Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1,5 saatte uyuşmayı hissettim..denemeye devam et bence..bende yedirerek kullanıyorum..2 buçuk saat oldu uyuşmadı. yedirerek sürdüm ondan mı ki???
off halledemicekmiyim yoksaaaa
biri bana cvp verbilirmi napmam lazımsenağlama
acaba bu emla kremi hamileler kullanabilirmi ben doktora sordumda yan etkileri olabilir dedi..internette araştırdım yan etkisi yok diyo.kime inansam
bende 1,5 ay önce aldım bu kremi ilk defa ama kullanmaya fırsatım olmadan hamile olduğumu öğrendim. riske girmemek için kullanmıyorum ama doğumda falan tüyleri nasıl halledecem hiç bilmiyom.. neyse artık doğumdan sonra kullanırım hihoyyyt
emlayı daha dün aldım arkadaşlar
merhaba ben şu emla krem hakkında daha detaylı bilgi alabilirmiyim acaba? sürüp üzerini kapatacakmıyız sreçle sonra açıp kremi tenimizden çıkarmamıza gerek varmı peki tüylü bölgeden tenimize nasıl iyice temas ettiricez?? ayyy ne çokk sru sordumm :)
pokahontas emla kremi nerden buldun acaba.bende istanbulda biçok eczaneye baktırdım ama bulamadım yine de.aldığın semti söyleyebilirmisin canım.yok bulamıyorum kaç gündür.