bildiğim kadarıyla daha iyisi çıkacakmış piyasaya .belki o yüzden stokları eritmişlerdir.benimde almam gerekiyor yazdırabilirsem tabi.ne kadar kıllar yaa yazmıyorlar gıcık ediyorlar insanı
bildiğim kadarıyla daha iyisi çıkacakmış piyasaya .belki o yüzden stokları eritmişlerdir.benimde almam gerekiyor yazdırabilirsem tabi.ne kadar kıllar yaa yazmıyorlar gıcık ediyorlar insanı
başka bir sprey çıkmış baksanıza gurbaa prenses deniyormuş bakalım ne diyecek acaba emla kadar etkili mi hem 13,20 miş fiyatı.valla yazdırmaya uğraşmam artık gider alırım .adı da ethylchloride miş .henüz bir şey yazmadı merakla bekliyorum.
hatta yazdığı yerin adresini vereyim okuyun kızlar
http://www.kadinlarkulubu.com/isten...gitim-grubu-20-sansli-uyeyi-seciyoruz-55.html
buna benzer bir spreyı ben kullandım canım etkısı olmuyor bos yanı ama bunu bılemem tabı, soyle bırsey var bu sogutucu ozellıgı oldugu ıcın eger ılık yada sıcak agda yapıyorsanız yanı sır falan bu tehlıkelı olabılır nedenı ıse cıldı sogutuyor ama agda ılık yada sıcak cılt bakımından sakıncalı olabılır dıye dusunuyorum cunku emlada bıle lokal oldugu ıcın sogutuyor bolgeyı bırazda olsa sır yapınca ılık olan bıle sıcakmıs gıbı gelıyor ınsana bırde bunun sprey halını dusunemıyorum bıle,
kaldırılma konusuna gelınce bende guzel seyler hep kaldırılır fıkrındeyım... burası türkiye
aaa para niye istiyo karnede yazan ilacın parasını nasıl ister?lmaz: üç kağıtçı bunlar yaaa
doğru söylüyorsun canım ben tırstım zaten sprey bikini bölgesine sıkamam ben .emla sürerken bile hafif yanma oluyor
emlayı bugün yazdırmayı denedim yazmadılar buradaki eczanede var.yarın başka bir sağlık ocağına gideceğim.
emla kaldırılmıyor canım daha etkilisi çıkacakmış aynı markanın yani.daha az bekleyecekmişiz
bugün başka bir sağlık ocağı yazdı aldık eczaneden .demek büyük şehirlerde yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?