• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acıtasyonluğu meslek edinmiş kurnazlar

Olum var, hesap gunu var.:KK43: Siz yine de araya girmeyin derim, esinizle kotu olmaya degmez. Bebeginizi saglikla kucaginiza alin.

Eşiniz kabullendiyse malesef size daha söz hakkı düşmüyor. Allah bildiği gibi yapsın hepsini. Anlıyorum sizi eminim ki derdiniz mal değil yapılan haksızlık aç gözlülük rahatsız ediyor. Ben olsam daha sert tepki verirdim muhtemelen ama hamilesiniz boşverin kendinizi strese sokmayın.

Kardeşler bildikleri gibi yapsın öte tarafta onlar hesaplaşır. Hata eşinizde kredi bitince baba sağken alacaktı evi üzerine. Neyse ..

Kafam allak bullak nerden başlıcamı bilmiyorum arkadaşlar hamileyim stres yüklüyüm, kalbim çarpıyo.. Şuan oturdugumuz evi eşim bekarken kendi almış ailesinin tek kuruş katkısı olmamış. Kayınpeder kredi çekmiş ama eşim ödemiş kayınpederin ayriyetten başka borçlarını da hep eşim ödemiş ama kredi kayınpederin adına olduğu için tapu da kayınpederin üzerine.

Kayınvalidelerin oturduğu evin tapusu da kayınpederin üzerine. Kayınpeder 1 sene önce vefat etti. Eşimler 2 kardeşler.Kayınvalide o evde yalnız yaşıyor görümcem evli.

Neyse kv nin oturduğu evden zaten hak iddia etmiyoruz. Kv ye bisey olursa orasi oylece gorumcenin olucak. Oturduğumuz ev zaten eşimin dediğim gibi. Ama bu ev diğerinden daha değerli olduğu için kv ve görümce sorun çıkardı.

Şöyle anlatıym; bikaç ay önce eşim bu evin tapusunu üstüne almak istedi. Görümcemi aradı gel şu tapuya gidelim. İmza ver falan diye. Görümce telefonda bir bağırdı ki " oldu canım başkaaaaa sen ölürsen karına kalır biz de babayı alırız o zamannn!" Arkadaşlar eşimin de benim de dilim tutuldu resmen söyleyecek hiç bişey bulamadık. Öyle kalakaldık. Bu nasıl kardeş dedim kendi kendime. Hadi benden nefret ediyosun anladım da gencecik abine sen ölürsen demeye nasıl dilin vardı? Ayrıca bu evi zaten eşim almış sana noluyor? Öbür evde de eşimin hakkı olduğu halde almamasına rağmen sen eşimin evinden nasıl hak iddia ediyosun?

Eşim çok sinirlendi kv yi aradı. Anne senin bu kızın ne saçmalıyor kendi evimin tapusunu üstüme alamıcak mıyım ben? Kv de ne derse beğenirsiniz oda ondan tilki zaten. Oğlum sen o evi üstüne alırsan didem de (görümcem) bu evi üstüne alcak. Ben nolucam o zaman didemin kafası atarsa beni çıkarır bu evden. .. Ama illa istiyosan tapuyu al üstüne didem de burayı alsın. Bende alır başımı kadın sığınma evine giderim..

Eşim de tabi hemen annesine acıdı. Tamam kimse tapuyu üstüne almiyo oda bende dedi. Sen sağ olduğun sürece bu evler senin üstüne dedi..
Ben ağzımı açtığım zaman kapat konuyu ne mal meraklıymışsın oldum. Çok zoruma gitti arkadaşlar bu bana haksızlık değil mi.? Eşimi ölmeden mezara koyan görümcem. Ama ben mal meraklısı oldum. Sana bisey olursa beni çocugumla kapıya atar dedim. Saçmalama öyle şey yapar mı hiç dedi. İyi de kendi öz annesini kapıya atan bana mı acıcak? Siz bile güvenmiyosunuz ona ama benim güvenmemi bekliyosunuz bu nasıl is?

Arkadaşlar yemin ederim derdim ev falan değil zaten ben demedim eşime tapuyu al diye. Kendi almak istedi ama bu olaylar oldu. Ben söylenilenleri hazmedemiyorum. Ne demek sen ölürsen karına kalır biz de babayı alırız? Nefret ediyorum ondan da, herseyini duygu sömürüsü ile yaptıran sürekli oğlunun yanında ağlayıp zırlayan kv dende.

