- 20 Temmuz 2009
- 28
- 14
- 288
15 er dakika arayla sürme fikri bana mantklı geldi ama 4 tüp cidden paket bölgesi için banada fazla gibi geldi,yarımşar tüp 15 dk arayla 1-2 tüp sürmekte işe yarayabilir diye düşünüyorum
ya bende alıcam bu emladan epilasyon aletinin traş başlığı varya onunla alıodum ee tabi sonuç felaket sir ağda bantlarını denicem ama cesaret edemiodm bi yan etkisi falan yok dimi bunun ya bide her eczanede wardır heralde zor bulunan bişi değil dimi??
ha bide bi pakette kaç tüp çıkıo??
benimde alt kısım uyuşmuş,üst kısım uyuşmamıştı
bikini bölgesinin hava almasını nasıl engellemeliyizki,streç tutmuyo o bölgeyi,siz nasıl engelliyorsunuz hava almasını,yazarsanız sevinirim.
bende ummuyordum 3 yıl oncesıne kadar ama ınanılmaz oluyor aynen dedıgın gıbı :roflol: bırde duzenlı kullanabılsem ızın vermıyorlarkı zırt pırt cekıyolar piyasadan
tatlişim bende bugün aldım aslında annem saolsun daimi eczacısından almış hatta adamın karısı kullanıyormuş eczanede kalmadığı için karısınınkini evden getirtmiş 4 tüp kalmış normalde 6 tüpmüş galiba kadın kullanmış 2 tüpünü bişey olmaz herhalde nasılsa 2 tüp yeterli hem 2 aylık oluyo 4 tüp olunca şükürler olsun bikini bölgemi ilk defa kökten alarak bende ağda konusunda milli olacam herhaldekaydirigubbakcemile3.kullanayım gelişmelerden haberdar ederim sizi bebişlerrrrr :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?