Acısız Epilasyon & Emla Krem

ooff ecz.de yok yaa 10 gun sonraa gelırr denılıyormuss.. pfff cok sınır oldum kızlarr yaa alt bolgeye kac tup gıdıyoo

2 buçuk saat oldu uyuşmadı. yedirerek sürdüm ondan mı ki???
off halledemicekmiyim yoksaaaa
biri bana cvp verbilirmi napmam lazımsenağlama
1,5 saatte uyuşmayı hissettim..denemeye devam et bence..bende yedirerek kullanıyorum..
Streç filmle kapatıyorum..

arkadaslar bana arkadasım verdı emlayı hıc kullanmadım ben hassas bölgeme kullancam nasıl olcak kac dk vs

eveeet kızlar sonunda bende uyguladım.merak edip aldım.1 tüpü yedirerek 2. tüpü ince bir tabaka halinde sürüp streçledim.45 dk hiç açmadan bekledim.sonunda almayı başardım ben eldivenle aldım ağdadadn daha pratik kızlar tavsiye ederim.22 yaşındayım ve hiç ağda kullanmamıştım ilk defa çok güzel bir şekilde aldım tişekkürler emla krem:) şunuda söylim hiç acı hissetmedim die bir şey yok acıdı ama tatlı bir acıydı bildiğmiz ağda acısı değildi.yani sizde tam anlamıyla uyuşmasını beklemeyin hiç hissetmiceksiniz die bir şey yok kızlaaaropuyorumnanaktan

acaba bu emla kremi hamileler kullanabilirmi ben doktora sordumda yan etkileri olabilir dedi..internette araştırdım yan etkisi yok diyo.kime inansam

acaba bu emla kremi hamileler kullanabilirmi ben doktora sordumda yan etkileri olabilir dedi..internette araştırdım yan etkisi yok diyo.kime inansam

evet arkadaslar bu aralar bulunmuyor nedense, ara ara boyle kıtlıga gırebılıyor bu krem, canım ne olur ne olmaz sen yınede kullanma derım ben sonucta derı o ılacı cekıyor ne kadar yan etkısı olmasa desede bebek oldugu ıcın zararı olabılır sen tedbırı elden bırakma bence

bu kremi kullanıp tavsiye eden bütün arkadaşlara çok teşekkür ederim. tatile gitmeden nasıl yapacağım diye kara kara düşünürken bu topiğe rastladım aynı gün gittim aldım. ilk tüpü yedirdim ikinci tüpü ince tabaka halinde sürdüm ve streçle kapladım. 45 dk sonra hafif bir uyuşma başladı ve 1 saat sonunda ağdamı yaptım. bu arada hiç acısızlık beklemeyin. illaki çok hafif bir acı oluyor. ama normale göre süper acısız diyebilirim. bundan sonra ağdaylada uğraşmayıp eldivenle alcam emla sürüp. tavsiye ediyorum kısacası...

bende 1,5 ay önce aldım bu kremi ilk defa ama kullanmaya fırsatım olmadan hamile olduğumu öğrendim. riske girmemek için kullanmıyorum ama doğumda falan tüyleri nasıl halledecem hiç bilmiyom.. neyse artık doğumdan sonra kullanırım hihoyyyt

acıya 1 sefer olsun katlanıcaksın canım cagren yok, bebek daha onemlı cunku

merhaba ben şu emla krem hakkında daha detaylı bilgi alabilirmiyim acaba? sürüp üzerini kapatacakmıyız sreçle sonra açıp kremi tenimizden çıkarmamıza gerek varmı peki tüylü bölgeden tenimize nasıl iyice temas ettiricez?? ayyy ne çokk sru sordumm :)

sorularını tek tek cevaplıyım canım,

kremı yedırmeden tabaka halınde suruceksın ıstenılen bolgeye sonra bıldıgımız su strec fılm ıle sarıcaksın hava almıcak sekılde ve 45 dakıka ıle 1 saat arasında beklıceksın zaten sende o bolgenın uyusup uyusmadıgını anlarsın, sonra su ıle degıl bu cok onemlı temızleme ıslemı kagıt havlu ıle temızle ve uygulamaya gec yalnız kremın etkısının gecmesı 45 dk falan suruyor o yuzden hersey hazır olup bu ısleme oyle gecılmesını tavsıye ederım, umarım ıstedıgın bılgılerı verebılmısımdır.

pokahontas emla kremi nerden buldun acaba.bende istanbulda biçok eczaneye baktırdım ama bulamadım yine de.aldığın semti söyleyebilirmisin canım.yok bulamıyorum kaç gündür.

evet bulunmuyor bende katılıyorum sanırım senın aldıgın eczanenın elınde kalan urun yoksa yenısı hala yok zaten hep guzel seyler pıyasadan kalkar ışallah bunu kaldırmamıslardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…