Şimdi biraz borclarimiz var eşim diyor ki bebeğimiz doğsun, borcumuz da biter o zaman Allah izin verirse burayı satıp biraz da kredi çekip daha iyi bi eve taşınıriz. Kv de hemen atlıyor. Aman oğlum evinizin nesi var çok güzel herşey ayağınızın altinda bilmem ne evi öve öve bitiremiyor taşınmayalim diye. Heralde korkuyor üzerine biraz daha kredi çekiceğimiz için tapuyu almamızdan. Bu evde kışları donuyorum idrar yolu iltihabim var kesinlikle isinmayan altı boş bi ev ve geçtiğimiz kış soğuktan geceleri agladigimi biliyorum eşim işteyken.

Bebeğim nasıl dayanicak bilmiyorum evin her yeri sorunlu çok eski bina. Ama kv ye kalırsa oo sıcacık valla oğlum.. Midem bulaniyo artık bu kadından..

Arkadaşlar bana bi akıl verin bu evi satıp üzerine para koyup ev almaya kalktigimiz da tapuyu yine kv ye yapmak zorunda mıyız? Eşimi bu duygu sömürülerine kanmaması için nasıl ikna edebilirim?

Ev kv nin üstüne gorumceden gizli esiniz kendi üzerine alsın ...Böyle gorumce düşman başına

Madem krediyi ödeyen eşiniz tüm parayı veren eşiniz öyle diyorsunuz, neden babasının adına çekti ki krediyi sebebi ne ben ödeyeceksem krediyi de ben çekerim tapuyu da ben alırım üzerime eşiniz yanlış yapmış ua da kayınpeder hastalanıp vefat ettiyse o zaman daha vefat etmeden alacaktı üzerine. Zaten satamazsınız ki tapuyu sizin üzerinize yapmıyorlar nasıl satacaksınız ama yapılanlar çok mantıksız. Şu anda siz o evde oturuyorsunuz size çıkın diyen yok görümcen zaten evli onun ayrı bir evi var kaynananızda bir evde oturuyor tapuyu üzerine şimdilik almasına gerek yok ileride tabii hak iddia edebilir kayınpeder üzerine olduğu için ama eşiniz baştan yanlış yapmış.

Eşin neden kendi üstüne kredi çekmiyor anlamadım
Ama kv üstüne kredi cekerse tabi ki ev kv üstüne olacak sizde şart koydurursunız
Eşinize bir sey olursa bu ev sizindir diye

E tapuyu üstüne almadan satamazsınız ki evi.Onu da vermiyorlar.Nasıl olacak?
Hah, ben de aynısını diyecektim.. Tapuyu vermeyen, satışını da vermez. Siz nasıl satmayı düşünüyorsunuz görümceniz ve kayınvalideniz tapuyu bile vermek istemezken... Zaten satsanız da kayınvalideniz yeni bir ajitasyon taktiğiyle parayı alır, dimyata giderken evdeki bulgurdan da olursunuz..

E tapuyu üstüne almadan satamazsınız ki evi.Onu da vermiyorlar.Nasıl olacak?
Hah, ben de aynısını diyecektim.. Tapuyu vermeyen, satışını da vermez. Siz nasıl satmayı düşünüyorsunuz görümceniz ve kayınvalideniz tapuyu bile vermek istemezken... Zaten satsanız da kayınvalideniz yeni bir ajitasyon taktiğiyle parayı alır, dimyata giderken evdeki bulgurdan da olursunuz..

Üstüne para verip yepyeni ev hediye etmiş olurlar kv'ye.Yazık olur.

Hep bu erkeklern suçu . Lafını verememiş kardeşine seni “ mal meraklısı “ yapmış. Diyecekti kardeşine o evi bn ödedim şimdi seni oturttğma dua et die. Güçleri bi evdeki karılarına yeter analarına gıkları çıkmaz. :KK34:

O değil de,kadın kızı için beni evden atar diyor.Kızı anne ne saçmalıyorsun demiyor mu?Ya da oğlu ablam yapmaz öyle şey demiyor mu?E tamam o zaman diyorlar.Bir tek bana mı saçma geliyor bu tavırlar anlamadım.Konu sahibesi nereye düşmüşsün sen böyle.

Valla benim bir tanıdığım kadıncağız vardı eşi öldü ölünce çocukları da evleri paylaştır vs diye baskı yaptı kadın da herkese pay etti ve evlendi ikinci eşiyle anlaşamadı bosandi ve tüm çocukları sırt cevirdi. Su an hicbirinde kalamiyor. Evleri vermeseydi boyle olmazdi sanirim. Hayatta neler oluyor neler o yüzden kayınvalide de kendini sağlama almak istemekte haklı demek ki öyle bir şeyler seziyor ölene kadar garantide kalayım diyor.

