• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acısız Epilasyon & Emla Krem

oncelıkle uygulama yapıcagın bolgeyı ıyıce temızlıceksın kurulayıp tabaka halınde uygulama yapıcaksın yanı kremı tene yedırmıceksın ozel bolge ıcın ben 2 tup harcıyorum anca, strec fılmle sarıp 45dk beklıyorum, ve havlu kagıt ıle sılıyorum su ıle yıkama sakın sadece havlu ıle sılerek temızle ve uygulamaya basla, bunların dısında eksık yaptıgın bısey varmı bı kontrol et canım ( ben bu yazdıgım gıbı yapıyorum ve sonuc mukemmel )

aynen dediğin gibi yapıyorum cnm yedirmiyorum ama sadece o bölgeye streç film koyuyorum acaba iice mi sarmam lazım?bide streç film sardıktan 5 dk sonra kremden eser kalmıyo..sende de aynısı oluyo mu?çok oldum biliyorum ama jiletten kurtulmam lazım artıkmafoldumben

ben denedım saglık ocagına yazdırmayı daha dogrusu anneme denettırdım ama yazmadılar sımdı cok soruyolar ozellıkle ıstanbulda, ıncelıyolar yanı nıye ıstıyosun falan fılan ve yazmıyolar, ama kucuk beldelerde veya baska memleketlerde yazabılırler belkı bılemıyorum. denemekte fayda var

bizim yaşadığımz il küçük bi yer hatta doktor sordu ne için diye epilasyon dedim gülümsedi ve yazdı..

kızlaaar yaa 2 tüp kullancaz bu genital bölgede biliyorum.ama benim bildiğim 1 tüpü yedircez ikiğnci tüpü tabaka halind sürcez.kimiside ikisinide tabaka halinde sürün diyor nasıl yapcam şimdi bende aldım ve uygulamadım bugünlerde yapcam bilgilendiririseniz sevinirim sonuçta bir ton para boşa gitmesin emlaaaaam:)

ya ben 1 tüp yapıyorum oluyor hatta yarı tüpü bile fazla dan sürüyorum 2 tüp çok değil mi?

bende 2 tüp kullanıyorum. birini daha yedirerek. 2. tabaka seklinde..

kızlaaar yaa 2 tüp kullancaz bu genital bölgede biliyorum.ama benim bildiğim 1 tüpü yedircez ikiğnci tüpü tabaka halind sürcez.kimiside ikisinide tabaka halinde sürün diyor nasıl yapcam şimdi bende aldım ve uygulamadım bugünlerde yapcam bilgilendiririseniz sevinirim sonuçta bir ton para boşa gitmesin emlaaaaam:)

ben 3 yıldır 2 tupude tabaka halınde surerek uyguluyorum sonuc mukemmel

merhaba kızlar bısey soracagım en son ne zman aldınız bu kremı ben eskısehırdeyım ve hıc bır eczanede bulamadım uretımden mı kalktı dıyorum yok dıyorlar ama hıc bırındede yok acaba ozellıklemı getırtılıyor bende kullanmak ıstıyorum ama bulamadım

merhaba kızlar bısey soracagım en son ne zman aldınız bu kremı ben eskısehırdeyım ve hıc bır eczanede bulamadım uretımden mı kalktı dıyorum yok dıyorlar ama hıc bırındede yok acaba ozellıklemı getırtılıyor bende kullanmak ıstıyorum ama bulamadım

Bende tatile gitmeden once cok aradim bulamadim zaman zaman kitliga giriyor bu ilac kesin zam gelicektir, evde kalan 1 tüp bulmuştumda tatile gitmeden işimi oyle halletmiştim, ama benim yakin zaman aratmam temmuzun2 haftasiydi bulamadim, ( istanbulda oturuyorum )

Bende tatile gitmeden once cok aradim bulamadim zaman zaman kitliga giriyor bu ilac kesin zam gelicektir, evde kalan 1 tüp bulmuştumda tatile gitmeden işimi oyle halletmiştim, ama benim yakin zaman aratmam temmuzun2 haftasiydi bulamadim, ( istanbulda oturuyorum )

tesekkur ederım canım bıde ankaraya gıdınce sorayım yazdıracagım bulamzsam dıye sorayım dedım ama burda yok umarım ankarada vardır:))))

berfinbilgen sen bu ılacı 2 senedır kullanıyorusun bı zararını gördünmü bıraz okudumda kımse bısey soylememıs aslında gecen seneden berı bılıyorum bu kremı ama bır turlu gıdıp alamadım artık kurtulmak ıstıyorum bende bu dertten

Son düzenleme:
berfinbilgen sen bu ılacı 2 senedır kullanıyorusun bı zararını gördünmü bıraz okudumda kımse bısey soylememıs aslında gecen seneden berı bılıyorum bu kremı ama bır turlu gıdıp alamadım artık kurtulmak ıstıyorum bende bu dertten

Aslinda ben bu ilaci 2 seneden daha oncesine dayaniyordu ama kullanmayi becerememistim sonra ogrenince bir basladim bir daha birakamadim:) hayir ben uzun zamandir kullaniyorum bende ne allerji tarzi bir durum ne kalici bir hissizlik nede baska bir yan etkisini gormedim, ilk gun nasilsa suanda ayniyim yani

2 buçuk saat oldu uyuşmadı. yedirerek sürdüm ondan mı ki???
off halledemicekmiyim yoksaaaa
biri bana cvp verbilirmi napmam lazımsenağlama

bende aldım denedim ama tam bir fiyasko hiç etkili olmadı 2 tüp kullandım hiç uyuşmadı. 2 arkadaş denedik onda da aynı şekilde etkisi olmamış tavsiye etmiyorum kesinlikle.

bende de aynı işte kahretsin ya. nekadarda sevinmiştim .2. buçuk saat oldu hale bekliyorumsenağlama

benm kardesımde denedı ondada olmamıs gercı o yanlıs kullandıgından dolayı zıyan ettı :kızgın: ben yaptıgımdada gayet guzel uyustu.. öyle tavsıye etmıyorum falan demeyın kızlar sana olmadı dıye baskasına olmucak dıye bırsey yokkı.. deneyıp gorsunler

Emla ile Az önce işimi hallettim bitirdim 3.kez kullanışım..süper...:lepi::hooray:
Yan etkisi falan yok..Nette bir jinekolog un sitesinde emla sorulmuş..yanıt..kullanabilirsiniz..demiş..

Back