• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acısız Epilasyon & Emla Krem

nie parasını kendiniz ödemek yerine orası burası ödüyomu die yırtınıosunuz anlamadım neticede bu sağlığınız için vs. için çok önemli gerekli bişe değil bunu bile dewlete ödetiosunuz çok saçma!!!ben gidip bi arkadaşmla birleşip aldım 25 çok geliosa öle yapn!!

sen neden devlet için ''YIRTINIYOSUNUZ'' gibi terbiyesiz bi kelime kullanıyosun peki?? biride dönüp sana sen neden bu konu için bu kadar yırtınıyosun diye sormaz mı?? lafını bilde konuş arkadaşım kıl tüyde sağlık problemi sayılır sağlık problemi olmasa bile psikolojik bir problemdir bu da devletin sigorta hizmetinden yararlanmamızı gerktirir sana ne oluyo ki bunları söyle diye paramı veriyo sana devlettt hayret bişi yaaaa :olmaz:

ayyyyyyyyy bennnnn bi sorumu sormayı unutmuşummmm tüh neyse şimdi sorumu soruyorummm.kremi sürdükten sonra illaha poşetle yada sreçlemi kapatmalıyız bir bezle kapatıp çamaşırımızı üstüne çeksek olmaz mı bide poşetle veya bezle kapattık diyelim poşet yada bez kremi emmez mi gerçi bez emer poşet emmez ama poşette kreme yapışıp kremin cildimize olan temasını zorlaştırmazmı???

hayır bez kesınlıkle olmaz strec fılm en ıyısı ozellıgı o zaten hava aldırmamasını saglıyorsunkı cılt onu daha cabuk emsın, emıcek derken cıldınde hıcbırsey kalmıcak anlamına gelmıyor cılt yeterlı olan kısmı o saat dılımınde emıyor ve etkı edıyor zaten kalanlarıda kagıt havlu bezle sılın asla su surmeyın bekleme suresı 45dk ıle 1 saat arasıdır.

arkadas eski bir msj cıkarmıs ama, eğer ssk lı yada bagkurluysa bir insan elbette ki bu tur imkanlardan faydalanıcak sonucta buda sağlik biz devlete senelerce çatır çatır parasını ödüyoruz ödemedigimiz ay için faiz almasini biliyolar o yüzden bizde sonuna kadar bu imkanlardan elbette faydalanicaz o yüzden gereksiz yere polimik yaratmıyalım

Son düzenleme:
berfinbilgen,streçlemiştim ben ama streç kayıyor açılıyordu ,bu yüzden hava almıştı .

emla kremi ssk kıl tüy problemlerinden ötürü karşılamıyor ama sonuçta arkadaşlarında söylediği gibi buda sağlığı ilgilendiren bir konu ve bayanların neredeyse büyük kısmı ilgileniyor acısız epilasyon yöntemiyle,hem estetik hem psikolojik bir sağlık problemi olarak algılarsak bu kremi ssknın karşılaması çok mantıklı,yılda okadar para ödeyelim bi 28 tllik ilaç alalım oda çok gelsin ssk yaa..........

canım bu msj eski bir msj sanırım arkadas yazmıs ve atlanmıs arkadasta bulmus cıkarmıs, gelelim senin konuna 2 msj oncesındede yazdıgım gıbı strec fılmı sar ve camasırını gıy uzat ayaklarını 45dk otur fazla haraket etmemeye calıs, etkısını goruceksın, dedıgım gıbı uygulasa arkadaslar etkısını gorucekler, zaten %100 uyusma beklemeyın ama %70 uyusturugunu soyleyebılırım rahatlıkla

streç değil buzdolabı poşeti kullanın hiç kaymıyor ben ilk seferden beri hep böyle yapıyorum çok rahat hatta temizlik bile yapıyorum poşet varken sonra yıkanıp girişiyorum kıllarazemuszemus

leyla yıkanıp derken?? ya anlamıorum bn kimi suya degmicek dio kimide duş alıp işlem yapıo offfss :S:S

bana eczacının kendisi ve lazer epilasyon yapan güzellik uzmani demisti bende 3 yıl önce onun bana aktardiği bilgileri sizlere aktarmaya çaliştim, eğer %80 uyuşma istiyorsaniz strec film ve su asla değmicek, karar sizin istediğiniz şekilde uygulama yapabilirsiniz ama hissetme oraniniz daha diğer şekilde daha yüksek olucaktır.

leyla yıkanıp derken?? ya anlamıorum bn kimi suya degmicek dio kimide duş alıp işlem yapıo offfss :S:S

valla ben epilixir sürdüğüm için
tamamen temiz ve gözeneklerin açık olması gerekiyor
zaten gayette güzel uyuşuyor uyuştuktan sonra
su deyse ne olur deymese ne olur
öyle kremli kremli alamam zaten makinamı bozar
ne kadar silsende krem kalır çünkü

katılıyorum. krem sonuçta yağlı yağlı kalıyor silsen de öyle nasıl epilasyon olacak

valla ben epilixir sürdüğüm için
tamamen temiz ve gözeneklerin açık olması gerekiyor
zaten gayette güzel uyuşuyor uyuştuktan sonra
su deyse ne olur deymese ne olur
öyle kremli kremli alamam zaten makinamı bozar
ne kadar silsende krem kalır çünkü

herkes istediği gibi yapsın yeter ki uyuşalım ve rahatça yolunalım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar bende çok memnunum bu kremden. 6 aydır kullanıyorum. her seferinde 2 tüp sürüyorum çünkü benim kıllar jilet yapmaktan hem gürleşti hemde çok yayıldı. sağlık ocağına yazdırıp rahatlıkla kullanıyorum valla. herkese tavsiye ederim.. jilete sonnnnsositososito

ay ben aşık oldum bu kreme yaaaaaaaaaaaa. hemen alacapım bende ilk apilasyonumda . hatta sir ağda yapayım yaaaaaaa. nasıl olsa acı hissedilmioyr:)))))))))))))))))))))))))))))))))))

gerçekten mucize gibi birşey kızlar bu:)))))
burada yazılanları okudum bazı arkadaşlarn işe yaramıo yorumları açıkçası beni tereddüte düşürdü ama bağkur karşıladığı ve sağlık ocaklarındaki pratisyenler dr larda yazabildiği için bi denemk istedim.ama gerçekten mükemml bişey.....

Arkadaslar, eger uygulayacaginiz bolgede herhangi bir acik yara veya sivilce varsa sakin ama sakin kullanmayin. Tecrube ile sabittir.

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar forumu bugün okudum ve hemen gidip aldım.ya size ne diyim süpersiniz muhteşemsiniz kaydirigubbakcemile5 hepinize çoook teşekkür ediyorum.kreme gelince mükemmel ötesi.ben 24 yaşındayım ve ve hiç ağda kullanmamıştım (kökleri düşünün artık:bbo:) krem 2 saatte kesin etkisini gösterdi ve ister inanın ister inanmayın sıfır acı...:umursamaz: şiddetle tavsiye ediyorum.tecrübelerini paylaşan arkadaşlarıma da çoooooooooooooooook teşekkür ediyorummm.opuyorumnanaktan

ben kremi su ile yıkayıp kullanmıştım çünkü eldivenden kıllar kayıyordu, fakat uyuşukluğu geçmişti. Sizlerde bahsetmişsiniz zaten. Eldivenle aldığımdan kılların kaymaması için ne yapabiliirm?

Back