• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acısız Epilasyon & Emla Krem

merhaba arkadaşlar.yaklaşık 6-7 önce forumları okuyarak bu kremin ismini buldum sonra 3 aya yakın düşündüm, acaba yak etkisi olur mu diye.ama dedim kendime hayatın boyunca jiletle uğraşmaktansa dene bu kremi. sonra ilk denemede 3 tüp birden sürdüm paket bölgesine uğuşmasına uğuştu ama alt taraflara doğru acı hissetmeme rağmen üst taraflar aynen çim biçme makinası gibi tüylerin uçuştuğunu görerek aldım.neyse ilk denemeden sonra bir arkadaşın sünnetçi yorumunu okudum ilk tüpü sürdükten sonra 15er dakika arayla 4 tüp sürdüm ve inanamazsınız sadece 10 dakikada epilasyon aletiyle bütün tüylerden kurtuldum ve şuan diyebilirimki yarı yarıya azaldı.acı diye sorarsanız sadece tüylerin çekildiği hissi o kadar.jiletten tek kurtuluş benim gibi çok beyaz tenli cildi hassaslar için.muhtemelen 4 ay sonra bu kremi kullanmamı gerektirecek kadar tüyüm kalmayacak.herkese tavsiye ederim.

4 tüp fazla değil mi ? işte bu kadar fazlası zarar verir bence insana .ben 1,5 tüp kullanıyorum yetip artıyo bile.ama her vücut farklı tabi.yinede sen bilirsin acı eşiğin çok düşük olmalı

15 er dakika arayla sürme fikri bana mantklı geldi ama 4 tüp cidden paket bölgesi için banada fazla gibi geldi,yarımşar tüp 15 dk arayla 1-2 tüp sürmekte işe yarayabilir diye düşünüyorum

tabi kullanılan tüp sayısı kişiye göre değişir bende 4 tüp anca etki yapıyor. özellikle paket bölgesinde alt tarafın uğuşması daha zor nedense.Hiç kullanmamış olanlar dediğiniz gibi en azıyla denesinler.şu jiletten kurtuldum yaa.Tüyler öyle inceldiki.ha birde unutmadan karınca yağıda sürüyorum hatta bıyıklarıma bile.birde haberlerde çıkmıştı karınca yağlarının sahtelerini sürmüşler piyasa.aman dikkat.umarım şöyle 4- 5ay sonra hepsinden kurtulurum.

Karınca yağı hakkında oldukça geniş bir araştırma yaptım.:kahve: Ben de almıştım ancak araştırmalardan sonra kullanmaya son verdim. :a015:Bir kere karınca yağının mantığı kıl köklerini tıkayarak kılların çıkmasını engellemek. Geç çıkıyor denilmesi de bundan. Aslında kıllar "geç çıkıyor" değil "çıkamıyor". :olmaz:Ancak belli bir uzunluğa gelince çıkmaya başlıyor ama derinin üstü kapandığı için bu sefer de batık çıkma sorunu ve iltihaba neden oluyor. Dahası, kullananların büyük bir kısmı ilk 8-10 aylık dönemde memnun kalmışsa da bu süre sonunda kılların eski haline döndüğünü belirten de çok kişiye rastladım. Sonuçta vücudun dengesiyle oynanıyor ve vücut bi yerde intikamını alıyor. Zaten bana mantıksız gelmişti. Bu kadar mucizevi birşeyse neden bugüne kadar yaygınlaşmadı ve neden ilk söylediğimde insanlar yüzüme garip garip bakıyor demiştim. İran'da kadınlar bebeklerine sürüyormuş ve bu adet Türkiye'ye de bulaşmış. Aslında bebeklerde faydalı da olmuş. Ancak yetişkinlerde beklenen etkiyi uzun süreli olarak verdiğini söylemek zor. Kısacası, kullanın ya da kullanmayın demiyorum; ama en azından önce vücudunuzun görünmeyen bir bölümünde deneyin. İstediğiniz sonucu alırsanız devam edin. yerimseniben

kızlar bende emla alcm şimdi gidip.ama eczaneden alcam öle para werip.harhangi bi sağlık ocağına gitmedn olur heralde dimi..gene 27 mlyn werrim ?????