Hukuki yönünü bilmiyorum ama şöyle birşey aklıma geldi. Eğer kv niz ölürse iki ev çocuklara kalacak. Anlasmadiginiz sürece bir ev ona bir ev buna şeklinde değil her iki evde de tüm çocukların hakki olacak. Madem öyle diyelim yarı hisse düşüyor size ikisinden de. Yarı hisseleri satıp parayı birleştirip ev alırım o zaman deyin. Alici bulduk deyin. Belki o zaman çok fazla sey akil edemeden tamam derler.

Kafam allak bullak nerden başlıcamı bilmiyorum arkadaşlar hamileyim stres yüklüyüm, kalbim çarpıyo.. Şuan oturdugumuz evi eşim bekarken kendi almış ailesinin tek kuruş katkısı olmamış. Kayınpeder kredi çekmiş ama eşim ödemiş kayınpederin ayriyetten başka borçlarını da hep eşim ödemiş ama kredi kayınpederin adına olduğu için tapu da kayınpederin üzerine.

Kayınvalidelerin oturduğu evin tapusu da kayınpederin üzerine. Kayınpeder 1 sene önce vefat etti. Eşimler 2 kardeşler.Kayınvalide o evde yalnız yaşıyor görümcem evli.

Neyse kv nin oturduğu evden zaten hak iddia etmiyoruz. Kv ye bisey olursa orasi oylece gorumcenin olucak. Oturduğumuz ev zaten eşimin dediğim gibi. Ama bu ev diğerinden daha değerli olduğu için kv ve görümce sorun çıkardı.

Şöyle anlatıym; bikaç ay önce eşim bu evin tapusunu üstüne almak istedi. Görümcemi aradı gel şu tapuya gidelim. İmza ver falan diye. Görümce telefonda bir bağırdı ki " oldu canım başkaaaaa sen ölürsen karına kalır biz de babayı alırız o zamannn!" Arkadaşlar eşimin de benim de dilim tutuldu resmen söyleyecek hiç bişey bulamadık. Öyle kalakaldık. Bu nasıl kardeş dedim kendi kendime. Hadi benden nefret ediyosun anladım da gencecik abine sen ölürsen demeye nasıl dilin vardı? Ayrıca bu evi zaten eşim almış sana noluyor? Öbür evde de eşimin hakkı olduğu halde almamasına rağmen sen eşimin evinden nasıl hak iddia ediyosun?

Eşim çok sinirlendi kv yi aradı. Anne senin bu kızın ne saçmalıyor kendi evimin tapusunu üstüme alamıcak mıyım ben? Kv de ne derse beğenirsiniz oda ondan tilki zaten. Oğlum sen o evi üstüne alırsan didem de (görümcem) bu evi üstüne alcak. Ben nolucam o zaman didemin kafası atarsa beni çıkarır bu evden. .. Ama illa istiyosan tapuyu al üstüne didem de burayı alsın. Bende alır başımı kadın sığınma evine giderim..

Eşim de tabi hemen annesine acıdı. Tamam kimse tapuyu üstüne almiyo oda bende dedi. Sen sağ olduğun sürece bu evler senin üstüne dedi..
Ben ağzımı açtığım zaman kapat konuyu ne mal meraklıymışsın oldum. Çok zoruma gitti arkadaşlar bu bana haksızlık değil mi.? Eşimi ölmeden mezara koyan görümcem. Ama ben mal meraklısı oldum. Sana bisey olursa beni çocugumla kapıya atar dedim. Saçmalama öyle şey yapar mı hiç dedi. İyi de kendi öz annesini kapıya atan bana mı acıcak? Siz bile güvenmiyosunuz ona ama benim güvenmemi bekliyosunuz bu nasıl is?

Arkadaşlar yemin ederim derdim ev falan değil zaten ben demedim eşime tapuyu al diye. Kendi almak istedi ama bu olaylar oldu. Ben söylenilenleri hazmedemiyorum. Ne demek sen ölürsen karına kalır biz de babayı alırız? Nefret ediyorum ondan da, herseyini duygu sömürüsü ile yaptıran sürekli oğlunun yanında ağlayıp zırlayan kv dende.

