Acısız Epilasyon & Emla Krem

hiç bi işe yaramadı sinirden delircem
daha çok acıdı sanki
streç filmlede denedim olmadı işte bende ağdayı yapmadım heryeri dağıldı odamın
of yeter artık ya yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrmafoldumben

canım bak ben ilk önce sürüyorum hemen streçleyip ev işlerine gömülüyorum.benim 1 saat 15 dk da uyuşuyo tam saat bu 3 kez denedim ben .son 5 dk açıp bakıyorum uyuştumu diye.sonra duş alıp kurulanıp başlıyorum .açıp kapayınca hava alıyor işe yaramıyor .ama sana üzüldüm doğrusu

arkadaşlar bikini bölgesini nasıl streçliyorsunuz,orası eğimli bir bölge malum ,streç tutmuyor,biri beni bu konuda bilgilendirebilirmi acaba?leyla sen hiç bikini bölgende denedinmi cnm emla kremi?

streç yapmadım ben yaaaaaaaa :gitme:

strec yapmalisin canım yanlis uygulama yaptigindan acimis, bu kremin ozelligi hava almicak ve 45dk ile 1 saat arasinda beklemek yeterli geliyor, ise yaramadi diye sakin dusunme bir dahaki sefere strecli dene kesinlikle memnun kalicaksin,( kreme yazık olmus bak bizler bulamiyoruz ) :)

eger ben aciya dayanabiliyorum diyorsan uygulamassın tabıkı, ama bızler dayanamadıgımız ıcın ve rahat oldugu ıcın kullanıyoruz tatlım

arkadaşlar bikini bölgesini nasıl streçliyorsunuz,orası eğimli bir bölge malum ,streç tutmuyor,biri beni bu konuda bilgilendirebilirmi acaba?leyla sen hiç bikini bölgende denedinmi cnm emla kremi?

büyük buzdolabı poşetlerini 2 ye kesip öyle yapıştırıyorum kaymıyor hiç.sende dene canım ben zaten sadece bikini bölgesinde kullanıyorum

eger ben aciya dayanabiliyorum diyorsan uygulamassın tabıkı, ama bızler dayanamadıgımız ıcın ve rahat oldugu ıcın kullanıyoruz tatlım

canım ben beyaz tenliyim tenim inanılmaz hassas anında morarır hemen acır falan küçükken yoktu annem başımda vurdum jileti vurdum jileti zamanında 1 kökten 3 tane kıl çıktığını biliyorum şimdi alıştım ağdaya zaten vucüt dövme yaptırılırken olduğu gibi 5 dk sonra bi sıvı salgılıyor acıyı önlemesi açısından o yüzden acı seviyesi çok aza iniyor emla süper bi buluş ama işte ben canım ne kadar tatlı da olsa uygulayamıyorum bir de bizim burdaki uyuz doktorlar yazamam diyor hep deliyorum

bebekimmm çokk teşekkür ederim yanıtladığın için.ben 20 yaşındayım bikini bölgemin üst kısmını rahatlıkla acıya dayanarak alıyorum ama ayıptır söylemesi alt kısma bir türlü geçipte alamadım umarım bu krem işe yarar pamuk gibi yaparımzemuszemus

anladım benım tenımde hassas bır yerı 2 den fazla zorlamıcaksın zaten normaldede boyledır zaten, dayanman guzel ama benım canım senden daha tatlı anlasılan:roflol:

bende ummuyordum 3 yıl oncesıne kadar ama ınanılmaz oluyor aynen dedıgın gıbı :roflol: bırde duzenlı kullanabılsem ızın vermıyorlarkı zırt pırt cekıyolar piyasadan

Selam kızlar,
Ergenlikten beri genital bölge tüylerimi (genital diyorum zira bikini bölgesi başka bir yeri ifade ediyor) jiletle alıyordum ve epilatöre geçmek istiyordum ancak acı duymaktan korkuyordum. Bu başlıkta emla krem hakkında yazılanları okuyunca çok sevindim ve sigortaya yazdırmak suretiyle kremden bir tane edindim. Yine başlıktaki direktifler doğrultusunda (seraya sarıp en az 1.5 saat beklemek vs) kremi uyguladım. İlk seferde yalnızca göbek altı ve dudaklar arasındaki o üçgeni alabildim ancak altlara gelince acımaya başladı ben de bıraktım. Bir dahaki deneyişimde bu sefer kremsiz yaptım. Fakat o da ne? Krem sürmediğim halde üst bölgedeki acı kremle yaptığım zamankiyle aynıydı. Alt taraflar için kremi tekrar uyguladım fakat bana mısın demedi. Kısacası emla bende işe yaramadı.:umursamaz: Doktora sorduğumda bunun acı eşiğimin düşük olmasından kaynaklanacağını söyledi. Ancak şöyle birşey oldu. Ben yavaş yavaş her bir epilasyon döneminde biraz daha ilerledim ve emla kremsiz, makine ile aşağıya kadar inmeyi başardım Şu an sadece anüse yakın kısım kaldı. Aslında onu da alırdım ama saatlerce iki büklüm oturmaktan belim ağrıdı ve bir dahaki sefere dedim. Kıcasası demem o ki kızlar, emla krem bende işe yaramadıysa da burda okuduklarım genital bölgeyi makine ile alma fikrini yeniden gündemime taşıdı ve kremsiz olarak alabilmeme bir vesile teşkil etti. Düşündüğüm kadar acımadı da. Ya da şöyle söyleyeyim. Elbette acıdı ve kıl dipleri kanadı ama dayanılmayacak bir acı değildi. Bir de deri yumuşak ve kıvrımlı olduğundan bacak veya koltukaltına göre daha zahmetli oldu o kadar. Kısacası, emla kremi deneyen ama sonuç alamayan kızlar, kremsiz olarak da cesaretinizi toplayıp yapmayı deneyin. Göreceksiniz korktuğunuz kadar acımayacak alkisalkisalkis:teytey:

28.70 tl ye aldım dün denedim genitalde. sürdüm sardım 1.5 saat bekledim . Çoookk hafif bir uyuşma oldu ama ona da uyuşma demem. Acı eşiği zaten düşük olanlar için hiç de işe yaramaz bişey zatne bir gram uyuşma bana yetse bu kremi almam. Acıya dayanıklı olanların işini biraz kolaylaştırır. onun dışındakiler boşa parasını çöpe atmasın

canım yeni kutunun resmini koyabilir misin?

kızlar az önce aldım geldım kremı 5 tane tup var ıçınde bıde 5 tane fılm serıdı gıbı bır bant var nasıl uygulucazkı fıyatıda28.69

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…