Ben senin başına bi şeyi kakmadım, anlama kıtlığın olduğu için 2-3 kez yanlış anlayıp bana çıkıştın, saldırdın, saçmaladığını idrak edebilmen için açıklama yaptım "ben seni savundum, yanlış kişiye yükseldin, kendine gel" diye, hatta "ismini unutmuşum" (En nefret ettiğim şeylerden birisi:”yaptığı iyiliği durmadan söylemek” umarım sende “anlama”yeteneği olur da anlarsın…
Anlasınlar kendi paranızla yaptırıyorsunuz. Ona da karışmasınlarBen herşeyden çok istiyorum çalışmak.ama bu evde kp sözü geçer benim koca da ondan köpek gibi korkar o yüzden ben birşey yapamıyorum bu evde.bir keresinde pasta yaptım kp emrini verdi bir daha yapmasın diye.lazere geldikte benim biriktirdiğim param var.kendim gider yaptıra bilirim de yüzümde kızarıklardan anlayacaklar
Konuda bu dikkatimi çekti. Konuşma farklılıkları tabiben de dişimin dibinden geçenleri söyledim
Çeviriyi kimlere yapmak?azerilere mi?anlayamadım mümkünse anlatırdınızNilu online freelance isler oluyor. Mesela ceviri gibi. Sizin diliniz vardir. Onlari yapabilirsiniz, cebinize para girer. Ayrica programlama vs de ogrenebilirsiniz belki o sekilde de online isler vardir. Arastirmak lazim
Şiddet aralıktan beri yokCocuklu, calistirmiyorlarmis ve bosanmasina da izin yokmus. Siddet de varmis.
AnlayamadımKonuda bu dikkatimi çekti. Konuşma farklılıkları tabi
Bakın yüzüm böyle olacak ondan anlarlarAnlasınlar kendi paranızla yaptırıyorsunuz. Ona da karışmasınlar
İçimden gelenleri söylemişsiniz karşılıklıdır hepsiBen senin başına bi şeyi kakmadım, anlama kıtlığın olduğu için 2-3 kez yanlış anlayıp bana çıkıştın, saldırdın, saçmaladığını idrak edebilmen için açıklama yaptım "ben seni savundum, yanlış kişiye yükseldin, kendine gel" diye, hatta "ismini unutmuşum" () diyerek özür diledin, sonra (artık kafanda yine ne kurduysan) yine başka bi yorumu alıp saçma sapan sataştın, orada kapasitenden emin oldum zaten
Yani senin yüzünden ikide birde kendimi hatırlatmak zorunda kaldım, bilmem farkında mısın? Yoksa neyin iyiliğini durmadan söyleyeceğim?
Yanlış kişiye karşı anlayışlı ve merhametli yaklaşıyorsun demişti arkadaşlar, inanılmaz haklılarmış, yazık cidden, anlayacakmışsın gibi yine uzunca açıklama yaptım bi deDüş yakamdan lütfen, iyilikler diliyorum
Aman lütfen o kişiler ve sen bana karşı merhametli yaklaşın yoksa işlerim yürümez.bana dalga geçerek merhamet göstermek benimle alay etmek demektir.benim anlama kapasitemi sen sorgulayamazsın kim bilir benden küçüksün de sende o yetenek kıt galiba…Ben senin başına bi şeyi kakmadım, anlama kıtlığın olduğu için 2-3 kez yanlış anlayıp bana çıkıştın, saldırdın, saçmaladığını idrak edebilmen için açıklama yaptım "ben seni savundum, yanlış kişiye yükseldin, kendine gel" diye, hatta "ismini unutmuşum" () diyerek özür diledin, sonra (artık kafanda yine ne kurduysan) yine başka bi yorumu alıp saçma sapan sataştın, orada kapasitenden emin oldum zaten
Yani senin yüzünden ikide birde kendimi hatırlatmak zorunda kaldım, bilmem farkında mısın? Yoksa neyin iyiliğini durmadan söyleyeceğim?
Yanlış kişiye karşı anlayışlı ve merhametli yaklaşıyorsun demişti arkadaşlar, inanılmaz haklılarmış, yazık cidden, anlayacakmışsın gibi yine uzunca açıklama yaptım bi deDüş yakamdan lütfen, iyilikler diliyorum
Senim şu yazdığında mizah anlayışı mı var ne anlayamadım neden gülüyor şu adam?!Mont alabildin mi nilu
Biriktirdigi parayla ailesinin yanina donmek varken lazere giden nilu..Anlasınlar kendi paranızla yaptırıyorsunuz. Ona da karışmasınlar
Yani ki ne geldi ağzıma söyledim onaKonuda bu dikkatimi çekti. Konuşma farklılıkları tabi
Nasıl gitsem? 2 çocuğum var ve ben yabancı ülkedeyim.çocuklar 6,4 yaşlarında.babanın izni olmadan şu çocukları ülkeden nasıl çıkartayım?yol söyleyin belki düşünürümBiriktirdigi parayla ailesinin yanina donmek varken lazere giden nilu..
Hem hangi lazer biliyor musunuz?skar tedavisi akne izleriBiriktirdigi parayla ailesinin yanina donmek varken lazere giden nilu..
Ovv böyle tahmin etmemiştimBakın yüzüm böyle olacak ondan anlarlar
Dişimin dibinden geçenler tabiri değişik geldi ondan öyle yazdım belki de dil yazmak istediniz doğru bu da olabilirYani ki ne geldi ağzıma söyledim ona
Gitmek gibi bir isteği yok demek kiBiriktirdigi parayla ailesinin yanina donmek varken lazere giden nilu..
Yok, ben senin gibi 28'lik genç kız (!) değilimAman lütfen o kişiler ve sen bana karşı merhametli yaklaşın yoksa işlerim yürümez.bana dalga geçerek merhamet göstermek benimle alay etmek demektir.benim anlama kapasitemi sen sorgulayamazsın kim bilir benden küçüksün de sende o yetenek kıt galiba…
Olabilir. Çeviri büroları oluyor. Azeri, Rus, Türk.. Her ülkede vardır. Bunlar bazen freelancer kişilerle çalışabiliyorlar. Yani size çevirmeniz gereken belgelri yolluyorlar siz çeviriyorsunuz, sayfa ya da kelime başına ücret alıyorsunuz. Onlar da ücreti banka hesabınıza yatırıyor. Evden çalışabilirsiniz yani. Araştırın, başvurun... Ama dikkat edin, gidip dolandırılmayın. Sizden para istememeleri lazım mesela. Herhangi bir ödeme yapmayın.Çeviriyi kimlere yapmak?azerilere mi?anlayamadım mümkünse anlatırdınız
Baba izni olmadan seyahat edemiyorlar mi? Benim bilgim yok bu konuda rusyada nasil isliyor meselelerNasıl gitsem? 2 çocuğum var ve ben yabancı ülkedeyim.çocuklar 6,4 yaşlarında.babanın izni olmadan şu çocukları ülkeden nasıl çıkartayım?yol söyleyin belki düşünürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?