Acıtasyonluğu meslek edinmiş kurnazlar

Siz anlamasanız da olur.. Ömrümüz sizin gibilere laf anlatmakla geçiyo zaten..
bence kocanızın gölgesi altında yaşamaktansa hayatta birşeyleri başarabilmeyi amaç edinin kendinize yoksa öbür boyu kocanızın kazandığının hesabını yaparsınız :) komiksiniz

Adam evi bekarken aldıysa senlik bir durum yok. Sonuçta bir evde yaşamış, beraber yeyip içmişler.
Ama o evde mutlu değilsen oradını kiraya verip kira gelirinizin üstüne üç beş ekleyip daha iyi
bir ev tutun. Başka çözüm gelmiyor aklıma.(Tabi kirasını size bırakırlar mı bilmem.)

bence kocanızın gölgesi altında yaşamaktansa hayatta birşeyleri başarabilmeyi amaç edinin kendinize yoksa öbür boyu kocanızın kazandığının hesabını yaparsınız :) komiksiniz
Ah bir de yazabilseniz.. :) Öbür boyu nedir? Ne meraklısınız kadınlara koca parasın da gözün var etiketini yapıştırmaya.. Evli misiniz bilmiyorum eğer evliyseniz siz de kanunların size hak gördüğü, eşinizin vefatıyla size kalan mirası görümcenize ya da kayınvalidenize verin o zaman .. "Buyur görümcecim miras bana kaldı ama ben hayatta çok şey başardığım için gerek yok buda sizin olsun". diyin. Çocugunuzun hakkınıda verin.. Evlilik maddi manevi her şeyi paylaşmaktır.. Benim de neyim varsa onundur.. Umarım anlatabilmişimdir.. Sanmam ama neyse

Son düzenleme:
Ahhh ah yarama parmsk bastın nedicemi bilmiyorum bu adamlar insani kanser eder.Bacim kimseyi dinleme bi an once kendini ve aileni givence altina al ciddiyim.

Boşver oda gorumcen gibi düşünüyor galiba.

Bu laflari ettiginiz icin calisiyosunuz muhtemelen :) bu guven ordan geliyo sanirim :) ne diyelim sende kazan kocanda catir catir kv kp gorumceye hibe et :)

Ben eşinizi de hiç iyi niyetli görmedim. Altinlarinizi alip kv nin ustune araba almış. Sigorta bahane. Evleri bilerek kendi ustune almiyor olabilir. Boşanma durumunda hak iddia edememeniz icin.

Konu sahibinin ne kadar üzerine gidilmiş. Bizler eşlerimizin önce namusunu sonra mallarını mülkleri korumakla sorumluyuz. Bu konuda ayetler de var. Sizin yapmanız gereken orayı satıp birlikte çalışarak daha iyi şartlarda bir ev almak.Kv evin satılmasına müsade edecek mi ama o var.

Allah yardimcin olsun keşke hamileyken bu konular açılmasaydi. Olanları dusunmemeye, anlam yuklememeye çalışın. Ne yazık ki konu paraysa anne evladina dahi kazık atabilir. Biz aynı durumdan suan eşimin ailesiyle görüşmüyoruz. En azından kira vermeden oturuyorsunuz bu arada para biriktirmeye bakın. Gerisi olacağına varır yapacak bişey yok.

Var ya daha bu senin altınlarınla annesinin adına araba alan kocan değil mi
Asıl babayı alan kocan olacak iyi de olur kendine senden mal kaçırmak geline tek kuruş koklatmamak için ne yapacağını şaşırmış adam

Siz o evi de parasını da unutun eşinde aptalligina yansin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…