ya bende alıcam bu emladan epilasyon aletinin traş başlığı varya onunla alıodum ee tabi sonuç felaket sir ağda bantlarını denicem ama cesaret edemiodm bi yan etkisi falan yok dimi bunun ya bide her eczanede wardır heralde zor bulunan bişi değil dimi??

ha bide bi pakette kaç tüp çıkıo??

ya bende alıcam bu emladan epilasyon aletinin traş başlığı varya onunla alıodum ee tabi sonuç felaket sir ağda bantlarını denicem ama cesaret edemiodm bi yan etkisi falan yok dimi bunun ya bide her eczanede wardır heralde zor bulunan bişi değil dimi??

ha bide bi pakette kaç tüp çıkıo??

evet eczanelerde var ama bır ara zor bulunuyordu sımdı bulunuyormus ben daha bulamadım, ben sır agda ıle denıyorum ıslem super, yan etkısı suana kadar gorulmemıs zaten bu kremı lazer epılasyon yapan guzellık merkezlerıde onermektedır.

mrb arkadaşlar bnde emla denedm(daha dogrusu denemeye çalştm)ama alt bölgelere.üstleri agdayla alabiliorum.emlayı sürüp 1 saat bekledm uyuştum ama sdc 5 dk sürdü diebilirm uyuşukluk:S:S neden olabilr szce? ha bide şunu sormak istiorum işleme başlamadan önce bölgeyi sdc kagıt havluyla siliosunz dimi?bn öle yaptım ama biras nemli kaldı yani tam anlamıyla kurulanmıo o yüzdende agda uygulayamadm:(:( su degdrmeyn fln yazıodu diger sayfalarda yardm edn ltfnnnnnn

ben denedım fakat sadece üs bölgeyı uyuşturdu altlar uyuşmamıştı...ama bunada şukur tabı....ustelık doktora yazdırarak aldım doktor erkektı emla krem yazdırmak ıstıyorum dedım nıçın bıle demedı:)

benimde alt kısım uyuşmuş,üst kısım uyuşmamıştı
bikini bölgesinin hava almasını nasıl engellemeliyizki,streç tutmuyo o bölgeyi,siz nasıl engelliyorsunuz hava almasını,yazarsanız sevinirim.

bende ummuyordum 3 yıl oncesıne kadar ama ınanılmaz oluyor aynen dedıgın gıbı :roflol: bırde duzenlı kullanabılsem ızın vermıyorlarkı zırt pırt cekıyolar piyasadan

tatlişim bende bugün aldım aslında annem saolsun daimi eczacısından almış hatta adamın karısı kullanıyormuş eczanede kalmadığı için karısınınkini evden getirtmiş 4 tüp kalmış normalde 6 tüpmüş galiba kadın kullanmış 2 tüpünü bişey olmaz herhalde nasılsa 2 tüp yeterli hem 2 aylık oluyo 4 tüp olunca şükürler olsun bikini bölgemi ilk defa kökten alarak bende ağda konusunda milli olacam herhaldekaydirigubbakcemile3.kullanayım gelişmelerden haberdar ederim sizi bebişlerrrrr :roflol:

tatlişim bende bugün aldım aslında annem saolsun daimi eczacısından almış hatta adamın karısı kullanıyormuş eczanede kalmadığı için karısınınkini evden getirtmiş 4 tüp kalmış normalde 6 tüpmüş galiba kadın kullanmış 2 tüpünü bişey olmaz herhalde nasılsa 2 tüp yeterli hem 2 aylık oluyo 4 tüp olunca şükürler olsun bikini bölgemi ilk defa kökten alarak bende ağda konusunda milli olacam herhaldekaydirigubbakcemile3.kullanayım gelişmelerden haberdar ederim sizi bebişlerrrrr :roflol:

yok kutuda 5 tüp oluyor , kullan bakalım ama burda yazılanlar gıbı kullanırsan guzel sonuclar alırsın canım

ayyyyyyyyy bennnnn bi sorumu sormayı unutmuşummmm tüh neyse şimdi sorumu soruyorummm.kremi sürdükten sonra illaha poşetle yada sreçlemi kapatmalıyız bir bezle kapatıp çamaşırımızı üstüne çeksek olmaz mı bide poşetle veya bezle kapattık diyelim poşet yada bez kremi emmez mi gerçi bez emer poşet emmez ama poşette kreme yapışıp kremin cildimize olan temasını zorlaştırmazmı???

Back