyordu. Karnim burnumda agrilarim artmis bi yandan ev bi yandan oglum ve aglamalri cok bunaldim. Zamanla sesimin iyice yukseldigini farkettim. Ikinci bebegimi ogrendigimde 9 haftalikti. Sezeryan sonrasi duzensiz olunca bide is stresi maddiyat ev derken aldiris etmedim strese bagladim. Neyse dogum oldu ilk bir ay guzel gecti. Sonra uykusuz geceler ev isi yapamadikca soylenen koca iyice girtlaga batmis borclar tam bir kabus gibi.. Bir baktim cocuklarima birsey soylerken bile bagiriyorum :KK43:( temizlik takimtim olustu. Evde oyuncak yere dusse gozume batiyor. Hali yerinden kaysa gozume batiyir. Onlar oynuyir ama beni rahatsiz ediyir. Simdi birde utu yemek ev temizligi tamamen bana kaldi. Kayinvaldem yapamiyor. 1 aydir buyuk oglum grip oksuruk kucuk oglum popsu dislerden yara oluyor iyilesmiyir. Surekli agliyor 10 dakuka uyusa bir daha uyumuyor. Hergun farkli uyanip farkli olucak derken bir anda yine ayni oluyir. Uyusunlar da azicik dinleniyim diye gozlerine bakiyorum. Kiyamiyorum cok uzuluyorum. Evden cikamiyorum. Gercrkten cok kotu cok zor bir durum. Maddiyat yok maneviyat huzuru yok cocuklarima iyi anne olamiyorum belkide :KK43:( sizce ne uapmaliyim bagirmamak icin asla istemiyirum bagirmak nolur akil verinn
Onve kendine acinayi vr kendini suclamayi birak srnin gibi milyonlarca kadin var gerckten zor ama inan geciyor ilerde bu zamanini hatirlayip uzulursun keske cocuguma kucukken bagirmasaydim diye.Seninle asagi yukari ayni durumdayim calismaya baslayinca maddiyati duzelttik tabi evden cikmak bana iyi geldi temizligi de koydum gitti bir de zart zurt calisan ve cocuklu kadinlara misafir gelmeseler daha mutlu olacagim

All
Boğuştuğunuz sıkıntılar elbette size ağır gelmiş ve kolay değil, ama şunu unutmayın dünyaya imtihan için geldik ve özellikle maddi kaynaklı, eş kaynana gibi sorunlar hepsi imtihanın bir parçası, yapacağınız tek şey evlatlarınıza sımsıkı sarılmak, bir evlada sahip olabilmek için çırpınan o kadar çok insan var ki, onlar size hediye cennetin anahtarı, bırakın diğer dünyevi şeyleri derim ben evlatlarınızı sevin koklayın ne kadar önemli olduklarını bilin ve bundan sonraki hayat mücadelenizi onlar için verin derim, nacizane fikrim bu, manevi olarak doyurmaya çalışın kendinizi eğer mümkünse ve yapabilirseniz dünyevi sıkıntılardan bunalınca güzel bir abdest alıp namaz kılmak 2 sayfa kuran okumak çok iyi gelir, birde evlat kokusu...Allah yardımcınız olsun
Allah razi olsun canimm haklisin biliyorum ama bazen iste engel olamiyorum. Konusurken bile bagirdigimi farkediyorum.

Onve kendine acinayi vr kendini suclamayi birak srnin gibi milyonlarca kadin var gerckten zor ama inan geciyor ilerde bu zamanini hatirlayip uzulursun keske cocuguma kucukken bagirmasaydim diye.Seninle asagi yukari ayni durumdayim calismaya baslayinca maddiyati duzelttik tabi evden cikmak bana iyi geldi temizligi de koydum gitti bir de zart zurt calisan ve cocuklu kadinlara misafir gelmeseler daha mutlu olacagim
Demi misafir rizkiyla gelir derler birakin Allahu zulcelalin rizik vesilenjz onlar olsun. Zamanla bende sanirim koy gitsin yapicam ...

Ben de sizin kadar olmasa da darda kalıyorum sesimi yükseltiyorum zaman zaman.bi gün bebeğimrahatsızlandı 3gün yoğun bakımda kaldı.öyle zordu ki.Allah ım oradaki annelere sabır versin.kızım evde perişan oldu oğlum hastanede.Rabbimeşükürler olsun sonuçlar temiz çıktı eve geldik ben nasıl sarıldım işlere eve hayata...o gün bu gündür şükretmem gerektiğini hiç unutmamaya çalışıyorum.sağlıkları yerinde olsun inşallah yavrularınızın,gülsünler,oynasınlar,dağıtsınlar,gereksiz yere aglayıpdursunlar.siz de onlara bakıp ne kadar şanslı olduğunuzu düşünün.yapmanız gereken işler o zaman yük gibi gelmez,sinirleriniz yıpranmaz.

merhaba konuya yazmadan edemedim benimde aralari 15ay olan 2 bebeğim var bende sizin yasadiginiz herşeyi yasadim deli gibi bagiriyordum okadar korkunç oluyordu ki anlatamam ben bile kendime inanamiyordum ama cok üzgünüm :KK43::KK43::KK43: keske olmasaydi ama zamanla kendimi frenlemeyi başardim çünkü size kendinizden baska kimse yardim edemez dualar önemli Allaha sığının bikere en önemlisi sabretmeyi öğrenin bosvermeyi öğrenin birde gözünüzdeki öfke perdesini sıyırıp atmayı öğrenin inanin böyle düşündüğünzde çok yardimci olacak sabır sabır sabır cok önemli. hani öfke perdesi dedim ya oan karşınızda evladiniz minicik yüreği pır pır atiyor bedeni tir tir titriyor ama siz bunu böyle görmüyorsunuz kör şeytan size onu canavar olarak gösteriyor sonra bide kendinize hak veriyorsunuz yani seytan size olayi normallestiriyor oda öyle yapmasaydi diye kendinizi telkin ediyorsuniz ama gercek bu degil karsinizdaki minicik elleri minocik yüreği olan Allahin size emaneti minik meleginiz olayi boyle görürseniz hemen sakinleşirsiniz umarim yardimci olabilmisimdir

Back