Acısız Epilasyon & Emla Krem

bildiğim kadarıyla daha iyisi çıkacakmış piyasaya .belki o yüzden stokları eritmişlerdir.benimde almam gerekiyor yazdırabilirsem tabi.ne kadar kıllar yaa yazmıyorlar gıcık ediyorlar insanı

bildiğim kadarıyla daha iyisi çıkacakmış piyasaya .belki o yüzden stokları eritmişlerdir.benimde almam gerekiyor yazdırabilirsem tabi.ne kadar kıllar yaa yazmıyorlar gıcık ediyorlar insanı

canım hiç boşuna yazdırma.önce bul bi eczaneden ayırttır.ondan sonra yazdır.ben yazdırdımda ne oldu.bulamıyorum kaç tane yer gezdim yok.

ben kadın hastalıkları dr na yazdırmıştım kremi....bi eczanede buldum bu teşhis için veremem dedi parayla alırsan veririm dedi...bende sinirlendim almadım....çünkü ondan önce aldığımda da kadın hastalıkları dr yazdırmıştım vermişlerdi...

aaa para niye istiyo karnede yazan ilacın parasını nasıl ister? lmaz: üç kağıtçı bunlar yaaa

buna benzer bir spreyı ben kullandım canım etkısı olmuyor bos yanı ama bunu bılemem tabı, soyle bırsey var bu sogutucu ozellıgı oldugu ıcın eger ılık yada sıcak agda yapıyorsanız yanı sır falan bu tehlıkelı olabılır nedenı ıse cıldı sogutuyor ama agda ılık yada sıcak cılt bakımından sakıncalı olabılır dıye dusunuyorum cunku emlada bıle lokal oldugu ıcın sogutuyor bolgeyı bırazda olsa sır yapınca ılık olan bıle sıcakmıs gıbı gelıyor ınsana bırde bunun sprey halını dusunemıyorum bıle,

kaldırılma konusuna gelınce bende guzel seyler hep kaldırılır fıkrındeyım... burası türkiye

Son düzenleme:

doğru söylüyorsun canım ben tırstım zaten sprey bikini bölgesine sıkamam ben .emla sürerken bile hafif yanma oluyor

emlayı bugün yazdırmayı denedim yazmadılar buradaki eczanede var.yarın başka bir sağlık ocağına gideceğim.

emla kaldırılmıyor canım daha etkilisi çıkacakmış aynı markanın yani.daha az bekleyecekmişiz

buda etkılıydı ama neyse daha etkılısı olması %30 hıssettıgımız acınında yok olması demektır cıkarsınlar bakalım, bılgı ıcın sagol canım merak edıyordum bende nıye yok dıye:1hug:

Kızlar bi kaç gündür bu kremi araştırıyorum
Bugün sonunda alabildim
Çevremdeki eczanelerden sadece birinde kalmış
Doktorum erkekti
Ben iki kutu yazamaz mısınız dedim
Yazamam sonuçta senin kullanacağın ama farklı dedi. :roflol:
Az önce sürdüm bekliyorum 1saat beklesem yetermi sizceee CADIARZU

streci ucundan açıp bir tüy çek canım acımazsa giriş işe yanlız hava alınca etkisi azalıyormuş çok açma

canım ben uygulaıştım hiç dayanamam acıya bikini bölgesine uygulamıştım çekerken hiç bir şey hissetmedim 1.5 saat beklettim fakat bana sorarsan tkrar denemeyi düşünmüyorum çünkü sanki vucüt benim değil gibi çok garip bi his veriyor insana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…