Şimdi biraz borclarimiz var eşim diyor ki bebeğimiz doğsun, borcumuz da biter o zaman Allah izin verirse burayı satıp biraz da kredi çekip daha iyi bi eve taşınıriz. Kv de hemen atlıyor. Aman oğlum evinizin nesi var çok güzel herşey ayağınızın altinda bilmem ne evi öve öve bitiremiyor taşınmayalim diye. Heralde korkuyor üzerine biraz daha kredi çekiceğimiz için tapuyu almamızdan. Bu evde kışları donuyorum idrar yolu iltihabim var kesinlikle isinmayan altı boş bi ev ve geçtiğimiz kış soğuktan geceleri agladigimi biliyorum eşim işteyken.

Bebeğim nasıl dayanicak bilmiyorum evin her yeri sorunlu çok eski bina. Ama kv ye kalırsa oo sıcacık valla oğlum.. Midem bulaniyo artık bu kadından..

Arkadaşlar bana bi akıl verin bu evi satıp üzerine para koyup ev almaya kalktigimiz da tapuyu yine kv ye yapmak zorunda mıyız? Eşimi bu duygu sömürülerine kanmaması için nasıl ikna edebilirim?
Hep öyle olur zAten
Haklı olan haksız olur
Haksız çirkef olan haklı olur
Ben de anlamadım bu düzeni
Evi siz ödemişssiniz
Ama görümce bedavadan eve konacak
Benzer durum bizde de var
Biz de eşimle ev aldık
Ama öderken resmen anamız ağlıyor
Kv sizin eviniz var zaten
Bizim bu ev de ablanızın olur diyor:)
Biz sıkıyoruz kendimizi canımız cıkıyor kredi ödeyeceğiz diye
Diğer taraf bedacadan eve konuyor
Sizin durum daha can sıkıci
Kendi evinizi alamıyorsunuz üzerinize:(
İnş kolaylıkla çözülür

Gerçekten bazı kadınları hiç anlamıyorum.. siz mi çalıştınız? Sizin emeğinizle mi alındı o ev? Neyin derdine düşmüşsünüz

Ev alsam ve kendim odesem kendimden baska kimsenin uzerine yapmam. Esiniz neden zamaninda krediyi babasina cektirmis?
Belki baska bir durum vardir.
Ben kadinlar kulubunun sıkı takipcisiyim
Genelde evler bekarken alindiginda aileler ortak cikiyor. Cunku baba evinde yiyip icip fatura kira hic bir seye elini surmeden ev oduyor cogu kisi.
Boyle bir durum olabilir mi? Yoksa babamin bile uzerine yapmam. Ne gerek var ki? Yok yere can parcam kardesimle miras kavgasina mi tutusayim? Babaminsa babamindir benimse benimdir.
Ama esinizin uzatmadigi konuyu siz hic uzatmayin

Vay be kardesini gozden cikarmista evi laf ediyo.. Allah kimseyi bu kadar paragoz etmesin

Gerçekten bazı kadınları hiç anlamıyorum.. siz mi çalıştınız? Sizin emeğinizle mi alındı o ev? Neyin derdine düşmüşsünüz
Bu kadinin kocasi aldiysa eger bu kadina konusma hakki yoksa gorumceye hic yok.. bende sizin gibi kadinlari anlamiyorum. Birazcik adalet

Kizlar ne ögrendik bundan?
Eliniz tuttukca kendi evinizi kendiniz alin. Sonra kocanizin salakliklariyla ugrasmazsiniz...
Simdi sizin babadan kalma eviniz olsa veya kendi eviniz ozaman bu konu size dert olmazdi.
Kocamda olsa onun beyinsizligi ile benmi ugrasacagim yahu? Madem kendi odemis oturdugu evi ozaman kendi ustune yapsaymis ve suan yapmasini bilseymis..pehhh siz ne dertleniyorsunuz ..hic gerek yok. Bosverin dunya mali dunyada kalir. Bu hayatta kendinden ve kendi malindan maneviyatindan baska birseye yaslanmayacaksin bunu bilir bunu soylerim herzaman.

Kredi ile ev aldım yatırım olsun diye başka borçlarda girince ödeyemedim.ablam ödüyor yani ev onun olacak ama benim adım var tapuda.ablam evi annemin üzerine yapalım dedi kabul etmedim yarın gelin hanım enis te bey kalkıp o evde bizimde hakkımız var derler neme lazım.o ev ablamın borç kredi tamamen bitsin tapu ablamın üzerine yapılacak.kul hakkını sinek ısırığı sanıyor millet

Back