Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
streç yapmadım ben yaaaaaaaa :gitme:
canım ben uygulaıştım hiç dayanamam acıya bikini bölgesine uygulamıştım çekerken hiç bir şey hissetmedim 1.5 saat beklettim fakat bana sorarsan tkrar denemeyi düşünmüyorum çünkü sanki vucüt benim değil gibi çok garip bi his veriyor insana
arkadaşlar bikini bölgesini nasıl streçliyorsunuz,orası eğimli bir bölge malum ,streç tutmuyor,biri beni bu konuda bilgilendirebilirmi acaba?leyla sen hiç bikini bölgende denedinmi cnm emla kremi?
büyük buzdolabı poşetlerini 2 ye kesip öyle yapıştırıyorum kaymıyor hiç.sende dene canım ben zaten sadece bikini bölgesinde kullanıyorum
eger ben aciya dayanabiliyorum diyorsan uygulamassın tabıkı, ama bızler dayanamadıgımız ıcın ve rahat oldugu ıcın kullanıyoruz tatlım
sorularını tek tek cevaplıyım canım,
kremı yedırmeden tabaka halınde suruceksın ıstenılen bolgeye sonra bıldıgımız su strec fılm ıle sarıcaksın hava almıcak sekılde ve 45 dakıka ıle 1 saat arasında beklıceksın zaten sende o bolgenın uyusup uyusmadıgını anlarsın, sonra su ıle degıl bu cok onemlı temızleme ıslemı kagıt havlu ıle temızle ve uygulamaya gec yalnız kremın etkısının gecmesı 45 dk falan suruyor o yuzden hersey hazır olup bu ısleme oyle gecılmesını tavsıye ederım, umarım ıstedıgın bılgılerı verebılmısımdır.
canım ben beyaz tenliyim tenim inanılmaz hassas anında morarır hemen acır falan küçükken yoktu annem başımda vurdum jileti vurdum jileti zamanında 1 kökten 3 tane kıl çıktığını biliyorum şimdi alıştım ağdaya zaten vucüt dövme yaptırılırken olduğu gibi 5 dk sonra bi sıvı salgılıyor acıyı önlemesi açısından o yüzden acı seviyesi çok aza iniyor emla süper bi buluş ama işte ben canım ne kadar tatlı da olsa uygulayamıyorum bir de bizim burdaki uyuz doktorlar yazamam diyor hep deliyorum
bebekimmm çokk teşekkür ederim yanıtladığın için.ben 20 yaşındayım bikini bölgemin üst kısmını rahatlıkla acıya dayanarak alıyorum ama ayıptır söylemesi alt kısma bir türlü geçipte alamadım umarım bu krem işe yarar pamuk gibi yaparımzemuszemus
beşiktaşta sordum bende kadın yarın gelecek yeniden stoklara girdi falan dedi 25 tl miş
ben bugün tekrar uğrayacağım o eczaneye bakalım ne diyor bilgilendiririm sizi
28.70 tl ye aldım dün denedim genitalde. sürdüm sardım 1.5 saat bekledim . Çoookk hafif bir uyuşma oldu ama ona da uyuşma demem. Acı eşiği zaten düşük olanlar için hiç de işe yaramaz bişey zatne bir gram uyuşma bana yetse bu kremi almam. Acıya dayanıklı olanların işini biraz kolaylaştırır. onun dışındakiler boşa parasını çöpe atmasın